- 2 Temmuz 2022
- 267
- 30
- 48
- 26
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Ben de sürekli kendime yüklendim. O hiç bişey yaptırmadı. Her gittiğim doktor alttan muayene etti. Can acısı ve psikolojik olarak yıprandım.Bizim de nerdeyse 2 senedir olmuyor.
Eşimin testine normal denildi diye hep bana yüklendik eşim bu süreçte hiç bir takviye vs kullanmadı.
Herşeye bakıldı bende rahim filmi çektirdim 2 aşılama yaptırdım olmadı meğer morfoloji düşükmüş şimdiye kadar sağlam bi takviye vs kullansaydı olacaktı belki de.
Önümüzdeki hafta doktora gitmeyi planlıyoruz.
Ben artık sadece kendime yüklenmekten vazgeçtim kızlar.
Regl belirtileri ve hamilelik belirtileri çok benzer mesela ben kesin regl olucam dediğim ay meğerse hamileymişim bence ona göre karar vermeyin. Bir de d vitamini eksikliği doğurganlığı çok etkiliyor eğer eksikliğiniz varsa d vitamini kullanabilirsinizRegl belirtileri geldi bile burdan dönüş yok bence
Nasıl bi tedavi yapıyo aşılama vesaire miMersinde ahmet yıldızbakan var öneririm instangramdan bir bakın isterseniz
Bende öyle 1 yıldıe kendimi kurcalatmadığım yer kalmadı.Ben de sürekli kendime yüklendim. O hiç bişey yaptırmadı. Her gittiğim doktor alttan muayene etti. Can acısı ve psikolojik olarak yıprandım.
Evde d vitamini magnezyum demir bunlar var ve düzenli kullanıyorum. Ben bi kere kimyasal geçirdim orda hiç regl ağrım yoktu. Sanırım ben gebe kaldığım ay regl ağrısı çekmiyorum.Regl belirtileri ve hamilelik belirtileri çok benzer mesela ben kesin regl olucam dediğim ay meğerse hamileymişim bence ona göre karar vermeyin. Bir de d vitamini eksikliği doğurganlığı çok etkiliyor eğer eksikliğiniz varsa d vitamini kullanabilirsiniz
Yaşınız kaç kiBende öyle 1 yıldıe kendimi kurcalatmadığım yer kalmadı.
Kendimi kollamaktan hareket etmedim hamile kalırım da tutmaz etmez diye dünya kadar kilo aldım.
Enfeksiyon oluyorum habire oda üstüne düşmekten yani.
Saldım artık zaten devlette tüp bebek sırasına aldılar.
O zamana kadar eşime devamlı takviye kullandırcam kendimde kilo verip düzgün beslenmeye dikkat edicem inşallah tüp bebeğe varmadan güzel haberi alırız.
28Yaşınız kaç ki
Bende 25 yaşındaym. Bende hiç aşılama denemedm ama doktoruma geçen ay demiştim deneyelm die. O da dedi ki ilaçla tedaviyle ihtimal yüzde 22 aşılamayla 30 tüp bebekle 50 dedi yani yüzde yüz olacak die bişey yok dedi. Kişinin bünyesiyle alakalı dedi kimisi ilaç tedavisin birinci ayında hamile kalıo dedi kimi 3 4 tane tüp bebek yaptırıo ama olmuyo dedi. Senle dedi bi kaç ay daha ilaç deneyelm dedi sonra aşılamaya geçicez zaten dedi. Hepsi sırayla anladığım kadarıyla. Çünkü bi arkadaşm var o da 1 defa aşılama yaptırmıştı tutmadı. Doktoruna tüp bebek yaptırmak istiyorum demişti. Doktor olmaz demişti. 3 tane aşılama yapılması gerekio demişti. Tüp bebeğe geçmek için. İstanbulda hangi hastanelere gittin sen peki? Bu arada ben özele gidiyorum herşey parayla olmasına rağmen doktorum istemedi.25 yaşındayım. İstanbuldym. Doktorlardan alternatif tedavi almak istemiyorum . Bi kaç ay daha bekleyip aşılama yaptırcam direk.Çünkü onu hiç denemedim. Siz kaç yaşındasınz
fulya gökdağlı adında bi doktor var ona yaptırmayı düşünüyorum ama dediğim gibi 2 ay daha beklicemBende 25 yaşındaym. Bende hiç aşılama denemedm ama doktoruma geçen ay demiştim deneyelm die. O da dedi ki ilaçla tedaviyle ihtimal yüzde 22 aşılamayla 30 tüp bebekle 50 dedi yani yüzde yüz olacak die bişey yok dedi. Kişinin bünyesiyle alakalı dedi kimisi ilaç tedavisin birinci ayında hamile kalıo dedi kimi 3 4 tane tüp bebek yaptırıo ama olmuyo dedi. Senle dedi bi kaç ay daha ilaç deneyelm dedi sonra aşılamaya geçicez zaten dedi. Hepsi sırayla anladığım kadarıyla. Çünkü bi arkadaşm var o da 1 defa aşılama yaptırmıştı tutmadı. Doktoruna tüp bebek yaptırmak istiyorum demişti. Doktor olmaz demişti. 3 tane aşılama yapılması gerekio demişti. Tüp bebeğe geçmek için. İstanbulda hangi hastanelere gittin sen peki? Bu arada ben özele gidiyorum herşey parayla olmasına rağmen doktorum istemedi.
