Aynen bencede yeter. Kadın doğum da çalıştığım için ilk haftadan belirtiyle gelip gebe olan çok kişi gördüm. :) bu yüzden sormuştum. Sağolun yinede.Bence siz biraz sakin.Daha bismillah kaç gün olmuş. Lise 1 biyoloji bilgisi bile yeter aslında sorunuzun cevabını vermeye. Sabretmelisiniz, başka çare yok.
Amin inşallah teşekkür ederimRabbim hayırlı bir bebiş nasip eylesin sizlere
Teşekkür ederimGerginliğe gerek yok arkadaşlar. Bilgili olsun veya olmasın ilk kez korunmamak ve bebek istemekle insan her şeyi düşünür konuşmak isteyebilir. Güzel güzel cevap verebiliriz ya da tatlı tatlı kız dur hele bir kafanı dağıt düşünme bunları diyebiliriz samimiyetle ama kırmak yakışmaz bize.
İyi niyetle yazıyorlar mutlaka ama ses tonu mimik olmayınca kendi iç sesimizle okumuş oluyoruz. Bu yüzden kelimelerimize emojilere dikkat etmemiz gerekTeşekkür ederimanlayan birileri insan heyecan yapıyor işte. Bu kadar tepkiyle karşılaşmayı beklememistim
Evet doğru diyorsunuzİyi niyetle yazıyorlar mutlaka ama ses tonu mimik olmayınca kendi iç sesimizle okumuş oluyoruz. Bu yüzden kelimelerimize emojilere dikkat etmemiz gerek
Ben de gebeliğimin ilk ayı hep kasık ağrısı çekmiş, halsizlik yaşamış biriyim. Diğer günlerde yumurtlama ağrısı yaşamadım hiç. Bünyeden bünyeye değişen şeyler bunlar. Bazı bünyeler her bir değişikliği sızıyı hisseder. Rabbim bu hallerinizi gebelikle müjdelesinEvet doğru diyorsunuz
E bende belirti olmaz dedim. Size cahil muamelesi de yapmadım. Sordunuz aşamalarını da anlattım. Hem bilgiliyseniz bunun istisnalar dışında pek mümkün olmadığını da bilirsiniz zaten.O kadarını bende biliyorum :) cahillikle gelip konu açmadım tabii ki buraya. Ben ilişkiye 7 gün önce başladım dedim dün yaptım belirtim var demedim :) İlk gebelik olduğu için insan merak ediyor. Soruyorum bu platformda bunlar için var. Bilmediğim için soruyorum 7 gün de belirti olur mu kan da çıkar mı diye.
Şaka olsun litfenYeni evliyim 1 yıllık. İlk defa korunmuyoruz deniyoruz. Bilmediğimizden soruyoruz zaten :) Daha doğrusu bilinmediğinden değil de insan merak ediyor kafası karışıyor. Bilenlere danışmak istiyor. Tersler vaziyette konuşulacaksa konuşulup muhattap olunmasın daha iyi :) biz de biliyoruz döllenmeyi vs. Kadın doğum da çalışıyorum üstelik. Ama iş yerinde bunları duyurunca ortalığa saçılıyor. O yüzden buralardan medet umup konuşma ihtiyacı duyuyoruz. Biraz sakin :)
O kadarını biliyosunuz bu kadarını biliyorsunuz ama belirti işini bilmiyorsunuz aaaaO kadarını bende biliyorum :) cahillikle gelip konu açmadım tabii ki buraya. Ben ilişkiye 7 gün önce başladım dedim dün yaptım belirtim var demedim :) İlk gebelik olduğu için insan merak ediyor. Soruyorum bu platformda bunlar için var. Bilmediğim için soruyorum 7 gün de belirti olur mu kan da çıkar mı diye.
