- Konu Sahibi laleinuman
-
Canim gorunce yazayim dedim. Benimde 8 haftalikken gebelik kesesinde kanama goruldu. Progestan kullandim lekelenmem kesildi. 12.haftada tekrarladi yogun kanamayla hastaneye kaldirildim . Hemen igne yapildi. Ertesi gun ciktim. Igne ve ilac kullanmaya devam ettim.Arkadaslar merhaba 8 haftalik gebeyim kese disinda kanama alani oldugunu solefi doktorum dusuk riski var dedi dinlenmemi ve iliskiyi yasakladi simdi progestan ve igne kullaniyorum bu durumda olup saglikli dogum yapan varmi korkuyorum lutfen yazilarinizi bekliyorum
Canim rengi ne ? Koyu kahve mi?Denas14 canim ya benim bugun 2 damla lekelenmem oldu yine kese disinda kanama vardi demistim kac gundur kahve leke geliyodu peceteye silince dun ignemi oldum bugun leke geldi ne zaman igne olsam ertesi gun leke geliyor temizledigi icinmi o bolgeye bole leke gelir acaba ultrosona girmeye korkuyorumm
Evet fazla streslisin canim. Rahatla once ilaclar cok etkili. Guzelce dinlen soluna yat yedigine ictigine dikkat et oyle 1-2 damlayla bisi olmaz ben sabah uyandim suyum patlamis gibi kanamayla. Adim attigim her yer batmisti. Oyle kaldirildim hastaneye. Bebek gayet iyiydi ben düştü sanmistim.. ilac igneye basladik zamanla kanama da iceriside temizlendi. Ama stres yapmadim hersey Allahtan dedik veren de o alan da o dedik.. simdi tekmeliyor :)Birazda arastirdim cogu hamisler agir kanamali gecirmis hastanede yatmislar ama sukur bebeklerine bisI olmamis benim sukur allahima agir bi kanamamda yok bir kac damla o kadar cokmu stres yapip kafam a takiyorum bilmiyorum kii
Git canim. Gelince bana da haber ver olur mu?Cok tesekkur ederim insallah bisi olmamistir cok uzuluyorum biraz sonra doktora gidicem kalp atimlarini gormek istiyorumm
En son ne zaman gordun bebegi kacinci haftada? Keske kendi doktoruna gitseydin canim..:/Denas canim gittim doktora kafayimi yemis bu kadin delircem benim doktorum bebegi kal atislarini gosterdi bana suan 8+5 haftalik gebeyim ama bu doktor 5+2 haftaliksin yolk saci gordum ama bebek yok diyorr bu nedemek anlAmiyorum hala damla damla kanamamda geliyo ve bi kanama alani olmadigini soledi adet tarihini yanlis biliyosun diyor 29 temmuz adim gibi eminim bebegim yasiyormu ne oluyo yaaa
Tamam canim en sagliklisi kendi doktoruna danismak... haber verirsin hayirli haberler ile insallah.Gecen hafta gordum daha canim yarin kebdi doktoruma gidicem kadin bana hic guven vermedi sacmaladi durdu gordum ben bebegi simdi ise yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?