Süperr. Yumurtlama takip etmişmiydinizBnde 8 gün kala evdeki idrar testlerinde ogrendim hemde 2 3 tanede cift cizgi silik cikti saniyesinde belirgindi hayali felanda degildi fotodaki sekilde cikti
Hayir bi onceki ay yaomiştim ama bu ay yaomadim bide ben yumurtlama gunumu cok net biliyirum her ay canimSüperr. Yumurtlama takip etmişmiydiniz
Aaa süper valla baya erken öğrenmişsinHayir bi onceki ay yaomiştim ama bu ay yaomadim bide ben yumurtlama gunumu cok net biliyirum her ay canim
Bnde 8 gün kala evdeki idrar testlerinde ogrendim hemde 2 3 tanede cift cizgi silik cikti saniyesinde belirgindi hayali felanda degildi fotodaki sekilde cikti
Kizzz neye gülüyorsun ben bir şey anlamadım
Neyse birşey demek istemiyorumKizzz neye gülüyorsun ben bir şey anlamadımyumurtlama da takip etmemis ki ayol
Bebeğim 9 gün öncesinde öğrendim diyen varNeyse birşey demek istemiyorum
Evet öyle bi kız bana yükselmişti tartışmıştıkBebeğim 9 gün öncesinde öğrendim diyen var
En erken 5 6 gün kala öğreniliyor aslında yumurtlama takip etmedikleri için fark etmiyorlar sadece ben mesela takip ettiğim ayda 9 gün erken test yapmaya başladımEvet öyle bi kız bana yükselmişti tartışmıştık
İlk zamanlar böyle okuyup 7 gün kala test yaptığımı biliyorum. Halime acıyorum.
Kizzzz nasıl bekledin yawrum 17 gün ben olsam duramam sağlıkla gelsinAdetim 17 gün gecikmişti test yaptığımda anında 2 çizgi vardı ultrasona gitigimde 7 hafta 2 günlüktü
Teşekkürler canım Aminn ben tek çizgi görmekten çok yorulmuştum o yüzden hani insan korkar ya tek çizgi çıkar diye bende bekledim yaptım Rabbimden ümidimi kesmedim oda nasip etti çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah dualarım sizinleKizzzz nasıl bekledin yawrum 17 gün ben olsam duramam sağlıkla gelsin
Inanki hiç bir belirtim yoktu sadece kasikta 1 2 defa sanci oldu bcak saplanir gbiHamiş kızlar test yapmadan önce belirtileriniz nelerdi onlarıda yazsanız regl beyleyen şüphelenen bizlerde umut olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?