Bilmiyorum. Hiç hamile olmadım. Olanlardan duydum. Herkes farklı şeyler söylüyor sonuçta. Bende merak heyecan buralara yazıyorum. Ama rahatsızlık verdim galiba herkeseO kadarını biliyosunuz bu kadarını biliyorsunuz ama belirti işini bilmiyorsunuz aaaa
7 gün önce korunmasız ilişkiye başladık. Gebelik istiyorum birkaç konu açtım ama kafam çok karışık. Odaklanmamaya çalışıyorum ama olmuyor :) 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor eğilirken falan artıyor. Belime ağrı giriyor hafif. Bu kadar erken belli olmaz diyorlar. Ama adetime de 13 gün var. Test yapmayacağım kendimi tutuyorum çünkü çıkmaz muhtemelen. Kan versem çıkar mı acaba? Ne yapmalıy
Kimse ilk hamileliğini rastgele yaşayıp 2.de prof olmuyor. Zaten her hamilelik ayrı olur. Çok çok basit hatta komik bi soru oldu. Bi de kadın doğumda çalışıyorum diyosunuz. E soru basit olunca derinlemesine açıklayanı da tersliyorsunuz. Emin olun tüm yazanlar muhteşem tatlı insanlar. Gidin diğer mesajlarına da bakın. Ama öncr siz bi sakin olun.Bilmiyorum. Hiç hamile olmadım. Olanlardan duydum. Herkes farklı şeyler söylüyor sonuçta. Bende merak heyecan buralara yazıyorum. Ama rahatsızlık verdim galiba herkese
Yaa gerçekten mi? Bende göğüs ağrısı da var. İdrar meselesi bende normalde de var o yüzden ayırt edemiyorum. Rahime de vuruyor ağrı ara sıra iğne batmış gibi. Ama ümitlenmek istemiyorum çünkü ben çok heyecan yapıp strese giriyorum. Bende adeti bekleyeceğimSuan ayni durumdayiz biliyormusun ? Adetime 13 gun once ara ara gelip giden agri, SIK idrar belime vuruyor agri bobreklerime, adetime suan 10 gun var, adet agrisi gidip geliyor , gogsumde hassassiyet agri yok o olursa herhalde netlesiyor cnku iki hamileligimde gogus sisligi ve agriisi cektim. Test yapmistm adetten bes gun once. O yuzden bekliyorum adetime bes gun once test yapacagim. Adet gunum 19 kasim
Ben de terslemedim inanın ki. Onlar beni terslemiş gibi hissettim. Yani alay eder gibi cevap verildiğini hissettim. Aslında onun yerine güzelce açıklanmasını bekledim. Burdakileri Bilemiyorum tanımıyorum. Bahsettim zaten kadın doğumda personelim sadece uzman değilim. Soramiyorum çünkü mesele çok çabuk yayılıyor. O yüzden burdan sordum. Yinede sağolunKimse ilk hamileliğini rastgele yaşayıp 2.de prof olmuyor. Zaten her hamilelik ayrı olur. Çok çok basit hatta komik bi soru oldu. Bi de kadın doğumda çalışıyorum diyosunuz. E soru basit olunca derinlemesine açıklayanı da tersliyorsunuz. Emin olun tüm yazanlar muhteşem tatlı insanlar. Gidin diğer mesajlarına da bakın. Ama öncr siz bi sakin olun.
Ayrıntılı bilgi için teşekkür ederim. Ben alaycı bir tavır olduğunu düşündüm. Bu yüzden yanlış anlaşılmış olabilir. TeşekkürlerE bende belirti olmaz dedim. Size cahil muamelesi de yapmadım. Sordunuz aşamalarını da anlattım. Hem bilgiliyseniz bunun istisnalar dışında pek mümkün olmadığını da bilirsiniz zaten.
Evet var. Acaba pskoloji mi diyorum ama iste kucuk umut zarar gelmez. Aynen bende batma oluyor rahmime, adet gelmeden 5/4 gun once yapacam’test oylesin maksat heycan olsunYaa gerçekten mi? Bende göğüs ağrısı da var. İdrar meselesi bende normalde de var o yüzden ayırt edemiyorum. Rahime de vuruyor ağrı ara sıra iğne batmış gibi. Ama ümitlenmek istemiyorum çünkü ben çok heyecan yapıp strese giriyorum. Bende adeti bekleyeceğim
Haberleselim öyleyseEvet var. Acaba pskoloji mi diyorum ama iste kucuk umut zarar gelmez. Aynen bende batma oluyor rahmime, adet gelmeden 5/4 gun once yapacam’test oylesin maksat heycan olsunuzulmek yok tabiki umut her zaman olmali
Şuan hamilelik yoktur adete 13 gün varsa daha yumurtlama dönemine girmiş olabilirsiniz. Gebelik belirtileri regl belirtileri ile aynı oluyor genelde bazen belirtisiz oluyor. Yumurtlama reglin 12. Gününden itibaren oluyor genelde. Bazen erken bazen geç yumurtlama olabiliyor her ay değişiyor7 gün önce korunmasız ilişkiye başladık. Gebelik istiyorum birkaç konu açtım ama kafam çok karışık. Odaklanmamaya çalışıyorum ama olmuyor :) 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor eğilirken falan artıyor. Belime ağrı giriyor hafif. Bu kadar erken belli olmaz diyorlar. Ama adetime de 13 gün var. Test yapmayacağım kendimi tutuyorum çünkü çıkmaz muhtemelen. Kan versem çıkar mı acaba? Ne yapmalıyım
Şuan hamilelik yoktur adete 13 gün varsa daha yumurtlama dönemine girmiş olabilirsiniz. Gebelik belirtileri regl belirtileri ile aynı oluyor genelde bazen belirtisiz oluyor. Yumurtlama reglin 12. Gününden itibaren oluyor genelde. Bazen erken bazen geç yumurtlama olabiliyor her ay değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?