Öyle mi diyorsunuz.. merak insanı öldürür ciddenNe kanda ne idrarda cikmaz cok erken adette 3 gun kala kanda cikar en gec
Öyle mi diyorsunuz.. merak insanı öldürür cidden
Belirti verir mi vücutta?Ne kanda ne idrarda cikmaz cok erken adette 3 gun kala kanda cikar en gec
Belirti verir mi vücutta?
Aynı şeyleri arkadaşa da söylediler. Adetten bir hafta önce gebe olduğunu öğrendi. Şuan 2 aylık hamile. Bu yüzden kafam karışıyor zaten. Ovulasyon dönemindeyim değerlendirdik zaten bugün normal ovulasyon döngüme göre gebe kalma ihtimali düşük diyor. Tabi hesaplara uymayabilir. O günleri değerlendirdim yani ama adete kadar da devam edeceğim. Her ay yumurtlama olur ama bu ay ağrılı geçiyor bu kadar olmazdı hiç. Bu yüzden zaten insan merak ediyor. Biraz da kafaya takılınca vücut oyun oynuyor galiba :)Adete 13 gün varsa şu bi kaç günü değerlendirin. Suan gebe değilsiniz ihtimal bile yok. Cunku yumurtlama zamanindasiniz agri hissetmeniz de yumurta buyudugunden yada çatlama oldugundan. Gebelikte belirtiler adet geciktikten sonra başlar. İlişkiye devam edin 10 12 gün sonra tes yaparsiniz gerek olursa.
Korunmasız ilişki olduğu için vücutta bir takım değişiklikler de olur canım. Çok çok erken sakın test yapıp üzme kendini. Çıkmaz yani. Belki gerçekten gebe kalacaksın bu ay ama kafaya takarak stresten yorarsın bedenini zihnini7 gün önce korunmasız ilişkiye başladık. Gebelik istiyorum birkaç konu açtım ama kafam çok karışık. Odaklanmamaya çalışıyorum ama olmuyor :) 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor eğilirken falan artıyor. Belime ağrı giriyor hafif. Bu kadar erken belli olmaz diyorlar. Ama adetime de 13 gün var. Test yapmayacağım kendimi tutuyorum çünkü çıkmaz muhtemelen. Kan versem çıkar mı acaba? Ne yapmalıyım
Önce bi spermlerin yumurtaları döllemesi lazım.7 gün önce korunmasız ilişkiye başladık. Gebelik istiyorum birkaç konu açtım ama kafam çok karışık. Odaklanmamaya çalışıyorum ama olmuyor :) 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor eğilirken falan artıyor. Belime ağrı giriyor hafif. Bu kadar erken belli olmaz diyorlar. Ama adetime de 13 gün var. Test yapmayacağım kendimi tutuyorum çünkü çıkmaz muhtemelen. Kan versem çıkar mı acaba? Ne yapmalıyım
Adete 13 gün varsa yumurtlama belirtisidir bu günü değerlendirin bence7 gün önce korunmasız ilişkiye başladık. Gebelik istiyorum birkaç konu açtım ama kafam çok karışık. Odaklanmamaya çalışıyorum ama olmuyor :) 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor eğilirken falan artıyor. Belime ağrı giriyor hafif. Bu kadar erken belli olmaz diyorlar. Ama adetime de 13 gün var. Test yapmayacağım kendimi tutuyorum çünkü çıkmaz muhtemelen. Kan versem çıkar mı acaba? Ne yapmalıyım
İlk defa korunmuyoruz doğru diyorsunuz olabilir. Vücut şaşırdı herhaldeKorunmasız ilişki olduğu için vücutta bir takım değişiklikler de olur canım. Çok çok erken sakın test yapıp üzme kendini. Çıkmaz yani. Belki gerçekten gebe kalacaksın bu ay ama kafaya takarak stresten yorarsın bedenini zihniniAğrılar yumurtlama ağrısı da olabilir gebelik oluşumu da olabilir bilemeyiz ama gebe gibi odaklama kendini
