Gebelik için en güvenilir ovulasyon testi

İnnovita çok ilgiliydi ama satmak için çabalıyor gibi geldi vir gebenin günlüğü de ilgisizdi kaç gün sonra dönüş yapıyordu
Bir gebenin günlüğü sayfasının takipçisi çok ve en eski mesajdan okumaya başlıyor en üstteki en sona kalıyor banada geç dönüyordu ama testleri kaliteli cidden eğer takıldığınız birşey olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olayım

canım kadın çok yogun napsın ama binlerce kişi yazıyor bide cocuklarıda var.

Ovulasyon testi gonderiyordum cevap vermiyordu üç gün sonra evet yumurtlma var diyordu ben ne anladım kaç gün sonra verilen cevaptan
gerçekten yogun kadın düşünsene ğünde kaç kişi yazıyor kim bilir.ben ne zaman yazdıysam döndü hep,demek ki denk gelmemiş

gerçekten yogun kadın düşünsene ğünde kaç kişi yazıyor kim bilir.ben ne zaman yazdıysam döndü hep,demek ki denk gelmemiş
İşte bende onu bekleyerek zaman kaybedemem oda kendince haklı ama bende sürekli ondan cevap bekleyerek duramam o yüzden başka testlere yöneldim

Cnm bn HP ovulasyon testi ile yumurtlma yi takip etmk istedim ama olmdi tutmadı bska bı marka aldım onda tutu şimdide adetime 8 gün kldi dün ovulsayon testi yptim net çıktı ndn acaba bk en altakki dün yptim

Eklentiler

• IMG_20230409_234616_624.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 256
Cnm bn HP ovulasyon testi ile yumurtlma yi takip etmk istedim ama olmdi tutmadı bska bı marka aldım onda tutu şimdide adetime 8 gün kldi dün ovulsayon testi yptim net çıktı ndn acaba bk en altakki dün yptim
Sen yumurtlma görmemişsin galiba canm tabi bu testler nasıl bilmiyorum da

Kızlar hayırlı sabahlar. Ovulasyon testlerim böyle çıktı.15 nisan ve 17 nisanı değerlendirdim. Bugün sabah biraz silinmeye başlamış çizgi ama hala koyu pik koyusu değil artık. Bugünü ve yarını da değerlendireyim mi yoksa bugün boş bırakıp yarını mı değerlendireyim yarından sonra müsait olmayacağım. Teşekkürler

Eklentiler

• IMG_20230417_171925_455~2.webp
    14 KB · Görüntüleme: 244
Eşinde sperm sorunu yoksa değerlendir canm varsa bugünü boş bırak yarını degerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…