Gebelik istekleri...

Bence siz biraz sakin. Daha bismillah kaç gün olmuş. Lise 1 biyoloji bilgisi bile yeter aslında sorunuzun cevabını vermeye. Sabretmelisiniz, başka çare yok.
Aynen bencede yeter. Kadın doğum da çalıştığım için ilk haftadan belirtiyle gelip gebe olan çok kişi gördüm. :) bu yüzden sormuştum. Sağolun yinede.

Gerginliğe gerek yok arkadaşlar. Bilgili olsun veya olmasın ilk kez korunmamak ve bebek istemekle insan her şeyi düşünür konuşmak isteyebilir. Güzel güzel cevap verebiliriz ya da tatlı tatlı kız dur hele bir kafanı dağıt düşünme bunları diyebiliriz samimiyetle ama kırmak yakışmaz bize.

Teşekkür ederim anlayan birileri insan heyecan yapıyor işte. Bu kadar tepkiyle karşılaşmayı beklememistim

Teşekkür ederim anlayan birileri insan heyecan yapıyor işte. Bu kadar tepkiyle karşılaşmayı beklememistim
İyi niyetle yazıyorlar mutlaka ama ses tonu mimik olmayınca kendi iç sesimizle okumuş oluyoruz. Bu yüzden kelimelerimize emojilere dikkat etmemiz gerek

Evet doğru diyorsunuz
Ben de gebeliğimin ilk ayı hep kasık ağrısı çekmiş, halsizlik yaşamış biriyim. Diğer günlerde yumurtlama ağrısı yaşamadım hiç. Bünyeden bünyeye değişen şeyler bunlar. Bazı bünyeler her bir değişikliği sızıyı hisseder. Rabbim bu hallerinizi gebelikle müjdelesin

E bende belirti olmaz dedim. Size cahil muamelesi de yapmadım. Sordunuz aşamalarını da anlattım. Hem bilgiliyseniz bunun istisnalar dışında pek mümkün olmadığını da bilirsiniz zaten.

Şaka olsun litfen

O kadarını biliyosunuz bu kadarını biliyorsunuz ama belirti işini bilmiyorsunuz aaaa

O kadarını biliyosunuz bu kadarını biliyorsunuz ama belirti işini bilmiyorsunuz aaaa
Bilmiyorum. Hiç hamile olmadım. Olanlardan duydum. Herkes farklı şeyler söylüyor sonuçta. Bende merak heyecan buralara yazıyorum. Ama rahatsızlık verdim galiba herkese

Suan ayni durumdayiz biliyormusun ? Adetime 13 gun once ara ara gelip giden agri, SIK idrar belime vuruyor agri bobreklerime, adetime suan 10 gun var, adet agrisi gidip geliyor , gogsumde hassassiyet agri yok o olursa herhalde netlesiyor cnku iki hamileligimde gogus sisligi ve agriisi cektim. Test yapmistm adetten bes gun once. O yuzden bekliyorum adetime bes gun once test yapacagim. Adet gunum 19 kasim

Bilmiyorum. Hiç hamile olmadım. Olanlardan duydum. Herkes farklı şeyler söylüyor sonuçta. Bende merak heyecan buralara yazıyorum. Ama rahatsızlık verdim galiba herkese
Kimse ilk hamileliğini rastgele yaşayıp 2.de prof olmuyor. Zaten her hamilelik ayrı olur. Çok çok basit hatta komik bi soru oldu. Bi de kadın doğumda çalışıyorum diyosunuz. E soru basit olunca derinlemesine açıklayanı da tersliyorsunuz. Emin olun tüm yazanlar muhteşem tatlı insanlar. Gidin diğer mesajlarına da bakın. Ama öncr siz bi sakin olun.

Yaa gerçekten mi? Bende göğüs ağrısı da var. İdrar meselesi bende normalde de var o yüzden ayırt edemiyorum. Rahime de vuruyor ağrı ara sıra iğne batmış gibi. Ama ümitlenmek istemiyorum çünkü ben çok heyecan yapıp strese giriyorum. Bende adeti bekleyeceğim

Ben de terslemedim inanın ki. Onlar beni terslemiş gibi hissettim. Yani alay eder gibi cevap verildiğini hissettim. Aslında onun yerine güzelce açıklanmasını bekledim. Burdakileri Bilemiyorum tanımıyorum. Bahsettim zaten kadın doğumda personelim sadece uzman değilim. Soramiyorum çünkü mesele çok çabuk yayılıyor. O yüzden burdan sordum. Yinede sağolun

E bende belirti olmaz dedim. Size cahil muamelesi de yapmadım. Sordunuz aşamalarını da anlattım. Hem bilgiliyseniz bunun istisnalar dışında pek mümkün olmadığını da bilirsiniz zaten.
Ayrıntılı bilgi için teşekkür ederim. Ben alaycı bir tavır olduğunu düşündüm. Bu yüzden yanlış anlaşılmış olabilir. Teşekkürler

Evet var. Acaba pskoloji mi diyorum ama iste kucuk umut zarar gelmez. Aynen bende batma oluyor rahmime, adet gelmeden 5/4 gun once yapacam’test oylesin maksat heycan olsun uzulmek yok tabiki umut her zaman olmali

Şuan hamilelik yoktur adete 13 gün varsa daha yumurtlama dönemine girmiş olabilirsiniz. Gebelik belirtileri regl belirtileri ile aynı oluyor genelde bazen belirtisiz oluyor. Yumurtlama reglin 12. Gününden itibaren oluyor genelde. Bazen erken bazen geç yumurtlama olabiliyor her ay değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…