qeçmiş olsun cnm inşallah saq saqlim kucaqımıza alırız bebklerimizii:ecrin_bebek::teytey:
ewet arkadaşım sana katılıyorum..inşallah bizde senin qibi hemen werir de dikkat ederizzzzz
peki normal doqummu yaptınnbilmiyorumkismile
yok cnm sezeryan yaptım ben biraz korkağım sağolsun eşim benden beter sezeryan ii geldi bize yarım saatte girdik çıktık kuzumla ...tavsiyee edilmemesi gerek belki ama ne biliim ben çok memnunum ii ki öyle yapmışım diyorum ...üstelik çabukda veremedim cnm bebeğim 8 aylık oldu artık aslında baştan her lafa kanıp abur cubur yemeseydim belki daha çabuk bile verebilirdim...o yüzden dedim sizlere her şeyii yeyip durmayın bir anda bi bakıyosunuz klolar birikmiş..valla ben bi baktım kotlarım en bol olanları bile olmuyoo yani öyle kaçırmışım ipin ucunu....sezeryandan sonra da normal doğumdan sonrada aşşağı yukarı 6 ile 10 kilo arası gidiyo cnm...su bebek falan derken...sonrası önemli iştee ama sakın haa aç kalmayın mutlaka 2 kişilik beslenmek lazım ama çok kilo veren şeylerle değil vede hala diyorum bol boll suuu en önemlisi....
sağlıkla bi gelsinde melekleriniz...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım banada bebek ters sezeryan dedi ben normal istiyordum çok korkuyorum sezeryandandelikafadulden inşşallah dönerde doquma kadar bnde normal yaparım inş weririm bu kilolarımıdaa:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
dert etme cnm şimdiden kendinee hamişliğinin keyfine bak stres yapmaa hem dediğim gibi sezeryanda öyle aman aman kötü bişey değil bebeğin için en sağlıklısı hangisiyse o hayırlı olsun hakkınızda daha çok erken son aya kadar dönebilir üzme kendinii...
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...-anneleri-kac-kiloyduk-simdi-kac-kiloyuz.html
Aynı 2 topiğimiz olmuş yetkililer birleştirirse iyi olur..
canım topigin hayırlı olsun. ben birinciliği kimseye bırakmamak adına hemen yazayım 24,1 13 kg :))) topaç diyebilirsiniz bana...
var mı benim gibisi:)
24+0 haftadayım ve 7 kilo aldım..napıcaz bu kiloları bilmiyorum..çok yemediğim halde istem dışı alıyorum sanki yaww
ya cidden hamile kaldın kalalı 1 kilo aldın öylemii:uhm::uhm: peki bebeqin kaç kilo cnm:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?