Gebeliğe Hazırlık GEBELİK DÜŞÜNENLER AŞI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Merhaba kızlar ,çocuk sahibi olmak istiyoruz ,ve bundan sonrası için uğraşacağız ,Aşı bu ana dek hiç olmadım ,bu aşamada aşı olmak mı doğru olmamak mı sizce ? Çocuk istediğimiz için hep erteledim ama bir yandan haftada iki gün test zorunluğu çıktı ,ne yapmam lazım hiç bilmiyorum

ilk uc ay onermıyorlar
baska mesajlarınızı okumaya fırsatım olmadı
yaptırıp hamıle kalan duydum ama hamıle kalınca ılk uc ay yaptırmayın dıyorlar
Evet ben de ilk üç ay yaptırmayacağım ,ama çalıştığım yer kesinlikle haftada 2 pcr testi istiyor ,mahvoldummmm artık

Ben maalesef covid oldum iki gündür test verirken veya okulda bulaştığını düşünüyorum ..çok moralim bozuk ilaç içemiyorum ..kadın doğumcuya bile gidemedim henüz hiç ..en son kan değerimi bilmiyorum ..ne alemde bilmiyorum ..çok zor durumdayım ..ne yapabilirim

Çok geçmiş olsun delta mı ? Acil şifa versın Allahım , dr unuzla konustunuzmu, gebeyken ilaç kullanılmıyordır? Zor mu gecıyor peki

Çok geçmiş olsun delta mı ? Acil şifa versın Allahım , dr unuzla konustunuzmu, gebeyken ilaç kullanılmıyordır? Zor mu gecıyor peki
Teşekkkür ederim, delta mı bilmiyorum ..benim henüz doktorum bile yok evet ilaç kullanmıyorum ..vücudumda 3 gün uyuşma oldu hep tansiyon sanıldı fakat kan sulandırıcı iğne kullanmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…