Gebelik en erken adete kac gun varken ogrendiniz

As6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
804
370
53
33
Merhaba
Gebeliginizi en erken ne zaman ogrendiniz idrar testinde
Adete kac gun vardı

7 gün kala

Reactions: As6
Bnde 8 gün kala evdeki idrar testlerinde ogrendim hemde 2 3 tanede cift cizgi silik cikti saniyesinde belirgindi hayali felanda degildi fotodaki sekilde cikti

Eklentiler

• 20230513_102139.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 664
Bnde 8 gün kala evdeki idrar testlerinde ogrendim hemde 2 3 tanede cift cizgi silik cikti saniyesinde belirgindi hayali felanda degildi fotodaki sekilde cikti
Süperr. Yumurtlama takip etmişmiydiniz

Reactions: As6
İlk gebeliğimde 5 gün maalesef düşük oldu 1 ay sonra tekrar hamileyim 2 gün kala öğrendim

Adetim 17 gün gecikmişti test yaptığımda anında 2 çizgi vardı ultrasona gitigimde 7 hafta 2 günlüktü

Evet öyle bi kız bana yükselmişti tartışmıştık
İlk zamanlar böyle okuyup 7 gün kala test yaptığımı biliyorum. Halime acıyorum.
En erken 5 6 gün kala öğreniliyor aslında yumurtlama takip etmedikleri için fark etmiyorlar sadece ben mesela takip ettiğim ayda 9 gün erken test yapmaya başladım 3 gün negatif geldi 4. Gün yani 6 gün varken çok silik bir pozitif görmüştüm

Kizzzz nasıl bekledin yawrum 17 gün ben olsam duramam sağlıkla gelsin
Teşekkürler canım Aminn ben tek çizgi görmekten çok yorulmuştum o yüzden hani insan korkar ya tek çizgi çıkar diye bende bekledim yaptım Rabbimden ümidimi kesmedim oda nasip etti çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah dualarım sizinle

Hamiş kızlar test yapmadan önce belirtileriniz nelerdi onlarıda yazsanız regl beyleyen şüphelenen bizlerde umut olur belki

Kizlar belim de 3 gündür ağrı var ve sağ kasığım eğilimce vs bıçak saplanir gibi oluyor ve geçiyor gögüs hassasiyetide var adetime 7 gün var ve bazen adet olacakmsm gibi hissediyorm erken gebelik testi yaptm ama sanirim negatif halsizlik ve sürekli uyuma da oluyor ne zaman yapmaliyim yine testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…