Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sizinle ayni belirtileri yaşıyorum ve reglime 3 gün varSlm kızlar yumurtlama döneminden beli tek taraflı arada bı sol yada sağ kasıklarda ağrı oluyo ve bel ağrısı var şimdi reglm 13 var ve kasıklarda ağrı var bunun nedeni ne olabilir acaba bilen varsa cvb yazsın
Alt karın bölgesinde ağrı sancılanma varmı sizdeBen de sizinle ayni belirtileri yaşıyorum ve reglime 3 gün var
Evet varAlt karın bölgesinde ağrı sancılanma varmı sizde
Yumurtlama günüm pazartesiydiReglnize 13 gün varsa şu an yumurtlama dönemindesinizdir zaten, emin misiniz
Alet karın bölgesinde bı şişlik ve kasık ağrısı varReglnize 13 gün varsa şu an yumurtlama dönemindesinizdir zaten, emin misiniz
Pazartesi dediğiniz dün mü?Yumurtlama günüm pazartesiydi
Pardon yanlış yazdım pazar günüydü şu an regl döngüsün 18.günündeyimPazartesi dediğiniz dünmü
Döngünüz kaç gün? Yumurtlamayı beklediğiniz adet tarihinden geriye doğru sayacaksınız son adet tarihinizden itibaren değil. Ama yumurtlama, üstüne çatlama zaten 2-3 gün sürebilen şeyler pazar yumurtlamış olsanız da belirtiler bugün de görülebilirPardon yanlış yazdım pazar günüydü şu an regl döngüsün 18.günündeyim
Bende adetemine 1 hafta kala öyle şeyler yasadım ama regl oldumEvet var
30günde bir döngüDöngünüz kaç gün? Yumurtlamayı beklediğiniz adet tarihinden geriye doğru sayacaksınız son adet tarihinizden itibaren değil. Ama yumurtlama, üstüne çatlama zaten 2-3 gün sürebilen şeyler pazar yumurtlamış olsanız da belirtiler bugün de görülebilir
Slm adedime 1 hafta kaldı ve memelerimde sızlama var sizce adetmi olucamDöngünüz kaç gün? Yumurtlamayı beklediğiniz adet tarihinden geriye doğru sayacaksınız son adet tarihinizden itibaren değil. Ama yumurtlama, üstüne çatlama zaten 2-3 gün sürebilen şeyler pazar yumurtlamış olsanız da belirtiler bugün de görülebilir
BilemeyizSlm adedime 1 hafta kaldı ve memelerimde sızlama var sizce adetmi olucam