Tamamdır yazdım çok teşekkür ederimTabi dagit herkese sana tamamlarlar insallah kuzenlerineize yazin
Canim bi tane daha 4oldu toplam daha haber geleceklerde var olursa soylerim yineTamamdır yazdım çok teşekkür ederim
Tamam 4 tanede ben topladım Allah razı olsun çok sağolunCanim bi tane daha 4oldu toplam daha haber geleceklerde var olursa soylerim yine
Enbiya Sûresi'nin son sayfasını okumanın bazı şeylere faydası verdiği ile ilgili paylaşılan yazının aslı yoktur.Canim bi tane daha 4oldu toplam daha haber geleceklerde var olursa soylerim yine
Bir arkadaşım ilahiyat okuyor grubuna yazdı böyle yanıt vermişlerCanim bi tane daha 4oldu toplam daha haber geleceklerde var olursa soylerim yine
Cok sacma bunu demesi enbiya sayfasi zaten hz zekeriyanin cocuk ile ilgili ayeti var ama bende baktigimda son sayfa anlatmiyor cocuk icin hem dua duanin ne kadar bi darbesi olabilir sen ayeti degistirmiyorsun baska seyler eklemiyorsun sadece okunmasini istiyorsun cocuk ocin niyet edilmesi icin sem bakma ilahiyatta okuyanlara her ilahiyatta okuyan boyle sacma konusur iste niyetin kotuyse boyle dusunulmesi normaldir niyet onemli ekleme yapilmiyor kurana sadece okunmasi osteniliyorBir arkadaşım ilahiyat okuyor grubuna yazdı böyle yanıt vermişler
Tamam ozaman toplamaya devamCok sacma bunu demesi enbiya sayfasi zaten hz zekeriyanin cocuk ile ilgili ayeti var ama bende baktigimda son sayfa anlatmiyor cocuk icin hem dua duanin ne kadar bi darbesi olabilir sen ayeti degistirmiyorsun baska seyler eklemiyorsun sadece okunmasini istiyorsun cocuk ocin niyet edilmesi icin sem bakma ilahiyatta okuyanlara her ilahiyatta okuyan boyle sacma konusur iste niyetin kotuyse boyle dusunulmesi normaldir niyet onemli ekleme yapilmiyor kurana sadece okunmasi osteniliyor
Tabi topla dua sonucta allah ne vesile olunmaz bilinmiyor hem aen doktora da gittin mi canim senle esin gidin zaten sorun olmasaydi olurdu bende kist var mesela ondan diolar bi enfeksiyon bile ondan cocuk olmazTamam ozaman toplamaya devam
Geçen ay gittim çatlatma iğnesi vurdu bı sorunun yok dedi . Bu ayda ovulasyonla takip ettim değerlendirdim bata 8 gün var mesela bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı ve dün ilişkiden sorna kanama oldu az az geldi acaba yerleşmemi yoksa başka bişey mi bilemedimTabi topla dua sonucta allah ne vesile olunmaz bilinmiyor hem aen doktora da gittin mi canim senle esin gidin zaten sorun olmasaydi olurdu bende kist var mesela ondan diolar bi enfeksiyon bile ondan cocuk olmaz
Yerlesme yada yumurta catlamistir o an belki ondan da olabilir ama doktor sana bi sorunun yokken nasil catlatma igensi vurabiliyorGeçen ay gittim çatlatma iğnesi vurdu bı sorunun yok dedi . Bu ayda ovulasyonla takip ettim değerlendirdim bata 8 gün var mesela bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı ve dün ilişkiden sorna kanama oldu az az geldi acaba yerleşmemi yoksa başka bişey mi bilemedim
Bende çözemedim bu ay gitmedim o yzidenYerlesme yada yumurta catlamistir o an belki ondan da olabilir ama doktor sana bi sorunun yokken nasil catlatma igensi vurabiliyor
Canim eger bi sorun varsa ya yumurta gelismiyorsa sana once klomen tarzinda ilaclar vermesi lazim sonra cagiriyor o sirada ogmeyi vuruyor ki o gun iliskiye girmenizi soyluyor olursa zaten oyle olmasi lazim nasil bi doktor sana bunu yapabilir baska doktora gitmelisinBende çözemedim bu ay gitmedim o yziden
Ben tam 14.gun gittim yumurtam 22mm dedi çatlatma iğnesi ve duphaston verdi kullandım gün aşırı ilişki verdi bir hafta sonra çağırdı gittim çatlamış çok güzeldi dedi gonderdiCanim eger bi sorun varsa ya yumurta gelismiyorsa sana once klomen tarzinda ilaclar vermesi lazim sonra cagiriyor o sirada ogmeyi vuruyor ki o gun iliskiye girmenizi soyluyor olursa zaten oyle olmasi lazim nasil bi doktor sana bunu yapabilir baska doktora gitmelisin
Hmm oype mi insallah olmustir bebisBen tam 14.gun gittim yumurtam 22mm dedi çatlatma iğnesi ve duphaston verdi kullandım gün aşırı ilişki verdi bir hafta sonra çağırdı gittim çatlamış çok güzeldi dedi gonderdi
Çok etkili bi duaya başlıyoruz katılmak ister misin?Herkese merhaba öncelikle
bebek istiyorum bu yüzden bunu toplama kararı aldım okuyabilecek olursa çok sevinirim Allah rızası içinSadece 70 kişi
Ama bu gecen aydı isteHmm oype mi insallah olmustir bebis
Olur katılmak isterim ne yapmam gerekÇok etkili bi duaya başlıyoruz katılmak ister misin?
Attığım gruba gel yarın başlıcaz inşallah anlatıcam canmOlur katılmak isterim ne yapmam gerek
Grubu nerden görebilirimAttığım gruba gel yarın başlıcaz inşallah anlatıcam canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?