GEBELİK HAFTAMIZ VE KİLOLARIMIZ

Benim hiç bulantım falan yok. Hamilelik öncesi akşamları geçiştirirdim, çorba falan içerdim, sabahları da hiçbir şey yemezdim. Artık sağlıksız beslenmemek adına daha normal yiyorum. O yüzden 9+0'ım ama daha şimdiden 3 kilo aldım . Zaten başlarken 4 kg fazlam vardı etti mi sana 7 kilo idealin üzerine Yine yediğime dikkat etmeye başladım, Pazartesi gününden bu güne 1 kilo vermişim geri. Ama yaptığm doğru mu onu da bilmiyorum.. Diğer anneler de bulantıdan yiyemiyo diye avutuyorum kendimi. Kilo almaya eğilimliyim zaten yusyuvarlak bir hamile olmak istemiyorum. 30'unda randevum var danışacağım doktoruma.

daha yenisin ama

Benimle aynısın canım :)

Bende 1.70 boy 3 hafta önce 85 din şuan kacim blmyrm(çok kilolu hamile kaldm..çok uzuluyrm.. Bide kabızlık sorunum var ve hep sıvı tuketiyrm ekmek arası kahvaltlk turu yiyeblyrm bulantıları var ama cikaramyrm çok susuyorm su çok tukettigim için idrara sık çıkıyorum..

canım benden tavsiye bulantım yok deme benimki de 9. haftada başladı herkese bulantım yok diyordum nazar değdi galiba. soranlara bulantım var de her hamile gibi geçiyor de

Öyle diyeyim bari Peki hala devam ediyor mu bulantın 14. haftada?
şimdi geçti mi desem geçmedi mi :) arada yine oluyor ama cok fazla değil şimdi de şişkinlik ve mide yanması var. yani anlayacağın biri bitse biri başlıyor canları sağolsun bebişlerimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…