Olabilir :) deniyoruz ya heyecan yapıyorum 7 gündür o dönemdeyim ben. Normalde yani şu aralar yumurtlama işinin yavaşladığı vakitler ama değişebilir tabii ki
7 gün önce korunmasız ilişkiye başladık. Gebelik istiyorum birkaç konu açtım ama kafam çok karışık. Odaklanmamaya çalışıyorum ama olmuyor :) 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor eğilirken falan artıyor. Belime ağrı giriyor hafif. Bu kadar erken belli olmaz diyorlar. Ama adetime de 13 gün var. Test yapmayacağım kendimi tutuyorum çünkü çıkmaz muhtemelen. Kan versem çıkar mı acaba? Ne yapmalıyım
Bende aynı durumdayım birazda psikolojik sanırım bu kadar erken belli olmaz karnım ağrıyor böyle adet ağrısı gibi belim kasıklarım falan adetime de daha çok var klomen kullanmıştım ben birazda ona bağladım ağrıları
Olabilir :) deniyoruz ya heyecan yapıyorum 7 gündür o dönemdeyim ben. Normalde yani şu aralar yumurtlama işinin yavaşladığı vakitler ama değişebilir tabii ki
Bende aynı durumdayım birazda psikolojik sanırım bu kadar erken belli olmaz karnım ağrıyor böyle adet ağrısı gibi belim kasıklarım falan adetime de daha çok var klomen kullanmıştım ben birazda ona bağladım ağrıları
7 gün önce korunmasız ilişkiye başladık. Gebelik istiyorum birkaç konu açtım ama kafam çok karışık. Odaklanmamaya çalışıyorum ama olmuyor :) 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor eğilirken falan artıyor. Belime ağrı giriyor hafif. Bu kadar erken belli olmaz diyorlar. Ama adetime de 13 gün var. Test yapmayacağım kendimi tutuyorum çünkü çıkmaz muhtemelen. Kan versem çıkar mı acaba?
Yeni evliyim 1 yıllık. İlk defa korunmuyoruz deniyoruz. Bilmediğimizden soruyoruz zaten :) Daha doğrusu bilinmediğinden değil de insan merak ediyor kafası karışıyor. Bilenlere danışmak istiyor. Tersler vaziyette konuşulacaksa konuşulup muhattap olunmasın daha iyi :) biz de biliyoruz döllenmeyi vs. Kadın doğum da çalışıyorum üstelik. Ama iş yerinde bunları duyurunca ortalığa saçılıyor. O yüzden buralardan medet umup konuşma ihtiyacı duyuyoruz. Biraz sakin :)
Yanlış anlamayın ama dün 6 gündür korunmuyoruz acaba hamile miyim diye sormuşsunuz bugün 7 gündür korunmuyoruz acaba hamile miyimdir diye soruyorsunuz. Adete kadar her gün sorulacak galiba. Stres yaparak olağan durumu geciktiriyor olabilirsiniz. Sakinlik şuan en çok size gerekiyor galiba
Yanlış anlamayın ama dün 6 gündür korunmuyoruz acaba hamile miyim diye sormuşsunuz bugün 7 gündür korunmuyoruz acaba hamile miyimdir diye soruyorsunuz. Adete kadar her gün sorulacak galiba. Stres yaparak olağan durumu geciktiriyor olabilirsiniz. Sakinlik şuan en çok size gerekiyor galiba
Dedim ya Belirtilerim artıyor. Panik ve heyecan yapıyorum. Bu sorum belirtiler erkenden olur mu olan var mı öğrenmek amacıylaydı. Dün neredeyse hiç cevap alamadım.