• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik ihtimali nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bilinmeyen000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2024
56
7
1
25
içime boşalma olmadı ama çok fazla zevk suyu salgılandı geçen ay 13'ünde adettim ilişkim ise 4 Mayıs gecesi gerçekleşti gebelik ihtimali nedir

ya bunu biliyorum ama internette yazanlar işte insanın kafasını karıştırıyor
Zevk suyu penis içinde vajina kenarında bezlerden gelir kayganlastirmak için zevk suyu spermin hemen öncesinde geldiyse yani arkasından hemen bosaldiysa yüzde bir ihtimal karışabilir sperm zevk suyuna yoksa imkansız :)

Zevk suyu penis içinde vajina kenarında bezlerden gelir kayganlastirmak için zevk suyu spermin hemen öncesinde geldiyse yani arkasından hemen bosaldiysa yüzde bir ihtimal karışabilir sperm zevk suyuna yoksa imkansız :)
yok öyle bir şey olmadı üstelik geri çekildikten yaklaşık on saniye sonrasında boşaldı

Bende galiba 5 hastalığım tam bilmiyorum 🙈 ilk gebelik hiç birşey bilmiyorum pazartesi kontrole gideceğim sizce o gün kese görünümü ve kalp atışı duyulur mu 5 nde gittim ufak bı kese gorunuyor gibi dedi kan sonucunuda 2485 cikmisdi dahada vermedim zaten 1 hafta sonra gel dedi sadece pazartesi gidicem iste ve sağ salim kucagina almayı nasip etsin rabbim 🌹

Bende galiba 5 hastalığım tam bilmiyorum 🙈 ilk gebelik hiç birşey bilmiyorum pazartesi kontrole gideceğim sizce o gün kese görünümü ve kalp atışı duyulur mu 5 nde gittim ufak bı kese gorunuyor gibi dedi kan sonucunuda 2485 cikmisdi dahada vermedim zaten 1 hafta sonra gel dedi sadece pazartesi gidicem iste ve sağ salim kucagina almayı nasip etsin rabbim 🌹
Görübür bence canım değerin gayet iyi sağlıkla doğsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X