Gebelik gonal f

cisem33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2023
51
9
1
32
Bir hafta gonal f 450 kullandım ardından ertesi gün iki tane ovirelle çatlatma iğnesi verdi güzel yunurtalarin var dedi iki gün sonra aşılamam olucak sizce tutarmi başına gelen varmı yardım edin

Bir hafta gonal f 450 kullandım ardından ertesi gün iki tane ovirelle çatlatma iğnesi verdi güzel yunurtalarin var dedi iki gün sonra aşılamam olucak sizce tutarmi başına gelen varmı yardım edin
32+6 haftalığım ilk denemede tuttu benim. Allah izni ile inşallah tutar sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder

Canım biraz nasip şans meselesi bende 2. için tedavi başladım yine ilki tutmadı

32+6 haftalığım ilk denemede tuttu benim. Allah izni ile inşallah tutar sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder
İnşallah canim Allah rzi olsun aşılama surecin nasıl gecri peki nasıl anladın belirtiler falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…