• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik kesesi düzgün değilmiş

bence degistir sen o dr u. felaket tellali masllah. bir kere bastan sana yok kese duzgun degil vs demesi yanlis. moral vermesi gerekirdi ki bak biz verdik onun daha iyi bilmesi lazim.

kalbi bile atiyor. daha ne.

doktorlarin hemen hemen hepsi boyle be canim. benimde hamileligimin basindan beri kanama bolgem var iceride. once iki ay rapor verdi yatirdi. simdi hala ufak bir bolgen var, benim yerimde baska dr. olsa umursamaz ama ben tedbirli olmayi severim diyor. tamam tedbirli olmayi bende seviyorum, kolay sahip olmadik yavrumuza ama bana kendine dikkat et, cok yorma, vs.. gibi rahatlatici seyler soylese daha rahat edicem. zaten kendime cok dikkat etmeye calisiyorum.

dr. tedirgin ettikce surekli yuregim agzimda dolasiyorum.

haklısınız. doktorlar sadece olumsuz şeyleri söylüyorlar. doktor dediğin birazcık da hastanın psikolojik durumunu anlayıp ona göre davranmalı. benim ilk bebeğimde de kanaman olabilir demişti doktor ama bu kadar abartmamıştı. bilmiyorum ki bu seferki farklı mı? gerçi doktorum da farklı ama. ben 9 eylüle gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki günlerde. ama içim de rahat aslında.kalp atışları olduğu için ve de haftasına göre gelişimi normal olduğu için pek acele etmiyorum.

yazdıklarınızı okuyunca içim çız etti..buna benze bir olayda ben yaşadım..benimde o zamanlar 7.haftam filandı..kesenin içinin boş olduğunu söyledi doktor ve devamında soğuk bir tonla ekledi.10 gün içinde kesede bebek oldu oldu olmazsa kürtaj yapıp alıcaz dedi..bize verilen 10 gün süre benim için kabus oldu.vermem bebeğimi olcak kesenin içinde diyodum.öldüm öldüm dirildim..ama atlattık o günleri..şu an bu yazıları yazarken bir bir sağa bir sola geçiyor :)) hiç canını sıkma olur mu ? doktorlar bazen patavatsız oluyor ve karşısındaki gereksiz yere endişelendiriyor..rabbime dua et herşey yolunda gitsin diye..bir de almamız lazım filan derlerse inanmayıp başka yerlere de gitmeni tavsiye ederim..

fıgen sana bısı sorabılırmıyım 7 haftalık hamıleyım bendede bebegın etrafında kan kesesı gordu basta yanlardaydı ama sımdı asagıya dogru ındı acaba sende sonra ne oldu o kan kesesı yaa cok korkuorum hafıf lekenmeler oluo dr um olucak dedı ama merak edıorum kasık agrılarım cok fazla acaba normalmı sen yasamıssın anlatırsan sevınıtım

teşekkür ederim cevaplarınız için. moralim bozuk. bi de anlayışsız ve bencil bi eşim var. doktordan çıktık, o doğru kahveye gitti. destek filan yok. bakalım zaman gösterecek artık. yine de hayırlısı olsun diyorum.

kıyamam sana ya,üzülme eşin içinde.Bebek dunyaya gelince bak nasıl ilgileniyor :)
bana doktorum rahminde sekil bozukluğu var,düşük riski var,eğer bebek düşmezse doğumdan sonra film çektir demişti.Birdaha o doktora gitmedim.Ama sonra baska doktor hiç sorun görmedi.Sende üzülme,ters görunen durumlar sonradan düzelebiliyor.Kalbini ferah tut tatlımm..

