Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar valla ortalama 6 7 kilo alış cogumuz bende 7 kilo aldım fakat boy olmayınca gören kalıyo sana nolmş diye:) hepsini kafa kafaya toksturmak istiyormmmmm:)
hamile kalmadan önce zaten kg luysanız hamilelikte fazla kg almazsınız arkadaşım 95 kg ile hamile kaldı 100 kg ile doğum yaptı. ben 59 ile gebe kaldım 78 ile doğum yaptımen çok kg son aylarda alınıyo son aylara dikkat. birde alırsanız ble stres yapmayın ben şimdi 56 kg yum o kadar dert etmiştim 6 ayda hepsini verdim.
canim senin iki tane normal tek bebek olarak düsündügümzde sende 4 kilo almis oluyorsun.benim arkadasim.da ikiz kaldi 5 aylikken dogcak gibiydi asiri kilo aldi.simdi 10 aylik bebekler.kaidni görsen beli kopuyor.onlarla ugrasmakdan eski kilosundan bile zayiflayim diyor.saglicakla alaim insallah da yine hep birlikde eskisinden daha zayif oluruz insallahhh.
birde dogu myapinca fazla yenmiycek.süt yapsin diye herseyi yersek isimiz zor olur.
süt yemekle olmuyor.bol bitki cayi ilik ilik.sekersiz ve su.
selam kızlar 24+6 yım 7.5 diyeyim. Son 5 haftada 0.5 kg almısım. önceleri hiç sallamadım böyle oldu. Şimdide kısmıyorum ama dikkat ediyorum hiç almıyorum nedense? tek fark kilo takibi yapmam. tartıya cıkmam yetiomuş demekki.
Annem diyor kızım dikkat et cok alma, kilonu veremezsen hiç iyi diil. bende gülüyorum hayatta annemin agzından bana karsı böyle bir cümle de cıkacakmıs, daha ne günler görcez