Gebeliğe Hazırlık Gebelik için metformin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben diyetisyenim insülin direncim filanda yok bence sen bi şey bilmeden yorum yapıyorsun ve çok komik oluyor
Oluduğunu anlayamadıysan eğer sadece metforminle bile gebelik şansı yüzde kırk artar diyor. Ayrıca endikasyonlarinda da sadece pco görüntüsüne sahip olmak bile var. Komik kadın seni 😂😂😂

Oluduğunu anlayamadıysan eğer sadece metforminle bile gebelik şansı yüzde kırk artar diyor. Ayrıca endikasyonlarinda da sadece pco görüntüsüne sahip olmak bile var. Komik kadın seni 😂😂😂
Canım sen bunu gurur meselesi yaptın heralde😂😂 doktorum gerekli açıklamayı yaptı bana teşekkür ederim boşuna araştırmışsın. Açıkçası bu bilgiyi de beni aydınlatmak için değilde laf atmak için söylediğini düşünüyorum yazık, insanlara ne hallere düştük ki insanları bilgilendirmek için değil laf atmak için araştırma yapıyor insanlar!

Canım sen bunu gurur meselesi yaptın heralde😂😂 doktorum gerekli açıklamayı yaptı bana teşekkür ederim boşuna araştırmışsın. Açıkçası bu bilgiyi de beni aydınlatmak için değilde laf atmak için söylediğini düşünüyorum yazık, insanlara ne hallere düştük ki insanları bilgilendirmek için değil laf atmak için araştırma yapıyor insanlar!
Sorun gurur meselesi yapmam falan değil. Doktorunuzu hak etmemeniz. Buraya sırf onu eleştirmek için yarım bilginizle konu açtınız. En başında doktorunuza sorsanız zaten açıklamasını yapardi. Siz ard niyetli olarak bu konuyu açtınız. Ben de size sizin gibi ard niyetli cevap verdim.

Sorun gurur meselesi yapmam falan değil. Doktorunuzu hak etmemeniz. Buraya sırf onu eleştirmek için yarım bilginizle konu açtınız. En başında doktorunuza sorsanız zaten açıklamasını yapardi. Siz ard niyetli olarak bu konuyu açtınız. Ben de size sizin gibi ard niyetli cevap verdim.
Siz iyi misiniz ? Doktoruma yazdım fakat o sırada cevap veremedi bende cevap gelene kadar buraya yazdım. Asıl art niyetli olan sizsiniz yardımcı olmayacaksınız hiç yazmayın kimse sizi tanıdımadıgınız birini yargılama hakkı vermez kaç yaşına gelmişsiniz insanlarla nasıl konuşması gerektiğini bilmiyorsunuz ki Bırakın yardımcı olmayı.

İnsülin direnci yoksa içmeyin başka bir doktora daha gidin isterseniz yanıltmış olmayalım. Histeroskopi neden oldunuz rahim filminde ne sorun görüldü
Neden beğenmediniz acaba siz doktorsunuz okumuştum forumda ben başka bir doktora daha gösterin dedim banada bir doktorum glukofeni başlattı diğeri gerek yok diyerek kesti. Bizde hangisini dinleyecez şaşırdık kaldık sizinde fikrinizi almak isterim Otrera Otrera

Back
X