• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik kesesi düzgün değilmiş

figen_figen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
171
1
96
İzmir
7 haftalık hamileyim. bugün doktora gittim ama kese yuvarlak değildi,ama bebek ve kalp atışı vardı, sağlıklı bi hamilelik olmayabilir dedi. 3 gün sonra yine bakacaklar. endişeliyim. benim durumumla ilgili tecrübesi olan var mı? böyle denilip de bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı?

7 haftalık hamileyim. bugün doktora gittim ama kese yuvarlak değildi,ama bebek ve kalp atışı vardı, sağlıklı bi hamilelik olmayabilir dedi. 3 gün sonra yine bakacaklar. endişeliyim. benim durumumla ilgili tecrübesi olan var mı? böyle denilip de bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı?

umarım herşey yolunda gider sen ve bebişin için

cnm banada aynısını demişlerdi ama allaha şükür bir problem yok hala hamileyim bebeğimi kucağıma almayı bekliyorum hiç bunları kafana takıp ne kendini nede bebeğini üz sonuçta kalp atışları varsa problem yok kese düzeliyor sonra keniliğinden

teşekkür ederim cevaplarınız için. moralim bozuk. bi de anlayışsız ve bencil bi eşim var. doktordan çıktık, o doğru kahveye gitti. destek filan yok. bakalım zaman gösterecek artık. yine de hayırlısı olsun diyorum.

teşekkür ederim cevaplarınız için. moralim bozuk. bi de anlayışsız ve bencil bi eşim var. doktordan çıktık, o doğru kahveye gitti. destek filan yok. bakalım zaman gösterecek artık. yine de hayırlısı olsun diyorum.

canım benim ya işte eşler bazen böyle odun olabiliyor:mymeka:
yontulmamış yani:oklava::oklava:
sanki sadece senin bebeğin alla alla
sen bide onu düşünüp sinirlerini bozma cnm,sadece bebeğine konsatre ol ve bol bol dua et,bişeylerle mesşgul ol,kötü bişey olacak diye sakın düşünme:olmaz:
Allahın izniyle seninle olacaktır yavruna.s
kendine iyi bak şekerŞeniz

aynısını banada söyledi doktor kese yamuk fazla ümitlenme dedı bebegım suan 37haftalık dogmasına az kaldı sakın üzülme Allah yardımcın olur inş

aynısını banada söyledi doktor kese yamuk fazla ümitlenme dedı bebegım suan 37haftalık dogmasına az kaldı sakın üzülme Allah yardımcın olur inş

Teşekkür ederim. bu doktorlar insanı endişelendirmekte bire bir doğrusu. bana ümit verdin, sağol. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

begonvil henüz gitmedim. pazartesiye randevum var. bakalım artık, beni ne bekliyor. sonucu alınca buraya yazarım.

Teşekkür ederim. bu doktorlar insanı endişelendirmekte bire bir doğrusu. bana ümit verdin, sağol. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

begonvil henüz gitmedim. pazartesiye randevum var. bakalım artık, beni ne bekliyor. sonucu alınca buraya yazarım.

zor biliyorum ama pozitif olmaya çalış
elinden geldiğince en azından....
dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canim benim de yuvarlak degildi. sonmus bir balon gibiydi ama bak 37. haftaya geldik.

TR'deki bir dr arkadasima yazdim. bana gunde 3 tane progestan hapini vajinandan iyice iceri at yatarken dedi. ben de hemen progestan getirttim. dedigini yaptim 2-3 hafta. belki ondan belki degil bebegim hayatta ve saglikli gelisiyor Allah a sukur.

kendisi de bayan ve yeni dogum yapti. kendisinin de ayni sekildeymis bana dedigini uygulamis. kadin dogumcu kendisi de.

progestan hapinin zaten zarari olmaz.

sen canını hiç sıkma Allah ın izniyle birşey olmaz. bende cok ağlamıstım. kontrolumde herşey yoluna girmişti. kese normale döndü.

canım aynı sorunu bende yaşadım doktorum kesenin toparlanmadığını söyledi ve yat hareket etme dedi ilaç verdi birkaç gün arayla kontrole çağırdı...şükür birzaman sonra toparlandı...sende hareketlerine dikkat et bol bol dinlen..

Sevcan dinlenmek biraz zor benim için. 2 yaşında bi oğlum var. ara ara onu kucaklamak zorunda kalıyorum. ama dikkat etmeye çalışıyorum.

bugün doktora gittim. kese düzgündü ama etrafında kan pıhtısı varmış. kanaman olabilir dedi. bebeğin kalp atışları da vardı. takip edicez dedi doktor. bunun dışında bişi çıkmadı çok şükür.

bence degistir sen o dr u. felaket tellali masllah. bir kere bastan sana yok kese duzgun degil vs demesi yanlis. moral vermesi gerekirdi ki bak biz verdik onun daha iyi bilmesi lazim.

kalbi bile atiyor. daha ne.

bugün doktora gittim. kese düzgündü ama etrafında kan pıhtısı varmış. kanaman olabilir dedi. bebeğin kalp atışları da vardı. takip edicez dedi doktor. bunun dışında bişi çıkmadı çok şükür.

canim, benimde basindan beri icerde kanama bolgelerim var. bol bol dinlenmen lazim. tabiki ufak bir cocukla zor. yardim edicek biri gelsin varsa. benim oglum nerdeyse 9 yasinda ve onun yaninda bile dinlenmek bazen zor oluyor. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.

Back
X