Gebelik ihtimali var mı ?

Doğum kontrol hapı Yasmin içmiştim bir gün önce ve bir gün sonra ama ilişkiden 1 hafta sonra ertesi gün hapı içmem gerektigini öğrendim o zamanda geçmişti iş isten
Anladim dogum kontrol hapi duzenli kullanilmali ayrica ilk bir hafta korunma saglamaz prezervatif kullanmaliydiniz. Keske arastirsaydiniz iyice umarim hamile degilsinizdir.

Anladim dogum kontrol hapi duzenli kullanilmali ayrica ilk bir hafta korunma saglamaz prezervatif kullanmaliydiniz. Keske arastirsaydiniz iyice umarim hamile degilsinizdir.
Umarım polikistikover var pek ihtimal vermiyorum ama insan yanlış da anlayabiliyor belki psikolojiktir inşallah

Merhaba ben adetimin 3 günü femera kullanmaya başladım 5 gun sabah akşam ictim yumurtlarım 1 tane solda 15 mm 2 tane sağda 16 ve 17 mm büyüdü sonra catlatma ignesi verdi dr onu vuruldum bugün 9. Günüm dr 14gün sonra gel dedi ben dayanamdim 7. Gün tes yaptım oda pozitif cıktı iğnenin etkisi olabilri dedim ama belim sırtım çok ağırdı sadece iki gündür kaşık ağrım var ama hafif hamilemiyim degilmiyim aynı belirtileri yaşayın varmi yapabilrimisniz buraya

Kendinize yeni konu acsaniz daha iyi olur. Konu sahibinin konusu sabote olmasin

Devlette kan versem kayda geçer mi bekarım
Kayda gececegini sanmiyorum kadin doumcu gebelik takibi baslatiyor diye biliyorm sadece e nabizina duser ama bununla olmaz yani nereye kadar saklicaksinki ne yapmayi planliyorsun

Bugün erken gebelik testi verdim saniyesinde 2 çizgi oldu kesin hamile miyim
Net belirgin se ge 5-10 dakika içinde çıktıysa evet hamilesin demektir fotosu varmı testin acaba .. geçikmişmiydi günün bide canım eğer öyleyse direk kaset test de yapabilirsin eğer adetin geçtiyse kan verip değerini öğrenebilirsin bence

Aralıkta 2 kere korunmasız ilişkim oldu içine boşalma olmadı ocakta ve şubatta gecikmeli adetlerim oldu 2 ocakta beta hcg 0.13 11 ocakta beta hcg <0.05 çıktı ve bu ayki reglim 5 gün gecikti 14 şubatta test vermiştim tekrar <0.100 çıkmıştı hamilelik riski var mıdır sizce çok stres yaptım acaba o yüzden mi gecikti ve kan ilacı kullanıyorum o etkiliyor olabilir mi yardımcı olur musunuz çok telaş yapıyorum korkuyorum normalde adetim 1-2 gün gecikiyor ve aralıkta 2 kez ella içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…