fıgen sana bısı sorabılırmıyım 7 haftalık hamıleyım bendede bebegın etrafında kan kesesı gordu basta yanlardaydı ama sımdı asagıya dogru ındı acaba sende sonra ne oldu o kan kesesı yaa cok korkuorum hafıf lekenmeler oluo dr um olucak dedı ama merak edıorum kasık agrılarım cok fazla acaba normalmı sen yasamıssın anlatırsan sevınıtım

canım benim ben ilk doktora gittiğim zamanlarda kesenin yanında kan görmüştü.Hatta onu baska kesede sanmıştı ama kanama var demişti.sonra o kayboldu canım bende.Benim kasık ağrılarımsa hala çok fazla,sanki adet görüyorum gibi.Canını sıkma,zamanla düzelme ihtimalki büyük..

canım benım uzme kendını bu kadar. 6.haftamda kanamam oldu kesenın etrafında kan vardı. bugun 12 hafta 2.gundeyız daha sabah doktordan geldım ve bana lekelenmen olucaktır bu normal kırmızı olmadıgı surece korkma dedı. ara sıra kahverengı lekelenmem halen suruyor. ılac kullanmıyormusun doktorun ılac yada ıgne vermedımı? su an yapabılecegın en ıyı sey bol su ıcmek ve mumkun oldugunca ayaklarının altına yastık koyup uzanmak. zaman gectıkce bebegın buyuyup guclendıkce tehlıke azalıyor. korkma ıcını ferah tut...

kalbi atiyo hayat belirtisi var kese yamuk olmasi hakkinda bilgim yok ama bak arkadaslarin bebekleri saglikliymis...dedikleri gibi bazi doktorlar cok düsüncesiz oluyolar...onlar günde kac hamile kac bebek görüyolar artik onlar umursamiyorlar bile onlara göre kolay tabi bebegini alcaz demek...öyyle pat diye söylenirmi ya ne aci...benim doktorum ayri tabi bizden önce bi sevgili cift gelmis doktor demis bi bebek bekliyosunuz ikisininde surati azmis istememisler bebegi doktor bunu anlatti bize üzüldü..bazilari insani düsüncelere hala sahip..neyseee insallah iyi olursunuzz

canım benım uzme kendını bu kadar. 6.haftamda kanamam oldu kesenın etrafında kan vardı. bugun 12 hafta 2.gundeyız daha sabah doktordan geldım ve bana lekelenmen olucaktır bu normal kırmızı olmadıgı surece korkma dedı. ara sıra kahverengı lekelenmem halen suruyor. ılac kullanmıyormusun doktorun ılac yada ıgne vermedımı? su an yapabılecegın en ıyı sey bol su ıcmek ve mumkun oldugunca ayaklarının altına yastık koyup uzanmak. zaman gectıkce bebegın buyuyup guclendıkce tehlıke azalıyor. korkma ıcını ferah tut...

verdı progestan verdı bı tanede kalcadan ıgne oldm ıkı yasında oglum var ole yatamıorum her zaman ama cok aglıyorum agrılarım cok fazla hep kahverengı lekenmeler oluo bebegımı kaybetmek ıstemıyorum canıım cok yanıyo kasıklarımdan zıyade karnımın alt kısmı yanı vajınanın ustu agrıyo cok garıp bı agrıı

Kizlar ayni durum bende de var 7haftalik gebeyim kese disi kanamam var birde doktor bebege gore kese cok kucuk seklinde bozulmalar olusuyor dedi kahverengide kanamam var doktor banada progestan verdi gunde 3 kere bol bol istirat ve sivi tuket dedi cok riskli bi donemdesin dedi bnde 5 gundur neler cektigimi bilemezsiniz bebegimin kalp atiso buyuklugu normalmis tek sknti kesede kap atislarini duyduk ama ona bile sevinemedik o derece berbat bi piskolojideyim sali gunu kontrolum var

Kalp atışları için gitmiştim kese yuvarlak değilmiş iki kese görüldü 10 gün sonra tekrar gel dediler ama bebeklerimin kalbi atmıyordu 😭evde hapla düşürdüm keseleri

Merhaba şu an ayni.durumdayim 6 haftalık kalp.atisi var ama suyu az kese düzgün değil dedi haftaya tekrar gel bakalım dedi sizin durumunuz ne oldu acaba

Back
X