Hmm anladm. Doktor önemli tabiki iyi araştırmak gerek. Hakkında hayırlısı olsun.fulya gökdağlı adında bi doktor var ona yaptırmayı düşünüyorum ama dediğim gibi 2 ay daha beklicem
Geç bi yaş değil umarım. Güzel bi vakitte olr . Aslında ben gebelik oluşmayacağını düşünmüyorum el çizgimde astrolojk haritalarımda çocuj sahibi gözüküyorum Allahın izniyle tabi. Bi de yaptığım bi usul var kaç çocuğun olucak onu gösteriyor orda da 2 ve ya 3 çocuk gözüküyor ama tabi ki zamanını Allah bilir
Evet herşeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum. Aslında gebelik konusunda da aşırı ısrarcı değilim. Ama belirsizlik beni yorduHmm anladm. Doktor önemli tabiki iyi araştırmak gerek. Hakkında hayırlısı olsun.
Öyle şeylere baktırmadım hiç :)Geç bi yaş değil umarım. Güzel bi vakitte olr . Aslında ben gebelik oluşmayacağını düşünmüyorum el çizgimde astrolojk haritalarımda çocuj sahibi gözüküyorum Allahın izniyle tabi. Bi de yaptığım bi usul var kaç çocuğun olucak onu gösteriyor orda da 2 ve ya 3 çocuk gözüküyor ama tabi ki zamanını Allah bilir
Kesinlikle öyle herşeyin bir zamanı var ama olcakmı olmayacakmı ne zaman olck bi de çevreden gelen saçma sapan çpcuk ne zaman soruları. Diyorum ya bu sürecin psikolojisi insanı yoruyor yoksa tedavide bişey yok.Evet herşeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum. Aslında gebelik konusunda da aşırı ısrarcı değilim. Ama belirsizlik beni yordu
İsmini verirsen bakarım . Baktığım kişilerin %90 doğru çıktı.Öyle şeylere baktırmadım hiç :)
Benimde umudum o yönde en azından 1 tanecik olsa.
İnşallah en güzel en sağlıklı haliyle tez zamanda bizi bulur :)
Aynen öyle çok fazla soru soruyolar.Kesinlikle öyle herşeyin bir zamanı var ama olcakmı olmayacakmı ne zaman olck bi de çevreden gelen saçma sapan çpcuk ne zaman soruları. Diyorum ya bu sürecin psikolojisi insanı yoruyor yoksa tedavide bişey yok.
Sadece isim miİsmini verirsen bakarım . Baktığım kişilerin %90 doğru çıktı.
Neye bakıosun bende merak ettm şimdi :)İsmini verirsen bakarım . Baktığım kişilerin %90 doğru çıktı.
Kaç çocuk bi de cinsiyet. Yanlış çıkma ihtimali tabi ki de var ama doğru çıktığı da çok oldu.Neye bakıosun bende merak ettm şimdi :)
Bana da bakarmısın merak ettim :)Kaç çocuk bi de cinsiyet. Yanlış çıkma ihtimali tabi ki de var ama doğru çıktığı da çok oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?