- 30 Eylül 2025
- 56
- 17
- 3
- 26
En altta ki test diğerlerine göre daha belirgin olarak görünüyor. İnşallah vardırSon test diğerlerinden farklı mı benim elf gözlerim mi yanlış görüyor?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En altta ki test diğerlerine göre daha belirgin olarak görünüyor. İnşallah vardırSon test diğerlerinden farklı mı benim elf gözlerim mi yanlış görüyor?
Awox. Yarın devam edeceğim ama elimde sadece kaset testler kaldı
Şimdi versem pazartesi çıkacak pazartesi vereyim salı çıksın bariyaa hadi güzel haberlere inşallah ama sağlık ocagına test ver bence bunlarla uğrasma.
Belirtilerin var mı? İlaç kullandın mıCanim bnde olamadım 6.gun bugun konu actim kimse yazmadi
Şimdi versem pazartesi çıkacak pazartesi vereyim salı çıksın bari
Belirtilerim adetle ayni jel.gibo akinti geliyor karnim ve belim agriyor ilac hic kullanmiyirum vitamin dışındaBelirtilerin var mı? İlaç kullandın mı
Hiçbir farklılık yoksa gecikmeyi beklemek lazım sanırımBelirtilerim adetle ayni jel.gibo akinti geliyor karnim ve belim agriyor ilac hic kullanmiyirum vitamin dışında
Gecikmişsin zaten e test yapmadın mıBelirtilerim adetle ayni jel.gibo akinti geliyor karnim ve belim agriyor ilac hic kullanmiyirum vitamin dışında
Sağlık ocaklarında da kan testi verebilirsiniz en azından içiniz rahat eder her gün test yapmak zorunda kalmazsınız ona göre adet söktürücü de kullanabilirsinizEşim hastanede çalışıyor daha önce çok erken bir dönemde verdim negatif çıktı. Personelin hepsi beta sonucumu gördü. Kesin olmadan gitmek istemiyorum bu sefer. Silik de olsa pozitif görmeyi bekliyorum geçen sefer çok hüsrana uğradık.
Siz kan testi verdiniz mi acabaCanim bnde olamadım 6.gun bugun konu actim kimse yazmadi
Regl oldunmu canımHiçbir farklılık yoksa gecikmeyi beklemek lazım sanırım
Evwt dun verdim negatiftiSiz kan testi verdiniz mi acaba
Yaptim tabi negatif çıkıyorGecikmişsin zaten e test yapmadın mı
Evet pazartesi öyle yapacağım artıkSağlık ocaklarında da kan testi verebilirsiniz en azından içiniz rahat eder her gün test yapmak zorunda kalmazsınız ona göre adet söktürücü de kullanabilirsiniz
Yok olmadım, bu sabah yaptığım testte (3.sıradaki) çok silik gördüm, pazartesi kan vereceğim. Test şu bakRegl oldunmu canım
Canım nolur nolmaz ver kanı inşAllah hamilesindir ama seni üzmek istemem var gibi durmuyorYok olmadım, bu sabah yaptığım testte (3.sıradaki) çok silik gördüm, pazartesi kan vereceğim. Test şu bak