- 28 Ekim 2025
- 127
- 43
- 13
- 20
- Konu Sahibi ayseguuull124
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin canım benim kan ver4 gün önce adet olmam gerekiyordu başka hiç bir belirtim yok sizce gebelik varmı kan tahlili yaptırdım ama sonuç perşembe günüymüş
Sağlık ocağında verdim sabah ama bugün öğleden sonra ve yarın tatil olduğundan perşembe sonuç dediler e nabizdan çıkar mı acabaHamilesin canım benim kan ver![]()
Evet e nabızdan bakcaksın canım net var ama yaniSağlık ocağında verdim sabah ama bugün öğleden sonra ve yarın tatil olduğundan perşembe sonuç dediler e nabizdan çıkar mı acaba
Tamam ara ara kontrol edeyim teşekkür ederimEvet e nabızdan bakcaksın canım net var ama yani
Var canım benimde böyleydi4 gün önce adet olmam gerekiyordu başka hiç bir belirtim yok sizce gebelik varmı kan tahlili yaptırdım ama sonuç perşembe günüymüş
İnşallah teşekkür ederim yorumunuz içinVar canım benimde böyleydi
Evet sali günü beta 171 perşembe 302ydi yarın bi daha kan vericemSonucunuzu aldınız mi
MasallahhhEvet sali günü beta 171 perşembe 302ydi yarın bi daha kan vericem
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucakla inşallah, regl gecikmesi dısinda baska belietin yokmuydu kasık ağrisi goguk hassasiyeti vs, benimde gecikmem var ama baska hic bir belirtim yok test yapmadım4 gün önce adet olmam gerekiyordu başka hiç bir belirtim yok sizce gebelik varmı kan tahlili yaptırdım ama sonuç perşembe günüymüş
O zaman yoktu şuanda kasık ağrım bel ağrım göğüs hassasiyetin varMerhaba hayırlı olsun sağlıkla kucakla inşallah, regl gecikmesi dısinda baska belietin yokmuydu kasık ağrisi goguk hassasiyeti vs, benimde gecikmem var ama baska hic bir belirtim yok test yapmadım
Umarim benimde oyledirO zaman yoktu şuanda kasık ağrım bel ağrım göğüs hassasiyetin var
Gecikmen kaç günUmarim benimde oyledir
Bugunle beraber 5 günGecikmen kaç gün
Bende başlangıç tarihini ve yaptığım günü esas alırsam 5. Günde pozitif gördüm cuma adet baslangicti sali ilk idrarla test yaptim normal gebelik testi silik cizgi gördüm kan tahlili verdim sonrw kan tahlilini beklerken erken gebelik testi verdim onda daha netti cizgi fotoğraftan bakarsın bence test yap için rahat olsun en azından negatifse de kafanda soru işareti kalmazBugunle beraber 5 gün
simsi misafirlerim gelicek cikamadim almaya misafirlerim gidince nobetci eczaneden alip sabah yapicam negatifse en azindan adet olmayi beklerimBende başlangıç tarihini ve yaptığım günü esas alırsam 5. Günde pozitif gördüm cuma adet baslangicti sali ilk idrarla test yaptim normal gebelik testi silik cizgi gördüm kan tahlili verdim sonrw kan tahlilini beklerken erken gebelik testi verdim onda daha netti cizgi fotoğraftan bakarsın bence test yap için rahat olsun en azından negatifse de kafanda soru işareti kalmaz
Bencede bende hep yedekli test bulunduruyodum evde aslında genelde 7 10 gün gecikmeyi beklerim nasıl olsa evde var dedim sans eseri yaptım öyle öğrendimsimsi misafirlerim gelicek cikamadim almaya misafirlerim gidince nobetci eczaneden alip sabah yapicam negatifse en azindan adet olmayi beklerim![]()
Rabbim sağlıcakla kucaklasmanı nasip etsin insallah darısı basimaBencede bende hep yedekli test bulunduruyodum evde aslında genelde 7 10 gün gecikmeyi beklerim nasıl olsa evde var dedim sans eseri yaptım öyle öğrendim
Rabbim sağlıcakla kucaklasmanı nasip etsin insallah darısı basima![]()