- 30 Temmuz 2020
- 17
- 4
- 1
- 35
- Konu Sahibi Melekatanur
-
Adet olduysan gebelik yoktur. EndiselenmeHepinize hayirli aksamlarCevremde kimseyle paylaşamadigim icin Sizlerden akil almak istiyorum biz erkek arkadasimla sürtünerek bi iliski yasadik yaklasik 3 hafta once oraya bosalma olmadi ama zevk suyu gelmis olabilir ben ilk kez yasiyorum bunu çok korktum ertesi gunu hapi icilmesi gerekiyormus icmedim adet olmam gereken gün oldum 3 gun surdu ayni sekilde hamile degilimdir dimi yardimci olursaniz cok sevinirim ablalarim
Insallah abla bazen kadinlar adet gorurmus burda okudum o yuzden sormak istedimAdet olduysan gebelik yoktur. Endiselenme
Ah ablam dalga geciyosunda ben ne bileyim insanlar oyle seyler yazmis inanki korktumAlev almadıysanız sığıntı yoğ3 hafta geçmiş regl olmuşsunuz üstelik sürtünerek daha ne olmasını bekliyorsunuz?
hamile değilsin
Efsaneler ölmez şekil değiştirirAlev almadıysanız sığıntı yoğ3 hafta geçmiş regl olmuşsunuz üstelik sürtünerek daha ne olmasını bekliyorsunuz?
Abla siz bunlari okuyorsunuz bende okuyorum yorumlari okadar cok yazan varki surtunerek hamile kalinabilir adetken hamile olunabilir diye belki siz daha bilgilisiniz korkmuyorsunuz ama ben uyuyamiyorum ve bu herzaman yasadigim birsey degil ilk kez yasadim kimseyede soramiyorum buraya yazmak istedimEfsaneler ölmez şekil değiştirirhaftada en az 4 sürtünmeli ilişki konusu açılıyor ve ben okumadan rahat uyuyamıyorum artik
Bugün bir başka arkadaşa daha benzer bir konuda yazdım gerçekten bu şekilde hamilelik bir mucize olur ancak. Ben de aylardir uğraşıyorum korunmasız ilişki ile fakat gelen giden yok. O kadar kolay değil neden kendinizi uzuyorsunuz boş yere anlamıyorum.Abla siz bunlari okuyorsunuz bende okuyorum yorumlari okadar cok yazan varki surtunerek hamile kalinabilir adetken hamile olunabilir diye belki siz daha bilgilisiniz korkmuyorsunuz ama ben uyuyamiyorum ve bu herzaman yasadigim birsey degil ilk kez yasadim kimseyede soramiyorum buraya yazmak istedim
Dalga geçmiyorum sürtünmeyi bilen insan o ihtimalide bilmeliAh ablam dalga geciyosunda ben ne bileyim insanlar oyle seyler yazmis inanki korktum
Abla insallah rabbim biran once Nasip eder sana . Bilmiyorum ki bianda okuduklarimdan sonra korkmaya basladim ama cok tesekkur ederim yorumun icimi rahatlatti cok saolBugün bir başka arkadaşa daha benzer bir konuda yazdım gerçekten bu şekilde hamilelik bir mucize olur ancak. Ben de aylardir uğraşıyorum korunmasız ilişki ile fakat gelen giden yok. O kadar kolay değil neden kendinizi uzuyorsunuz boş yere anlamıyorum.
Haklisin ne diyim ablaDalga geçmiyorum sürtünmeyi bilen insan o ihtimalide bilmeli
O zaman daha dikkatli ol herşey mümkünHaklisin ne diyim abla
O zaman daha dikkatli ol herşey mümkün
Rica ederim benlik bişey yok kendi iyiliğin içinPeki çok tesekkur ederim birdaha olmiycak zaten
O durum cok soylendigi gbi degil ve oldukca nadir gorulen bir olay. Ustune gorme durumunda adet olmazsin hafif lekelenmelerin olur adet zannedersin ama kendini bilen takibini yapan insan ay ay durumunu bilir adet miydi yoksa anormalnbi kanama miydi anlar. Zevk suyundan hamile kalinir. Cokta ornekleri vardir. Biseyler yasayacaksan en basindan itibaren prezervatif kullanin. Bir sure kullanmayip sonlara dogru kullanan cogu kadin zevk suyundan gebe kaliyor ve sperm vucutta 72 saate kadar canli kalabiliyor. Tedbirli olun ki sonra ki durumlar daha can sıkıcı ve cozumi zor oluyorInsallah abla bazen kadinlar adet gorurmus burda okudum o yuzden sormak istedim
Olsun abla kızsanızda haklsınız tüm bunlari bastan dusunmem gerekirdi en basta hata yaptim vaktinizi ayirdiginiz minnettarımRica ederim benlik bişey yok kendi iyiliğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?