ikinci görselde c yazan yerin sağındaEşinizle neden sürtüştüğünüzü anlamasam da ilgili fotoğraflarda herhangi bir çizgi göremiyorum.
Orada çıkan çizginin bi anlamı yok T'nin orada çıkmalı çizgi. Ki sizin dediğiniz çizgi de değil idrar yayılmış.ikinci görselde c yazan yerin sağında
yani fazla idrar damlatmam sonucu etkiler mi gebelik olabilir mi testi tekrarlamama gerek var mi sizceOrada çıkan çizginin bi anlamı yok T'nin orada çıkmalı çizgi. Ki sizin dediğiniz çizgi de değil idrar yayılmış.
45 günün sonunda T'de çok bariz çizgi çıkması lazım, hamile olduğunuzu düşünmüyorum. Evet sonucu etkiler ayrıcayani fazla idrar damlatmam sonucu etkiler mi gebelik olabilir mi testi tekrarlamama gerek var mi sizce
nasil etkiler yani fazla damlattigim icin pozitif oldugu halde negatif gorunur mu45 günün sonunda T'de çok bariz çizgi çıkması lazım, hamile olduğunuzu düşünmüyorum. Evet sonucu etkiler ayrıca
Hayır çizgi görünmez sizdeki gibi dağılır renk. Sizde de çizgi yok dağılmışnasil etkiler yani fazla damlattigim icin pozitif oldugu halde negatif gorunur mu
yani kesin bi sekilde gebelik yok diyebilir miyiz cunku 45 gun olmus ve ben iliskiden 11 gun sonrada hcg baktirdim 1.4 cikmistiHayır çizgi görünmez sizdeki gibi dağılır renk. Sizde de çizgi yok dağılmış
Ben kesin diyemem doktor değilim kan idrar tahlillerinizi ben yapmadım. Ama bence yok çünkü olsaydı zaten bebek neredeyse 2 aylık olacağı için çıkardı.yani kesin bi sekilde gebelik yok diyebilir miyiz cunku 45 gun olmus ve ben iliskiden 11 gun sonrada hcg baktirdim 1.4 cikmisti
bende böyle düşünüyorum açıkçası zaten regl falanda oldum ben yinede çok teşekkür ederim icimi rahatlattinizBen kesin diyemem doktor değilim kan idrar tahlillerinizi ben yapmadım. Ama bence yok çünkü olsaydı zaten bebek neredeyse 2 aylık olacağı için çıkardı.
Hamilesin işte.Kızlar regl günüm beş gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz
Cidden miHamilesin işte.
bencede gebesinKızlar regl günüm beş gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz
Adetim 7 gün gecikti sizce gebelik var mı?Orada çıkan çizginin bi anlamı yok T'nin orada çıkmalı çizgi. Ki sizin dediğiniz çizgi de değil idrar yayılmış.
Maalesef negatifAdetim 7 gün gecikti sizce gebelik var mı?
Hayır idrarda gebelik negatif.Adetim 7 gün gecikti sizce gebelik var mı?
Ben de göremedim maalesefAdetim 7 gün gecikti sizce gebelik var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?