- Konu Sahibi laleinuman
-
arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben 8 haftalık hamileyim.Aslında herşey yolunda gidiyordu ama geçen hafta kese dışında kanama olduğunu söyledi doktor az da olsa düşük riski var dedi progestan hap verdi dün de iğnesini vurdu çok üzgünüm ya bebeğime birşey olursa onu kaybedersem( sizin aranızda böyle bir sıkıntı yaşayan varmı çok üzülüyorum
inşallah ben de 1 hafta dinlenebildim sonra tekrar işe gelmek zorunda kaldım ama mümkün olduğunca kendimi yormuyorum. inşallah bir sıkıntı olmadan kucağıma alırım çok teşekkürler
Çok geçmiş olsun. bende oğlumda aynı durumu yaşadım. Hemen tıpa gittik. Serum yedim gece boyunca.. 4-5 gün sanki regl olmuşum gibi kanamam oldu. 1 ay boyuncada yattım ayağa tuvalet ve banyo haricinde kalkmadım. Şimdi allah bağışlasın oğlum 2 yaşına girecek :) Moralini yüksek tut..
Merhaba,ben de 6 haftalıkken senin yasadıklrının aynını yaşamıstım şimdi cok şükür geçti.benim biraz kanamam da olmuştu.doktor yatmamı söyledi ve progynex igne verdi.25 tane igne oldum en sonunda popomda yer kalmayinca bıraktık zaten kanama ilk günde durmuştu.tedbir amaçlı vurundum.kese etrafindaki kanama da rahim tarafından emildi yokoldu.sakin ol ben de çok korkmuştum ama hersey kader üzülmek,paralanmak yersiz.bebek sağlıksız oldugu icin de vücut atmaya çalısıyor olabilir. Yada basit bir risktir gelip geçici olan.hamileliğinin ilk üç ayında bunları yasayan çokinsan var.sadece yataktan gerekmedikçe çıkmamaya çalış.
Benimde oldu kanamam canım ama progestan kullanınca geçti birde ıstırahat verdi doktor ilişki yasak dedi çalışsaydım rapor verecekti keşke bir rapor alsaydın :26ua et bol bol birde kendini yorma hiç Allahın izniyle birşey olmaz inşallah
Benim de vardı kese etrafında kanamam iğne ve progestan ilaç verdi doktorum ama bence en önemlisi istirahatti bebeğini düşün ve ısı gücü kesinlikle boşver .. geçti kanama alanı bende ve suan Allahım in da izniyle yardımıyla 25 haftalik hamileyim bol bol bol bol dinlen ayaklarının altına bir iki yastık bırakıp uzan. Umarım geçer arkadaşım.Merhaba arkadaşlar malesef bende aynı durumdayım 10+4 kanamam oldu çok korktum hemen doktora gittik kesenin altında kanama gözüktü hem iğne hemde hap verdi evden çıkma dedi 10 şubatta kontrolümüz umarım o zamana kadar geçmiş olur
Benim de vardı kese etrafında kanamam iğne ve progestan ilaç verdi doktorum ama bence en önemlisi istirahatti bebeğini düşün ve ısı gücü kesinlikle boşver .. geçti kanama alanı bende ve suan Allahım in da izniyle yardımıyla 25 haftalik hamileyim bol bol bol bol dinlen ayaklarının altına bir iki yastık bırakıp uzan. Umarım geçer arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?