Gebelik haftanız ne ve kaç kilo aldınız?

karaçiçeğim neyini dert ediceksin:)) çok iyi almışsın. ben daha 24 haftalıkken yakalamışım seni:)) çok iyisin. zaten hemen hemen 10 kg falan doğumda gider. geriside emzirirken. maaşallah diyeyim sana:)

saol hayatım zaten doktor kiloların bebeqe almışın dedi bebeqim topluymuş birde su çok içiyorum

solstice,
canım sen kaç kilo almıştın?

13 kilo aldım cnm
60 la hamile kaldım senin gibi ilk aylar çok aldım son 3 ayımda çok az almıştım bende 73 le doğuma girdim doğumdan çıktığım ilk hafta 63 e indim tekrar ama ben hala emziriyorum ilk 6 ay nerdeyse sadece anne sütü verdim o yüzden herkez ne dediyse yedim durdum vallaa sürekli elimde bişey vardı sonuç 69 a kadar çıktım...o yüzden diyorum doğumdan sonra normal beslenirseniz zaten kilo çok kalmıyoo ama benim gibi yapmayın yarar yaramaz yemeyin...bol su için sadece 7. ayıma doğru daha dikkat etmeye başladım hala istediğimi yiyorum ama abartmadan bide tabii yazın etkisi daha güzel şeyler var meyvalar falan şimdi 62 gibiyim 2 kilo daha versem ii olcak ...

ewet arkadaşım sana katılıyorum..inşallah bizde senin qibi hemen werir de dikkat ederizzzzz
peki normal doqummu yaptınnbilmiyorumkismile

kızlar slm bende 24+2 günlük hamileyim. 7 kilo aldım. 50 kilo ile başladım hamileliğe sizce normalmi 57 kiloyum şimdi

ya cidden hamile kaldın kalalı 1 kilo aldın öylemii:uhm::uhm: peki bebeqin kaç kilo cnm:ecrin_bebek:

evet canım 1 kılo aldım benım hamılelıgım çok zor gectı 16 gun hastanede yattım mart ayındada apandıst amelıyatı oldum 56 ıle hamıle kaldım 3 kılo verdim
sonra gerı aldım o 3 kıloyu 1 kılo daha aldım sonra
16.haftamda 300 gr dı

herkes aynı kıloyu alıcak dıe bı kaıde yok benım annem de kılo hıc almamıs ama bızı 4 kılo dogurmus

qeçmiş olsun cnm inşallah saq saqlim kucaqımıza alırız bebklerimizii:ecrin_bebek::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…