Gebeliğe Hazırlık Gebelik için birbirimize destek olalım mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah suan adetim 4 gün gecikti ama testim negatif çıktı bende ovülasyon testi yaptım dün onda pozitif çıktı anlamadım korkuyorum yine
Bak reglinde gecikmiş ay inşallah hamilesindir canim benim, korkma lütfen rahatlat kendini. Erken test alip yapsana evde kuzum

Bakalım kuzum inşallah. Doktora gidicem inşallah şubat sonu. Benim solda 1.4cm çikolata kistim var. Evlendikten sonra 2 cm küçülmüştü son kontrolde bakalım ne alemde
Ayy inşallah tamamen gitmiştir ama çoğu konu okudum bu bir engel değil senden daha cok cm yüksek olup hamile kalanlarıda okudum

Ayy inşallah tamamen gitmiştir ama çoğu konu okudum bu bir engel değil senden daha cok cm yüksek olup hamile kalanlarıda okudum
Inşallah canim tabi olunca oluyor, hsg baktimak istiyorum aslında tüplerim ne alemde hiç bilmiyorum. Ya da beklesem mi 1 seneye kadar onu da bilmiyorum kafam karışık

Inşallah canim tabi olunca oluyor, hsg baktimak istiyorum aslında tüplerim ne alemde hiç bilmiyorum. Ya da beklesem mi 1 seneye kadar onu da bilmiyorum kafam karışık
Baktır baktır ben evlendikten bir ay sonra idrar yolu enfeksiyonu geçirdim onun tedavisi için gittiğimde herşeyimi kontrol ettirdim çok şükür hiç bir sıkıntım yok

Kızlar ben iki aydır deniyorum altı aylık evliyim. Geçen ay düzenli olan adetim dört gün gecikti negatif kan ve idrar testlerine rağmen umitlenmistim. Çünkü yumurtlamami bilmiyordum, belki gec dollenmedir diye, nitekim yokmuş zaten dördüncü gün adet oldum.

Bu ay ovulasyon ile takip ettim. 12. Gün yumurtlamayı gördüm bugün tam 11 gün geçti yumurtlamanin üstünden ve sabah negatifti idrar testim. Bu ay da olmadı. Bu aydan umutluydum, ovulasyonda yumurtlamayı gördüm, değerlendirdik, belirtiler vardı ama yokmuş.

Adet oldun mu

Canım en erken 17.gün sonda cikar diyorlar. Bu da reglinin 2.günü olur. Umutsuzluğa kapılma derim regl olmadıysan

Merhaba arkadaşlar. Az önce burada gezerken gördüm, buradaki üye arkadaşlar ortak duaya katılmışlar, biz de konuşsak rahatlasak dualar etsek ya
İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…