• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Gebelik için Günlük iğneler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Defne93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
11
7
1
31
Mrb. 3 kez çatlatma iğnesi vuruldum fakat gebelik oluşmadı. Doktorum bu ayda olmazsa günlük ignelere gececegimizi söyledi günlük iğneler in neden yapıldığını bilen varmi

Mrb. 3 kez çatlatma iğnesi vuruldum fakat gebelik oluşmadı. Doktorum bu ayda olmazsa günlük ignelere gececegimizi söyledi günlük iğneler in neden yapıldığını bilen varmi
Günlük iğneler yumurta büyütüp olgunlaştırmak için yapılıyor sonra çatlatma iğne kullanıp yumurta toplanıyor yani tüp bebek ama sizin doktorunuz belki büyütüp çatlatma iğnesi kullanıp doğal yolla olmasını bekleyecektir iğneler pahalı böyle birşeye girişiyorsanız tüp bebek yaptırın daha iyi doktorunuzla bunu konuşun bence detaylı bilgi almadan başlamayın

Evet doğal yolla deneyecek doktor ve bu günlük iğneler ne zaman vuruluyor adet zamanı bittikten sonramı
Ben tüp bebek yaptırdım adetin 2. Yada 3. Günü başlandı benimkiler akşam 5 le 10 arası yapılıyordu

Back
X