- Konu Sahibi figen_figen
-
7 haftalık hamileyim. bugün doktora gittim ama kese yuvarlak değildi,ama bebek ve kalp atışı vardı, sağlıklı bi hamilelik olmayabilir dedi. 3 gün sonra yine bakacaklar. endişeliyim. benim durumumla ilgili tecrübesi olan var mı? böyle denilip de bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı?
teşekkür ederim cevaplarınız için. moralim bozuk. bi de anlayışsız ve bencil bi eşim var. doktordan çıktık, o doğru kahveye gitti. destek filan yok. bakalım zaman gösterecek artık. yine de hayırlısı olsun diyorum.
teşekkür ederim cevaplarınız için. moralim bozuk. bi de anlayışsız ve bencil bi eşim var. doktordan çıktık, o doğru kahveye gitti. destek filan yok. bakalım zaman gösterecek artık. yine de hayırlısı olsun diyorum.
aynısını banada söyledi doktor kese yamuk fazla ümitlenme dedı bebegım suan 37haftalık dogmasına az kaldı sakın üzülme Allah yardımcın olur inş
Teşekkür ederim. bu doktorlar insanı endişelendirmekte bire bir doğrusu. bana ümit verdin, sağol. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
begonvil henüz gitmedim. pazartesiye randevum var. bakalım artık, beni ne bekliyor. sonucu alınca buraya yazarım.
sen canını hiç sıkma Allah ın izniyle birşey olmaz. bende cok ağlamıstım. kontrolumde herşey yoluna girmişti. kese normale döndü.
7 haftalık hamileyim. bugün doktora gittim ama kese yuvarlak değildi,ama bebek ve kalp atışı vardı, sağlıklı bi hamilelik olmayabilir dedi. 3 gün sonra yine bakacaklar. endişeliyim. benim durumumla ilgili tecrübesi olan var mı? böyle denilip de bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı?
bugün doktora gittim. kese düzgündü ama etrafında kan pıhtısı varmış. kanaman olabilir dedi. bebeğin kalp atışları da vardı. takip edicez dedi doktor. bunun dışında bişi çıkmadı çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?