- Konu Sahibi figen_figen
-
bence degistir sen o dr u. felaket tellali masllah. bir kere bastan sana yok kese duzgun degil vs demesi yanlis. moral vermesi gerekirdi ki bak biz verdik onun daha iyi bilmesi lazim.
kalbi bile atiyor. daha ne.
teşekkür ederim cevaplarınız için. moralim bozuk. bi de anlayışsız ve bencil bi eşim var. doktordan çıktık, o doğru kahveye gitti. destek filan yok. bakalım zaman gösterecek artık. yine de hayırlısı olsun diyorum.
fıgen sana bısı sorabılırmıyım 7 haftalık hamıleyım bendede bebegın etrafında kan kesesı gordu basta yanlardaydı ama sımdı asagıya dogru ındı acaba sende sonra ne oldu o kan kesesı yaa cok korkuorum hafıf lekenmeler oluo dr um olucak dedı ama merak edıorum kasık agrılarım cok fazla acaba normalmı sen yasamıssın anlatırsan sevınıtım
fıgen sana bısı sorabılırmıyım 7 haftalık hamıleyım bendede bebegın etrafında kan kesesı gordu basta yanlardaydı ama sımdı asagıya dogru ındı acaba sende sonra ne oldu o kan kesesı yaa cok korkuorum hafıf lekenmeler oluo dr um olucak dedı ama merak edıorum kasık agrılarım cok fazla acaba normalmı sen yasamıssın anlatırsan sevınıtım
canım benım uzme kendını bu kadar. 6.haftamda kanamam oldu kesenın etrafında kan vardı. bugun 12 hafta 2.gundeyız daha sabah doktordan geldım ve bana lekelenmen olucaktır bu normal kırmızı olmadıgı surece korkma dedı. ara sıra kahverengı lekelenmem halen suruyor. ılac kullanmıyormusun doktorun ılac yada ıgne vermedımı? su an yapabılecegın en ıyı sey bol su ıcmek ve mumkun oldugunca ayaklarının altına yastık koyup uzanmak. zaman gectıkce bebegın buyuyup guclendıkce tehlıke azalıyor. korkma ıcını ferah tut...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?