Arkadaşınız erken yumurtlamis erken döllenme olmuş demek ki. Siz 1 kişiyi baz alıyorsunuz ama benim dediğim daha genel.. sadece takvime endeksli ilişkiye girmeyin. Adet bitimi 2 günde bir beraberlik olsun adet ola a kadar. İhtimal artıyor o zaman çünkü. Ki gene diyorum belirtiler erken başlamaz. En en bariz belirti adete 3 5 gün kala kasik agrisidir ki oda zaten adet belirtisi ile aynı. Denemek ve beklemekten başka hiç bi seyi dusunmeyin. Sonra işler sarpa sariyoAynı şeyleri arkadaşa da söylediler. Adetten bir hafta önce gebe olduğunu öğrendi. Şuan 2 aylık hamile. Bu yüzden kafam karışıyor zaten. Ovulasyon dönemindeyim değerlendirdik zaten bugün normal ovulasyon döngüme göre gebe kalma ihtimali düşük diyor. Tabi hesaplara uymayabilir. O günleri değerlendirdim yani ama adete kadar da devam edeceğim. Her ay yumurtlama olur ama bu ay ağrılı geçiyor bu kadar olmazdı hiç. Bu yüzden zaten insan merak ediyor. Biraz da kafaya takılınca vücut oyun oynuyor galiba :)
Rabbim hayırlı bir bebiş nasip eylesin sizlereİlk defa korunmuyoruz doğru diyorsunuz olabilir. Vücut şaşırdı herhaldeinşallah istiyorum gerçekten. Doğru söylüyorsunuz strese gerek yok. Yoruyor cidden. İnşallah ağrilar gebeliktir
Yeni evliyim 1 yıllık. İlk defa korunmuyoruz deniyoruz. Bilmediğimizden soruyoruz zaten :) Daha doğrusu bilinmediğinden değil de insan merak ediyor kafası karışıyor. Bilenlere danışmak istiyor. Tersler vaziyette konuşulacaksa konuşulup muhattap olunmasın daha iyi :) biz de biliyoruz döllenmeyi vs. Kadın doğum da çalışıyorum üstelik. Ama iş yerinde bunları duyurunca ortalığa saçılıyor. O yüzden buralardan medet umup konuşma ihtiyacı duyuyoruz. Biraz sakin :)Önce bi spermlerin yumurtaları döllemesi lazım.
Sizi kırmak istemiyorum ama adete 13 gün varken gebelikten söz edilmez.İlk defa korunmuyoruz doğru diyorsunuz olabilir. Vücut şaşırdı herhaldeinşallah istiyorum gerçekten. Doğru söylüyorsunuz strese gerek yok. Yoruyor cidden. İnşallah ağrilar gebeliktir
Doğru diyorsunuz. Bir kişiyi baz almadım kadın doğum da çalışıyorum bende. Ama iş yerinde duyurmamak için kimseye sormuyorum :) sürekli gördüğüm şeyler. Acaba mi diyorum ama öyleyse de değilse de ümit etmeden beklemek daha doğrusuArkadaşınız erken yumurtlamis erken döllenme olmuş demek ki. Siz 1 kişiyi baz alıyorsunuz ama benim dediğim daha genel.. sadece takvime endeksli ilişkiye girmeyin. Adet bitimi 2 günde bir beraberlik olsun adet ola a kadar. İhtimal artıyor o zaman çünkü. Ki gene diyorum belirtiler erken başlamaz. En en bariz belirti adete 3 5 gün kala kasik agrisidir ki oda zaten adet belirtisi ile aynı. Denemek ve beklemekten başka hiç bi seyi dusunmeyin. Sonra işler sarpa sariyo
Bence siz biraz sakin.Yeni evliyim 1 yıllık. İlk defa korunmuyoruz deniyoruz. Bilmediğimizden soruyoruz zaten :) Daha doğrusu bilinmediğinden değil de insan merak ediyor kafası karışıyor. Bilenlere danışmak istiyor. Tersler vaziyette konuşulacaksa konuşulup muhattap olunmasın daha iyi :) biz de biliyoruz döllenmeyi vs. Kadın doğum da çalışıyorum üstelik. Ama iş yerinde bunları duyurunca ortalığa saçılıyor. O yüzden buralardan medet umup konuşma ihtiyacı duyuyoruz. Biraz sakin :)
O kadarını bende biliyorum :) cahillikle gelip konu açmadım tabii ki buraya. Ben ilişkiye 7 gün önce başladım dedim dün yaptım belirtim var demedim :) İlk gebelik olduğu için insan merak ediyor. Soruyorum bu platformda bunlar için var. Bilmediğim için soruyorum 7 gün de belirti olur mu kan da çıkar mı diye.Sizi kırmak istemiyorum ama adete 13 gün varken gebelikten söz edilmez.
Olsa olsa daha bir 2 gunluktur oda embriyodur. Gene gebelikten söz edilmez bu noktada. Misal dun yumurta çatladı ilişkide oldu döllenme oldu diyelim. O döllenme yumurta 3 5 gün arasında tuplerde büyüme göstermesi gerek. 5 gün sonrasında tüpler atar rahme gelir. Rahim de gebelik için uygun olmalı. Embriyo rahme tutunmasi gerekir. Tutunmadan 5 6 gün sonrasında yavaş yavaş beta salgilar. Buda tahmini adet gününe denk gelir. Dun ilişkiye girdim gebeyim belirtimde oldu olmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?