Gebeliğe Hazırlık Gebelik için birbirimize destek olalım mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yanlis anlamayin bende sizin gibi hamile kalmak icin com ugrasiyodum 2 sene boyunca doktora gitmek haricinde herseyi yaptim aslan pencesi sogan kuru incir kuru habuc kuru sut buhari hicbiri ise yaramadi facede hamilelik annelik klubu diye bi grupta tesadufen gordum infolic combi mavi kutu ici kahverengi bi folic asit ilac ismi vermem nekadar dogru bilemedim ama bu zaten bitkisel zararsiz bi folic asit herneyse bu ilaci duydum adetin 3. Gunu basladim icmeye gunde bir tane oglen tok ilkten bi kasık agrisi yapti 2 ay kullandim hamile kalamadim diye biraktim umidi kestim derken 3. Ay hamile oldugumu ogrendim ben bu hapa bagliyorum tabiki Allah nezaman nasip ederse ozaman olur ama bi vesile oldu caresiz kalmıştım her yolu denedim eger hamile olursam benim gibi isteyen her arkadasa tavsiye edicem demistim insallah isinize yarar siz yinede doktorunuza danisarak kullanin

Bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi denedim bekleme deyim hayırlısı olur inşallah
Ay hadi inşallah canim, ne zaman reglin
Teşekkür ederiz canim benim Ben bu ay doktora gidicem zaten sorarım tabiki çok mutlu oldum adına sağlıkla al inşallah kucağına

Teşekkür ederiz canim benim Ben bu ay doktora gidicem zaten sorarım tabiki çok mutlu oldum adına sağlıkla al inşallah kucağına
Rabbim hepinize nasip etsin canim benim vesile olursam ne mutlu bana

Gecikme olmazsa 8 şubat 6sında kontrolüm var

Merhabalar bende bayadır istiyorum çocuk kür tarzı şeyleri kullanma konusunda kararsizim o yüzden soğan incir kürü vb kürleri kullanmadim folik asit kullanıyorum şu anda

Merhaba dediginiz ilacı illa doktorun mu vermesi lazım yoksa normal kendimiz gidip alsak kullandığımız zaman herhangi bi sıkıntı yaratmaz degilmi ben şu an folik asit kullanıyorum sadece

Merhabalar bende bayadır istiyorum çocuk kür tarzı şeyleri kullanma konusunda kararsizim o yüzden soğan incir kürü vb kürleri kullanmadim folik asit kullanıyorum şu anda
Ben çörekotu çok duydum bu ay denedim abartmadan. Yumurtlama da gördüm çok şükür. Sonuç ne olur bilemem tabi. Bu kürler iyi hosta çok abartmamak lazım herkesin hormonu farklı neticede. Inşallah tez ve hayırlı zamanda bebiş haberi alırsın sen de caniiimm hepimiz inşallah..

İnşallah teşekkür ederim

Merhaba dediginiz ilacı illa doktorun mu vermesi lazım yoksa normal kendimiz gidip alsak kullandığımız zaman herhangi bi sıkıntı yaratmaz degilmi ben şu an folik asit kullanıyorum sadece
Ben kendim alip kullandim hicbi yanetkisi olmadi zaten tamamen dogal fiyati biraz pahali ama iyice arastirirn isterseniz internetten

Ben kendim alip kullandim hicbi yanetkisi olmadi zaten tamamen dogal fiyati biraz pahali ama iyice arastirirn isterseniz internetten
Internetten baktım pkolu kadınlar için adeta ilaç gibiymiş çok iyi geliyomus normal sorun olmayan kadınlarda yumurta kalitesi arttırdığı için çok iyi geliyormuş vitamin takviyesi olarak geçiyor zaten ama insan yinede kullanmadan önce kullanan kişilerin görüşlerini almak istiyor cevabınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…