- 6 Haziran 2024
- 56
- 7
- 1
- 25
- Konu Sahibi bilinmeyen000
içime boşalma olmadı ama çok fazla zevk suyu salgılandı geçen ay 13'ünde adettim ilişkim ise 4 Mayıs gecesi gerçekleşti gebelik ihtimali nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İhtimal variçime boşalma olmadı ama çok fazla zevk suyu salgılandı geçen ay 13'ünde adettim ilişkim ise 4 Mayıs gecesi gerçekleşti gebelik ihtimali nedir
Zevk suyundan gebe kalınmaziçime boşalma olmadı ama çok fazla zevk suyu salgılandı geçen ay 13'ünde adettim ilişkim ise 4 Mayıs gecesi gerçekleşti gebelik ihtimali nedir
ya bunu biliyorum ama internette yazanlar işte insanın kafasını karıştırıyorZevk suyundan gebe kalınmaz
Zevk suyu penis içinde vajina kenarında bezlerden gelir kayganlastirmak için zevk suyu spermin hemen öncesinde geldiyse yani arkasından hemen bosaldiysa yüzde bir ihtimal karışabilir sperm zevk suyuna yoksa imkansız :)ya bunu biliyorum ama internette yazanlar işte insanın kafasını karıştırıyor
yok öyle bir şey olmadı üstelik geri çekildikten yaklaşık on saniye sonrasında boşaldıZevk suyu penis içinde vajina kenarında bezlerden gelir kayganlastirmak için zevk suyu spermin hemen öncesinde geldiyse yani arkasından hemen bosaldiysa yüzde bir ihtimal karışabilir sperm zevk suyuna yoksa imkansız :)
O zaman gönlünüz rahat olsun :)yok öyle bir şey olmadı üstelik geri çekildikten yaklaşık on saniye sonrasında boşaldı
Merhaaba hamilesiniz galiba 5 haftalıkİhtimal var
inşallah teşekkürler :)O zaman gönlünüz rahat olsun :)
Merhaba evetMerhaaba hamilesiniz galiba 5 haftalık
Bende galiba 5 hastalığım tam bilmiyorumMerhaba evet
Görübür bence canım değerin gayet iyi sağlıkla doğsunBende galiba 5 hastalığım tam bilmiyorumilk gebelik hiç birşey bilmiyorum pazartesi kontrole gideceğim sizce o gün kese görünümü ve kalp atışı duyulur mu 5 nde gittim ufak bı kese gorunuyor gibi dedi kan sonucunuda 2485 cikmisdi dahada vermedim zaten 1 hafta sonra gel dedi sadece pazartesi gidicem iste ve sağ salim kucagina almayı nasip etsin rabbim
![]()
Amin amin çok teşekkür ederimGörübür bence canım değerin gayet iyi sağlıkla doğsun