Gebelik haftanız ne ve kaç kilo aldınız?

Dr dediki ikizlerde biraz daha müsamahalıyız ama artık kilona dikkat et
terlikle falan tartılınca insan daha fazla çıkıyor ama yaa

selam kızlar bnde ilk hamişliğimde hem sigarayı bıraktım hemde geceleri yatmadan iki su bardağı soğuk süt içip yatardım,26 kilo almıştım :))))))))))
şükür ki doğumdan hemen 3ay sonra eskisinden bile zayıf halime geri döndüm:)
şimdi yeniden hamileyim.
yine sigarayı bıraktım:(
12 haftalık hamişim.
hamileliğimi öğreneli 6 hafta oldu.
ve ben 2kilo 700 gram almışım.. rekor bende olacak yine tarihe falan yazılacam heralde :) göreceksiniz :))
bu konuda tavsiyesi olan arkadaşlar varsa bekliorummmmmm:)))))))))))))

selam kızlar bnde ilk hamişliğimde hem sigarayı bıraktım hemde geceleri yatmadan iki su bardağı soğuk süt içip yatardım,26 kilo almıştım :))))))))))
şükür ki doğumdan hemen 3ay sonra eskisinden bile zayıf halime geri döndüm:)
şimdi yeniden hamileyim.
yine sigarayı bıraktım:(
12 haftalık hamişim.
hamileliğimi öğreneli 6 hafta oldu.
ve ben 2kilo 700 gram almışım.. rekor bende olacak yine tarihe falan yazılacam heralde :) göreceksiniz :))
bu konuda tavsiyesi olan arkadaşlar varsa bekliorummmmmm:)))))))))))))

bence harikasın canım, kendini bilen insanı hep sevmişimdir. nasıl hızlı aldın verdin öyle yaaa çatlaklardan ne haber? oldu mu?

vallahi kızlar ben 20 kilo alsam belli etmicem heralde. 7 kilo almışım ilk 5 ayda hala cevrem aaaa bir göbegin cıkmıs diyor. Ben biliyorum popişimdeki çatlakları :))

valla bende balık yıyemıyorum ama dr normal gıdıyorsun dedı 12 13 kılo ıle kapatırsın dedı bakalım bundan sonra ayda ıkı kılo alsam yeter buay cok kılo aldım ıkı kılocuk

ben de bugün gittim doktora, 6,5 - 7 kg gibi almışım, 27+2. haftamdayım. ama bundan sonra bol bol beslenmem gerekecek bilemiyorum kaçla kapatıcam bilmiyorumkismile

25+3. haftaydayım ve 6 kilo aldım. ben çok aldığımı düşünüyodum çünkü doktorum fazla alınca çok kızıyo ama bakıyorumda ortalama herkes aynı bundan sonra rahatlıyabilirim artık:)))

Çok gÜzel gıdıyonuz kızlar ben tam 25kılo almıŞtım gÜnde 12ılaÇ ıÇmekten Çok ŞÜkÜr 10aylık kızım 4kılo kaldı oda Çok yakıŞtı vermıcem sanırsam darısı sızlere

Back
X