Gebelik ihtimali var mı ?

melegm20

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2023
56
15
8
22
Ocağın 28 inde regl oldum Şubat'ın 14 unde korunmasız ilişkiye girdik boşalmadan sonra direkt ayağa kalkıp sildim . Sürekli karnımın altı ağrıyor goguslerimde hassasiyet dolgunluk var ,dış ağrısı ve sürekli idrara çıkma ve uyku hali acikma var sürekli vajina da da enfeksiyon var acaba hamilelik olabilir mi bu arada dönemlerim düzenli değil adet ten önce erken gebelik testi yapsak sonuç çıkar mi

Korunmasiz iliskiye girmissiniz sonradan silmeniz bir ise yaramaz. Hamile olma ihtimaliniz tabiki var test alin yapin

İlişki üzerinden 12 gün geçmiş yarın sabah ilk idrarla test yapın, %50 gebelik ihtimali var.

Belirtiler büyük ölçüde hamileliği işaret ediyor. Sanırım bu aralar yine adet tarihiniz yaklasmistir. Adet tarihi geldiyse test yapabilirsiniz

Belirtiler büyük ölçüde hamileliği işaret ediyor. Sanırım bu aralar yine adet tarihiniz yaklasmistir. Adet tarihi geldiyse test yapabilirsiniz
Düzensiz olduğu için tam kestiremiyorum adetimden önce göğüslerim hiç agrimamisti dolgunluk hissi de hiç olmuyordu

Normalde olmuyorsa gebelik olabilir. Ben mesela tahmini 4 haftalık hamileyim ve goguslerimin ağrısından ölüyorum
Karnın altında ağrı var mı sürekli ishal ağrısı gibi ama kabızlık var benim bu aralar hep öyle enfeksiyon bende normaldede vardı da böyle hiç olduğunu hatırlamıyorum

Merhaba siz gebelik istiyormusunız yoksa şuan panik mi yaptınız anlayamadım ama gebelik olabilir benimde adetlerim düzensizdir ama mutlaka erken gebelikte net çizgiler görürsen çıkar Allah gönlüne göre versin

Çok erken olmaz mı ya erken gebelik testi için bence bekle korkma daha varmış adetine sakın ol gebelik varsada artık olan oldu ona sen karar vereceksin napacağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…