- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
Bir kiz bir erkek cunkiNasıl yarisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kiz bir erkek cunkiNasıl yarisi
Maşallah ikizlerBir kiz bir erkek cunki
Sadece yüzim değil baktığum kişilerin yüzü de nurlanıyoduHanımlar tuhaf gelmesin ama gebe kaldığınız ilk zamanlar yüzünüzde bı güzellik fark ettiniz mi yada etrafınızdaki ler yüzün guzellesmis dedi mi ben bı kaç gündür yüzüme nur inmiş sankibunu da bı belirti olarak sayabilir miyiz
Sadece yüzim değil baktığum kişilerin yüzü de nurlanıyoduöyle anladım hamileliğimi test bile yapmadım dedim aha hamileyim
Başka bir belirtiniz var miydi peki
Sağlıkla gelsin kızınValla benim güzelliğimi aldı... Aynaya baktığımda ilk günlerden beri çirkin görüyorum kendimi. Kızım doğduğunda eski aurama kavuşurum inşallah![]()
MaşallahKız doğurdum, hala çok güzelim.![]()
Allah razı olsun işin şakası benimkisi... Çok bekledim kızımı hala da bekliyorum... Gebelik belirtisi anlamında yazmıştımSağlıkla gelsin kızın![]()
Yok umarım bende hamileyim dir
İnşallahBenimde
Yok umarım bende hamileyim dir
Bende iki buçuk yıldır bekliyorum hamile kalmayı ilk kez klomen kullandım on gün sonra test yapicam ara ara kasık var iki gündür başka bir belirtim yok bir de gerçekten yüzümün rengi açılmış pürüzsüz olmuş tuhafıma gittiAllah razı olsun işin şakası benimkisi... Çok bekledim kızımı hala da bekliyorum... Gebelik belirtisi anlamında yazmıştım![]()
Olabilir canım tutmuş olabilir ... Sağlıkla güzellikle gelsin ilerlesin inşallahBende iki buçuk yıldır bekliyorum hamile kalmayı ilk kez klomen kullandım on gün sonra test yapicam ara ara kasık var iki gündür başka bir belirtim yok bir de gerçekten yüzümün rengi açılmış pürüzsüz olmuş tuhafıma gitti
Sekizinde adet günüm gözüküyorOlabilir canım tutmuş olabilir ... Sağlıkla güzellikle gelsin ilerlesin inşallahsabırla bekle bende çok ama çok bekledim...seni çok iyi anlıyorum canım kaç gün var adetine
Sabırla bekle canım inşallah minişin şu anda sana tutunmaya çalışıyordu rSekizinde adet günüm gözüküyor
İnşallahSabırla bekle canım inşallah minişin şu anda sana tutunmaya çalışıyordu r![]()