Gebelik İçin Gün Sayanlar Buraya..

Alsef

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
808
471
303
45
Arkadaşlar 14 Kasım da adet olmam gerekiyor, kaldı 5 gün..ben pek bi sabırsız olduğum için ve 2.çocuğa tam 10 sene ara verdikten sonra karar verdiğimiz için epeydir sürekli belirtileri takip ediyorum..akşamları iş çıkışı da mutlaka test yapıyorum :) , belki görürüm 2.çizgiyi hevesiyle.. bu bekleme süreci çok keyifli ve heyecan verici bir süreç..Var mı benim gibi 4 gözle haber bekleyen? Bu başlık altından yaşadıklarımızı paylaşalım ne dersiniz?

Arkadaşlar 14 Kasım da adet olmam gerekiyor, kaldı 5 gün..ben pek bi sabırsız olduğum için ve 2.çocuğa tam 10 sene ara verdikten sonra karar verdiğimiz için epeydir sürekli belirtileri takip ediyorum..akşamları iş çıkışı da mutlaka test yapıyorum :) , belki görürüm 2.çizgiyi hevesiyle.. bu bekleme süreci çok keyifli ve heyecan verici bir süreç..Var mı benim gibi 4 gözle haber bekleyen? Bu başlık altından yaşadıklarımızı paylaşalım ne dersiniz?
ben de şuan adetim yeni ay kasımın uğur getirmesini istiyorum 2.5 senedir bebeğim olmuyor her zaman gün sayanlardanım :KK61:

Benim de 11 kasim ama adet belirtilerim başladı bile :( 2 yildir olmuyor.

benimde bat yarın inşallah gelmez kırmızılar da bebiş vardır hayırlısı olsun inşallah çok güzel heyecanlı bir o kadar da stresli bi süreç..

kalbi yorulur mu insanın dün kırmızıyı gördüğümden beri kalbim yorgunluktan ağzımda atıyor

yarın tup bebege gidiyorum bana dua edin kızlar

kalbi yorulur mu insanın dün kırmızıyı gördüğümden beri kalbim yorgunluktan ağzımda atıyor

Cok üzüldüm. artık son çare senin gibi bizim de tüp bebek herhalde. ama maddiyat elvermiyor ne yazikki...

ben işyerinde ağladığımı biliyorum o ay çok fazla belirttim olunca çok çok umutluydum ama sonu hüsran

2.5 sene baya uzunmus..doktora gittinmi? Tedavi oluyormusun? Yada tup bebek?
gittik canım sorun yok eşimde de yok rahim filmi de çekindim tüp bebeğe maddiyatımız yok ama ünv hastanesinde aşılama yaptırmayı düşünüyoruz

Cok üzüldüm. artık son çare senin gibi bizim de tüp bebek herhalde. ama maddiyat elvermiyor ne yazikki...

bizim ki de öyle canım 1 yıldır gidemedık maddiyat yüzünden ,

yarın gidiyoruz artık kredi kartları sagolsun ne yapalım

Insallah gonlumuze gore olur arkadaslar..ben de yine test yaptim hala negatif..

Back
X