Gebelik iştahsızlık mide bulantisi

hayalperestangel

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
10
7
16
35
Kızlar çok midem bulaniyo 5 haftalık hamileyim yarın bebeğin kalp atışları için doktora gitcez çok heyecanlıyım insallah hayırlısıyla duyarım.benim sorum 3 gundur midem bulaniyo ama hic kusmadim daha .bulanti yuzunden hicbisey yiyip icemiyorum herseyden tiksiniyorum su bile gun boyunca 2 bardak zorla iciyorum ne yapmaliyim ne zaman gecer

Canım öncelikle söyleyim ben biraz ağır geçirdim bı dönemi o yüzden gözünü korkutmak istemiyorum ama tecrübe edindiğim için anlatayım. Ben 6.haftaya girdiğim gün afedersin kusmaya başladım yani o gün mide bulantılarım başladı. Bugün 18.haftaya girdim ve ancak geçen hafta ortasında bitti sanırım bulantım. Günde minimum 3 maks.5 kez çıkartıyorum. Korkutmak istemiyorum seni dedim çünkü bana iyi gelen hiçbir yiyecek içecek olmadı. Ama doktorumun en büyük tavsiyesi mekan değişikliği idi. Eğer çok zorlarsa seni bulantıların sana bakacak birileri varsa onlarda kal ara ara. Yeme içme olarak belki gözünü açtıracak bir ikş tavsiyem sakın aç kalma yarım saatte bir veya saatte bir canın hiç istemese de ağzına bişey at. Kuru ekmek vs. Bir de bana limon aromalı herşey biraz iyi geliyordu sanki ama afedersin kusacaksan bunlar durdurmuyor seni sadece mide bulantısının rezaletini azaltıyor. Böyle işte.. Inşallah çok hafif geçirirsin bu dönemi. Geçecek unutma.

Kusmalarimda başladı berbat durumdayım gece bile uyandiriyo birşey yemedigim için afedersiniz çok acı sarı su çıkarıyorum çok kötü dayanılacak gibi değil doktora geçen hafta söyledim kusmam yokken hic birşey vermedi bazılarına mide bulantı hapı veriyorlarmış zararlı mi acaba

Canım çoğu mide bulantısı hapı zararlı ama doktorun verirse içersin tabi. Bana dramamine verdi kutuyu bitirdim yine kesmedi bulantısı ama daha sonra premesis plus verdi o iyi geldi gözüm acildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…