Anladim dogum kontrol hapi duzenli kullanilmali ayrica ilk bir hafta korunma saglamaz prezervatif kullanmaliydiniz. Keske arastirsaydiniz iyice umarim hamile degilsinizdir.Doğum kontrol hapı Yasmin içmiştim bir gün önce ve bir gün sonra ama ilişkiden 1 hafta sonra ertesi gün hapı içmem gerektigini öğrendim o zamanda geçmişti iş isten
Umarım polikistikover var pek ihtimal vermiyorum ama insan yanlış da anlayabiliyor belki psikolojiktir inşallahAnladim dogum kontrol hapi duzenli kullanilmali ayrica ilk bir hafta korunma saglamaz prezervatif kullanmaliydiniz. Keske arastirsaydiniz iyice umarim hamile degilsinizdir.
Kendinize yeni konu acsaniz daha iyi olur. Konu sahibinin konusu sabote olmasinMerhaba ben adetimin 3 günü femera kullanmaya başladım 5 gun sabah akşam ictim yumurtlarım 1 tane solda 15 mm 2 tane sağda 16 ve 17 mm büyüdü sonra catlatma ignesi verdi dr onu vuruldum bugün 9. Günüm dr 14gün sonra gel dedi ben dayanamdim 7. Gün tes yaptım oda pozitif cıktı iğnenin etkisi olabilri dedim ama belim sırtım çok ağırdı sadece iki gündür kaşık ağrım var ama hafif hamilemiyim degilmiyim aynı belirtileri yaşayın varmi yapabilrimisniz buraya
Yani tabi sen bilirsin canım ben öyle yapardım yada kan verirdim direk çıkar yükselme varsa kandaTeşekkür ederim öyle yapayım en iyisi
Cuma günü doktora gideceğim kan vermeye bakalım inşallah isteyen herkese Allah gönlüne göre verirYani tabi sen bilirsin canım ben öyle yapardım yada kan verirdim direk çıkar yükselme varsa kanda
Kendinize yeni konu acsaniz daha iyi olur. Konu sahibinin konusu sabote olmasin
Amin inşallahCuma günü doktora gideceğim kan vermeye bakalım inşallah isteyen herkese Allah gönlüne göre verir
Bugün erken gebelik testi verdim saniyesinde 2 çizgi oldu kesin hamile miyimAmin inşallah
Muhtemelen hamilesiniz..Bugün erken gebelik testi verdim saniyesinde 2 çizgi oldu kesin hamile miyim
Muhtemelen hamilesiniz..
Testiniz varsa atın detaylı bakalım ..
Devlette kan versem kayda geçer mi bekarım
Buyuk ihtimal gecer ama hamilesiniz zaten. Ne yapmayi dusunuyorsunuz?Devlette kan versem kayda geçer mi bekarım
Bilmiyorum kafayı yiyecegim aldırmak istemiyorumBuyuk ihtimal gecer ama hamilesiniz zaten. Ne yapmayi dusunuyorsunuz?
Doguracak maddi manevi gucunuz var mi? Sevgiliniz ne tepki verir bunlari dusunup karar verinBilmiyorum kafayı yiyecegim aldırmak istemiyorum
Kayda gececegini sanmiyorum kadin doumcu gebelik takibi baslatiyor diye biliyorm sadece e nabizina duser ama bununla olmaz yani nereye kadar saklicaksinki ne yapmayi planliyorsunDevlette kan versem kayda geçer mi bekarım
Yaptığın tahliller çıkıyor ya sistemde kurumsal olarak geçer diye düşünüyorumDevlette kan versem kayda geçer mi bekarım
Net belirgin se ge 5-10 dakika içinde çıktıysa evet hamilesin demektirBugün erken gebelik testi verdim saniyesinde 2 çizgi oldu kesin hamile miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?