- 2 Temmuz 2022
- 276
- 30
- 48
- 26
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Bende aynı durumdaym yanlız değilsin :) 2 senedir istiyoruz klomen letu çatlatma iğnesi hepsini kullandm. Hiç biri olumlu sonuçlanmadı. Rahim filmi de çekildim bi sıkıntı yok. Ben de pcos var ondan dolayı yumurtalarm tembel. Ama pes etmek yok :)Merhab arkadaşlar yaklaşık 3 senelik bi gebelik oluşmama sürecim var. Bu süreçte rahim filmi çekildi yumurta takibi ve çatlatma iğnesi de yapıldı gebelik oluşmadı. Benım gibi gebelik haberi bekleyen var mı
Rahim filmi sonucunuz ne çıktıMerhab arkadaşlar yaklaşık 3 senelik bi gebelik oluşmama sürecim var. Bu süreçte rahim filmi çekildi yumurta takibi ve çatlatma iğnesi de yapıldı gebelik oluşmadı. Benım gibi gebelik haberi bekleyen var mı
Bana tam olarak pcos sun demedi doktor ama yumurtalarında hafif pcos görünümü var dedi. Normal de aslında tercih etmem ama koca karı yöntemleri bile denedimBende aynı durumdaym yanlız değilsin :) 2 senedir istiyoruz klomen letu çatlatma iğnesi hepsini kullandm. Hiç biri olumlu sonuçlanmadı. Rahim filmi de çekildim bi sıkıntı yok. Ben de pcos var ondan dolayı yumurtalarm tembel. Ama pes etmek yok :)
Tüplerim açık rahim normal çıktı hiç bi sorum yok dedi iki ayrı doktora gösterdi.Rahim filmi sonucunuz ne çıktı
Benim de ileri derece değil pcos kimisi ileri derece pcos. 3 4 ay adet olmayanlar var. Ben zamanında oluyorum. Geçen ay 10 gün bu ay da 5 gün erken oldum hatta. Bakalm şuan adetin 1. Günü yarın ya da öbür gün gideceğim klomen başlayacak tekrardan yumurtalarımı büyütmek için. Bu arada koca karı yöntemlerini bende mantıklı bulmuyorum ama insan bi umut yapmak istio seni çok iyi anlıyorum cnmBana tam olarak pcos sun demedi doktor ama yumurtalarında hafif pcos görünümü var dedi. Normal de aslında tercih etmem ama koca karı yöntemleri bile denedim
Evet çünkü inandırıyolar . Bak ben yaptım öyle hamile kaldım diyolar ama sonuç 0..Benim de ileri derece değil pcos kimisi ileri derece pcos. 3 4 ay adet olmayanlar var. Ben zamanında oluyorum. Geçen ay 10 gün bu ay da 5 gün erken oldum hatta. Bakalm şuan adetin 1. Günü yarın ya da öbür gün gideceğim klomen başlayacak tekrardan yumurtalarımı büyütmek için. Bu arada koca karı yöntemlerini bende mantıklı bulmuyorum ama insan bi umut yapmak istio seni çok iyi anlıyorum cnm
canım bazen sebepsiz olabiliyor streste çok etkiyor ovulasyon testi deneyebilirsiniz ya da belki eşin gitmediyse o sprem testi verebilirTüplerim açık rahim normal çıktı hiç bi sorum yok dedi iki ayrı doktora gösterdi.
O da gitti herşeye bakıldı. Stres kaynaklıysa da aslında çok da stresli değilim. Anlayamadım. Regle 10 kala varsa çıkar mıcanım bazen sebepsiz olabiliyor streste çok etkiyor ovulasyon testi deneyebilirsiniz ya da belki eşin gitmediyse o sprem testi verebilir
Yumurtlamadan 10 gün sonra çıkıyor en erken benim öyle olmuştu ama en garantisi 14 gün sonrasıO da gitti herşeye bakıldı. Stres kaynaklıysa da aslında çok da stresli değilim. Anlayamadım. Regle 10 kala varsa çıkar mı
O da gitti herşeye bakıldı. Stres kaynaklıysa da aslında çok da stresli değilim. Anlayamadım. Regle 10 kala varken sonuç çıkar mıcanım bazen sebepsiz olabiliyor streste çok etkiyor ovulasyon testi deneyebilirsiniz ya da belki eşin gitmediyse o sprem testi verebilir
Yumurtlamadan 10 gün sonra çıkıyor en erken benim öyle olmuştu ama en garantisi 14 gün sonrası
Regle kaç kala test yaptınızYumurtlamadan 10 gün sonra çıkıyor en erken benim öyle olmuştu ama en garantisi 14 gün sonrası
Evet bunları bende duydum ama yaptırmak istemedm. Göbek düşük olırsa da hamile kalamassın fln dediler. Soğan suyunu da bir kere denemk için yaptm ama içemedm midem kaldırmadı. İşte insan oğlu bir umut deyip yapmak istiyor. Bu süreç gerçekten psikolojik açodan çok zor. Bu arada sen devam ediomusun doktor kontrolüne ilaç iğneye? Bir de kaç yaşındasın? Nerde oturuyosun?Evet çünkü inandırıyolar . Bak ben yaptım öyle hamile kaldım diyolar ama sonuç 0..
Göbek kasık çektirdim 2 kez.
Bacakları yukarı dikip bekledim. Bi kaç kez soğan suyu içtim. Maydanoz buharına oturdum. Namaz kılıp birlikte olduk.
25 yaşındayım. İstanbuldym. Doktorlardan alternatif tedavi almak istemiyorum . Bi kaç ay daha bekleyip aşılama yaptırcam direk.Çünkü onu hiç denemedim. Siz kaç yaşındasınzEvet bunları bende duydum ama yaptırmak istemedm. Göbek düşük olırsa da hamile kalamassın fln dediler. Soğan suyunu da bir kere denemk için yaptm ama içemedm midem kaldırmadı. İşte insan oğlu bir umut deyip yapmak istiyor. Bu süreç gerçekten psikolojik açodan çok zor. Bu arada sen devam ediomusun doktor kontrolüne ilaç iğneye? Bir de kaç yaşındasın? Nerde oturuyosun?
6 gün kalaRegle kaç kala test yaptınız
Mersinde ahmet yıldızbakan var öneririm instangramdan bir bakın isterseniz25 yaşındayım. İstanbuldym. Doktorlardan alternatif tedavi almak istemiyorum . Bi kaç ay daha bekleyip aşılama yaptırcam direk.Çünkü onu hiç denemedim. Siz kaç yaşındasınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?