Gebelik istekleri...

Olabilir :) deniyoruz ya heyecan yapıyorum 7 gündür o dönemdeyim ben. Normalde yani şu aralar yumurtlama işinin yavaşladığı vakitler ama değişebilir tabii ki

Kadın doğumda çalıştım demişsiniz, sonra bilmediğim için soruyorum demissiniz. Yada ben hatalı okudum,bilemiyorum.

Bende aynı durumdayım birazda psikolojik sanırım bu kadar erken belli olmaz karnım ağrıyor böyle adet ağrısı gibi belim kasıklarım falan adetime de daha çok var klomen kullanmıştım ben birazda ona bağladım ağrıları

Olabilir :) deniyoruz ya heyecan yapıyorum 7 gündür o dönemdeyim ben. Normalde yani şu aralar yumurtlama işinin yavaşladığı vakitler ama değişebilir tabii ki
Aynen oyle bende tamam haberleselim zaten uygulama oyle diyor hamilelik olasiligi

Aa sayımız artıyor psikolojik destek lazım

Ayrıntılı bilgi için teşekkür ederim. Ben alaycı bir tavır olduğunu düşündüm. Bu yüzden yanlış anlaşılmış olabilir. Teşekkürler
Niye alay edeyim ki? Alay edecek olsam evet gebesin tebrikler bilmem ne yazardim

Yanlış anlamayın ama dün 6 gündür korunmuyoruz acaba hamile miyim diye sormuşsunuz bugün 7 gündür korunmuyoruz acaba hamile miyimdir diye soruyorsunuz. Adete kadar her gün sorulacak galiba. Stres yaparak olağan durumu geciktiriyor olabilirsiniz. Sakinlik şuan en çok size gerekiyor galiba

Dedim ya Belirtilerim artıyor. Panik ve heyecan yapıyorum. Bu sorum belirtiler erkenden olur mu olan var mı öğrenmek amacıylaydı. Dün neredeyse hiç cevap alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…