- 16 Haziran 2022
- 385
- 285
- 33
- Konu Sahibi 68aksarayli
-
Bir gebenin günlüğü sayfasının takipçisi çok ve en eski mesajdan okumaya başlıyor en üstteki en sona kalıyor banada geç dönüyordu ama testleri kaliteli cidden eğer takıldığınız birşey olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olayımİnnovita çok ilgiliydi ama satmak için çabalıyor gibi geldi vir gebenin günlüğü de ilgisizdi kaç gün sonra dönüş yapıyordu
Adetine kaç gün var canımKizlar ovulasyon testi gebelik olurmu varmı acaba
canım kadın çok yogun napsın ama binlerce kişi yazıyor bide cocuklarıda var.Bende aldım 3 ay ilk alisimda iyiydi aksma dönüş yapıyordu ama diğerlerinde veya başka bı sorum olduğunda kaç gün sonra dönüş yaptı çok ağrılarım oldu doktora gitmem gerekti röntgen cekerelr zararı olur mu diye sordum bana dört gün sonra döndü ben o ağrıyı çektim dönüş yapmadığı için ondna sonra da onu birktim
gerçekten yogun kadın düşünsene ğünde kaç kişi yazıyor kim bilir.ben ne zaman yazdıysam döndü hep,demek ki denk gelmemişOvulasyon testi gonderiyordum cevap vermiyordu üç gün sonra evet yumurtlma var diyordu ben ne anladım kaç gün sonra verilen cevaptan
Bir gebenin günlüğü sayfasının takipçisi çok ve en eski mesajdan okumaya başlıyor en üstteki en sona kalıyor banada geç dönüyordu ama testleri kaliteli cidden eğer takıldığınız birşey olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olayım
İşte bende onu bekleyerek zaman kaybedemem oda kendince haklı ama bende sürekli ondan cevap bekleyerek duramam o yüzden başka testlere yöneldimgerçekten yogun kadın düşünsene ğünde kaç kişi yazıyor kim bilir.ben ne zaman yazdıysam döndü hep,demek ki denk gelmemiş
İkisininde çok koyu olması gerekiyor diye biliyorum canm ovulasyon testinde deKizlar ovulasyon testi gebelik olurmu varmı acaba
ben cok yazmadım ona ,netten araştırdım yada buraya yazdım:)İşte bende onu bekleyerek zaman kaybedemem oda kendince haklı ama bende sürekli ondan cevap bekleyerek duramam o yüzden başka testlere yöneldim
Sen yumurtlma görmemişsin galiba canm tabi bu testler nasıl bilmiyorum daCnm bn HP ovulasyon testi ile yumurtlma yi takip etmk istedim ama olmdi tutmadı bska bı marka aldım onda tutu şimdide adetime 8 gün kldi dün ovulsayon testi yptim net çıktı ndn acaba bk en altakki dün yptim
Ben hep yazdım işteben cok yazmadım ona ,netten araştırdım yada buraya yazdım:)
Gebelik testi yap bence adetine yakın yumurtlama dan sonra kaç gün geçtiGördüm cnm akıntı ve leklnmede geldi
Ha o zaman cikmazki daha ovulasyon testinde de gebelikte de 4 gün olmuş dahaYeni canm 6 su da yumurtlma gunuydu
Anladım canımAynen cnmda bu sekil çıkınca sasrdm
Eşinde sperm sorunu yoksa değerlendir canm varsa bugünü boş bırak yarını degerlendirKızlar hayırlı sabahlar. Ovulasyon testlerim böyle çıktı.15 nisan ve 17 nisanı değerlendirdim. Bugün sabah biraz silinmeye başlamış çizgi ama hala koyu pik koyusu değil artık. Bugünü ve yarını da değerlendireyim mi yoksa bugün boş bırakıp yarını mı değerlendireyim yarından sonra müsait olmayacağım. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?