Valla bak daha komık bi hikaye anlatayım sana. Çocuğa karar verdik doktoruma gttim o ay kontrole, dedim artık istiypruz. Doktorum da tüp bebek doktoru aynı anda, son model ultrason makinaları fln. Dedi ki şuan yumurtan 30 mm bugün çatlayacak şimdi gün aşırı ilişki, 2 hafta sora adet olmazsan gebesin. 2 hafta geçti gelen giden yok, bi de gebeyimdşr belki diye eşimi yaklaştırmıyorum kendime falan. Tam 3 hafta sora regli gördüm . Soraki döngüde tekrar gttim doktora yumurtlamayı yakalıcam ya. Bu sefer dedi iki yumurta var biri 15 mm diğeri 30 mm , yine gün aşırı ilişki 2 hafta sora adet ya da gebesin. Yine aynı hüsran, biyandan da kafayı yiyorum lan iki yumurta bitanesi de mi tutmaz lan falan. Ardından gttiğim ay yine 30 mm yumurta var diyince eşim espiriyi patlattı, doktorun ekranında bi leke olmasın o diye. Sonra bi inceledi doktorum o zararsız bi su kistiymiş, doğduğumdan beri varmış, sağ yumurtalığımda. Yumurtlamaya gebeliğe hiçbişeye zararı yok. Tam bunu öğrendik üzerine75 gün adet görmedim hırs yaptım test yapmadım doktora dahi gitmedim, sora yine negatif çıkınca delirip doktor değiştirdim ve o ay hiçbişeye bakmadan denemeden gebe kalmışım ki testlerde dahi çıkmadı ki kan testiydi. Annem bana hamileyken ben de hastane testinde çıkmamışım . Yani o sebeple yanımda sürekli ped taşıyorum 35. Günden sonra, çok şükür doğum sorası adet ağrışarım bitti ama ne biliyim havuz mavuz oğlanı götüremiyorum adet olursam diye.