Gebelik için önerileriniz var mı arkadaşlarrr

Sağlıksal bi sorun yoksa eğer kafanıza takmadığınız ay oluyor Benim kilo alıp bu ay kesinlikle olmaz rahat rahat takılayım dediğim an hamile kaldım..

insallahhh Allahim tum isteyenlere anneligi hakedenlere versin tattirsin o duyguyu

kizlar bisey daha sormak istiyorum benim yillardir adet duzenim hep aynidir gecikmem hic olmazdi ama son 2 aydir 3 4 gun gecikiyo ve cok fazla kanamam. biyerde okumustum gebe kalmadan once gecikmeler oluyomus rahim kendini gebelige hazirliyomus dogrumudur acaba bilgisi olan var mi ben ilk defa duydum merak ettim

bu arada bebegin anali babali buyusun Allahim butun bebek sahibi olmak isteyenlere versin insallah
Amin inşallah tüm isteyenlere nasip etsin Allah... sizde ve eşinizde madem tum degerler iyi musait zamaninizda klomen ilacını bi doktora danismanizi tavsiye ederim ben faydasini gördüm cok şükür...

Benimde günüm hiç geçmiyordu yaklaşık 1 sene fln denedik ama son 2 ay soğan kürü incir kürü ve doktorum miyositol positivie verdi bu yumurtanın büyümesi ve çatlamasına yardımcı oluyormuş
hamile kaldığım ay testeredişli aslan pençesi ve hyatt tohumu ekstratı kullandım ve o ay hamile kaldım

Soğan kürü dene bir istersen düzenli olarak 3 ay evel Allahın izni ile ben faydasını gördüm.kiste de çok iyi geliyor

ne guzel masallah bende kalacam inaniyorum

bikere denedim devam ettiremedim bu sefer insallah devam edecem cok hirslandim
Bende çok denedim ama düzenli bir şekilde devam etmezdim 5 6 gün içer bırakırdım öyle fayda görmüyorsun 3 ay düzenli kullan Allahın izni ile yaryor gerçekten herşey bir vesile nimeylerden de faydalanmak lazım tabi istikrarlı olunca fayda sağlıyor

evet aynen oyle belki vesile olur bilemeyiz bakalm Allahin izniyle insallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…