Bak reglinde gecikmiş ay inşallah hamilesindir canim benim, korkma lütfen rahatlat kendini. Erken test alip yapsana evde kuzumİnşallah suan adetim 4 gün gecikti ama testim negatif çıktı bende ovülasyon testi yaptım dün onda pozitif çıktı anlamadım korkuyorum yine
Normal test miBak reglinde gecikmiş ay inşallah hamilesindir canim benim, korkma lütfen rahatlat kendini. Erken test alip yapsana evde kuzum
Normal gebelik testi değil,erken gebelik testinden al onunla yapmadıysan,daha güvenilir canım. Zaten 4 gün geçmiş eğer hamilelik varsa belli eder.Normal test mi
Bugün almam imkansız anca pazartesiNormal gebelik testi değil,erken gebelik testinden al onunla yapmadıysan,daha güvenilir canım. Zaten 4 gün geçmiş eğer hamilelik varsa belli eder.
Bekle bakalim önümüzdeki 2 gün olursun benki olmasanda pzt hemen yaparsin canim, dua et bol bolBugün almam imkansız anca pazartesi
Ediyorum hatta tüm isteyenler içinde ediyorumBekle bakalim önümüzdeki 2 gün olursun benki olmasanda pzt hemen yaparsin canim, dua et bol bol
Senin Adet tarihin ne zaman ??Bekle bakalim önümüzdeki 2 gün olursun benki olmasanda pzt hemen yaparsin canim, dua et bol
Amin canim duaların kabul olsun inşallah. Benim 5 şubat daha var bakalım.Senin Adet tarihin ne zaman ??
Az kalmıs inşallah adet olmazsınAmin canim duaların kabul olsun inşallah. Benim 5 şubat daha var bakalım.
Bakalım kuzum inşallah. Doktora gidicem inşallah şubat sonu. Benim solda 1.4cm çikolata kistim var. Evlendikten sonra 2 cm küçülmüştü son kontrolde bakalım ne alemdeAz kalmıs inşallah adet olmazsın
Ayy inşallah tamamen gitmiştir ama çoğu konu okudum bu bir engel değil senden daha cok cm yüksek olup hamile kalanlarıda okudumBakalım kuzum inşallah. Doktora gidicem inşallah şubat sonu. Benim solda 1.4cm çikolata kistim var. Evlendikten sonra 2 cm küçülmüştü son kontrolde bakalım ne alemde
Inşallah canim tabi olunca oluyor, hsg baktimak istiyorum aslında tüplerim ne alemde hiç bilmiyorum. Ya da beklesem mi 1 seneye kadar onu da bilmiyorum kafam karışıkAyy inşallah tamamen gitmiştir ama çoğu konu okudum bu bir engel değil senden daha cok cm yüksek olup hamile kalanlarıda okudum
Baktır baktır ben evlendikten bir ay sonra idrar yolu enfeksiyonu geçirdim onun tedavisi için gittiğimde herşeyimi kontrol ettirdim çok şükür hiç bir sıkıntım yokInşallah canim tabi olunca oluyor, hsg baktimak istiyorum aslında tüplerim ne alemde hiç bilmiyorum. Ya da beklesem mi 1 seneye kadar onu da bilmiyorum kafam karışık
Ay süper inşallah bende de çıkmazBaktır baktır ben evlendikten bir ay sonra idrar yolu enfeksiyonu geçirdim onun tedavisi için gittiğimde herşeyimi kontrol ettirdim çok şükür hiç bir sıkıntım yok
Adet oldun muKızlar ben iki aydır deniyorum altı aylık evliyim. Geçen ay düzenli olan adetim dört gün gecikti negatif kan ve idrar testlerine rağmen umitlenmistim. Çünkü yumurtlamami bilmiyordum, belki gec dollenmedir diye, nitekim yokmuş zaten dördüncü gün adet oldum.
Bu ay ovulasyon ile takip ettim. 12. Gün yumurtlamayı gördüm bugün tam 11 gün geçti yumurtlamanin üstünden ve sabah negatifti idrar testim. Bu ay da olmadı. Bu aydan umutluydum, ovulasyonda yumurtlamayı gördüm, değerlendirdik, belirtiler vardı ama yokmuş.
Canım en erken 17.gün sonda cikar diyorlar. Bu da reglinin 2.günü olur. Umutsuzluğa kapılma derim regl olmadıysanKızlar ben iki aydır deniyorum altı aylık evliyim. Geçen ay düzenli olan adetim dört gün gecikti negatif kan ve idrar testlerine rağmen umitlenmistim. Çünkü yumurtlamami bilmiyordum, belki gec dollenmedir diye, nitekim yokmuş zaten dördüncü gün adet oldum.
Bu ay ovulasyon ile takip ettim. 12. Gün yumurtlamayı gördüm bugün tam 11 gün geçti yumurtlamanin üstünden ve sabah negatifti idrar testim. Bu ay da olmadı. Bu aydan umutluydum, ovulasyonda yumurtlamayı gördüm, değerlendirdik, belirtiler vardı ama yokmuş.
İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın.Merhaba arkadaşlar. Az önce burada gezerken gördüm, buradaki üye arkadaşlar ortak duaya katılmışlar, biz de konuşsak rahatlasak dualar etsek ya
Bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi denedim bekleme deyim hayırlısı olur inşallahİnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?