- 28 Kasım 2013
- 2.188
- 855
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba, hamile kalmak için e uygun pozisyon nedir? Doktorlar bacağımızı dikip beklemenin mantıklı olmadığını söylüyorlar? Siz neler deniyorsunuz , yada denediği yöntemle hamile kalan var mı? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Kızlar mrb bende bir kürtajdan iki ay sonra hamile kaldım benim çok tecrübeli bi tanıdığım var onun sayesinde şimdi şöle yapıyosunuz ilişkiye girmeden yarım saat önce eşinize nescafe içiriyosın sade olscak spermleri uyarıyo pozizyon zaten siz yatar vaziyette genelde sperm içine akacak şekilde onu mantık olarak bulursınız sonra içe boşalma oldığunda hemen çekilmesin erkek içinde bi süre dursun bi kaç kerede çeksin itsin bu yöntem çok etkili daha sonrada siz belinize bi yastık koyun ayaklarınızı dikin asla kalkmayın bi süre sonra indirin ölece yatıp uyuyun ayağa kalkmayın tuvalete gitmeyin ve birde spermlerin en kaliteli olduğu zamn sabahlarıdır ozaman yapın genelde son olarakta normal adetinizn ortasında yapmayı biliyosunuz ama asıl adet oluyosunuz ve ardından bittiği gün ilişkiye girin üç gün boyunca asıl ozamn tutuyo sebebide rahim adettinz bittikten bir hafta sonra geriye çekilir tam aşağıda olduğunda yapmk daha etkili ben bu yöntemlerle iki ay içinde hamile kaldm çok kişiyede söledm onlarda kaldı darısı size olur inş
kahvenın nasıl bir etkisi oluyor? ben ilk bebeğim için tüp bebek yapmıştım olmadı. 2. gebeliğim mucize eseri kendinden oldu ama kimyasal gebelikti sonlandı. 1 ay mola verdik. Bu ay deneyeme başladık tekrar. Çocuğu düşünüp birlikte olunca konu beni itiyor maalesefSabah olayı mantıklı deneyeceğim. İnşallah hayırlısı ile hamile kalırız.
Ben farklı düşünüyorum arkadaşlar. Biz iki ay korunmadık sadece. İlk ay herşeyi yaptık. Bacaklarımı kaldırıp yattım, reglim bittikten sonra üç günde bir birlikte olduk, hamile kalınabilen diye bilinen pozisyonları denedik hep. Ateş ölçme yöntemi falan filan. Aklınıza gelebilecek herşeyi denedik. Ama Olmadı. Kasımdaysa hiç bişey denemedik. Ne pozisyona ne sağlığımıza önem verdik. Alkol sigara çok kullandık. Ve şu an 6 haftalık hamileyim. Şu an herşey yolunda. Anlayacağınız ister kısmet diyin ister mukadderat, her ne ise, olacağı zaman oluyor, olmayacağı zaman olmuyor arkadaş. Daha önceki hamileliğimde ise tek korunmadığımız gün hamile kalmıştım. Sürmedi hamileliğim ama rahat olup olayı akışına bırakmak en güzeli. Ben bunu anladım. Stres yaptıkça sağlığınız da bebiş de etkilenecektir. Bir de naçizane tavsiyem o dönem ki ilişkilerinizi görev gibi düşünmeyin. Ben bunları söylüyorum ama bunlar benim tecrübemdir. Tavsiyem siz içini rahat tutmak için inandığınız herşeyi yapmanız. Sağlıkla, huzurla gebelik yaşamanız. Öpüyorum hepiniziii :))
yürekten isteyip akışına bırakmak lazım. birşeyler yapınca görev gibi, herşeyin büyüsü kaçıyor bence. bir ay öyle bir ay böyle denediğim için farkını çok iyi ayırt edebiliyorum. o dönem yaşadığım stresin haddi hesabı yok. şimdiyse sadece mutluyum. stres çok uzakta =)) benim de tavsiyem tamamen stresten uzak durmak..doktorda bana stressden uzak dur , günleri önemse bacağını kaldırmana gerek yok dedi. Vallahi insanı bu konu çok yoruyor. Yok üstte ol, dur dur bitme aşağıda olacam falan :S
Hayırlısı vallahi..
yürekten isteyip akışına bırakmak lazım. birşeyler yapınca görev gibi, herşeyin büyüsü kaçıyor bence. bir ay öyle bir ay böyle denediğim için farkını çok iyi ayırt edebiliyorum. o dönem yaşadığım stresin haddi hesabı yok. şimdiyse sadece mutluyum. stres çok uzakta =)) benim de tavsiyem tamamen stresten uzak durmak..
şimdi biz kocaman bir takvim aldık (Duvarda boydan boya tüm yılı gösteriyor) günleri ordan işaretliyoruz :) Bir de eşimde sperm problemi vardı macun yiyerek çoğaltmıştı, sonra o macunu yemeği bıraktı değerler yine düşmüş![]()
Ah şu eşler zateenn :)) bebeğimiz için diye diye, güzel sözlerle yedircen artık :))