• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik güzelliği

Hanımlar tuhaf gelmesin ama gebe kaldığınız ilk zamanlar yüzünüzde bı güzellik fark ettiniz mi yada etrafınızdaki ler yüzün guzellesmis dedi mi ben bı kaç gündür yüzüme nur inmiş sanki😁🙄 bunu da bı belirti olarak sayabilir miyiz
Sadece yüzim değil baktığum kişilerin yüzü de nurlanıyodu 🤣 öyle anladım hamileliğimi test bile yapmadım dedim aha hamileyim

Valla benim güzelliğimi aldı... Aynaya baktığımda ilk günlerden beri çirkin görüyorum kendimi. Kızım doğduğunda eski aurama kavuşurum inşallah😥😁

Allah razı olsun işin şakası benimkisi... Çok bekledim kızımı hala da bekliyorum... Gebelik belirtisi anlamında yazmıştım 🙏😉
Bende iki buçuk yıldır bekliyorum hamile kalmayı ilk kez klomen kullandım on gün sonra test yapicam ara ara kasık var iki gündür başka bir belirtim yok bir de gerçekten yüzümün rengi açılmış pürüzsüz olmuş tuhafıma gitti

Bende iki buçuk yıldır bekliyorum hamile kalmayı ilk kez klomen kullandım on gün sonra test yapicam ara ara kasık var iki gündür başka bir belirtim yok bir de gerçekten yüzümün rengi açılmış pürüzsüz olmuş tuhafıma gitti
Olabilir canım tutmuş olabilir ... Sağlıkla güzellikle gelsin ilerlesin inşallah🙏 sabırla bekle bende çok ama çok bekledim...seni çok iyi anlıyorum canım kaç gün var adetine

Back
X