gebelik kesesi etrafında kanama:(((((((

Arkadaslar actigim konuyla ilgili yasamisliginiz yokmu beni bilgilendirseniz 5 ekimde kontrolum var cok endiseliyim bu durumu yasiyip atlatan kimse yokmu

Canim gorunce yazayim dedim. Benimde 8 haftalikken gebelik kesesinde kanama goruldu. Progestan kullandim lekelenmem kesildi. 12.haftada tekrarladi yogun kanamayla hastaneye kaldirildim . Hemen igne yapildi. Ertesi gun ciktim. Igne ve ilac kullanmaya devam ettim.
Simdi 24 haftalik hamileyim hiçbir problem yok bebek gayet saglikli hicbir kanama alani yok.

Ki benim kucuk kizim var dinlenemedim hic yatamadim yani..nasibi varsa olur canim. Progestan ilac ve iğne cok etkili. Duzenli kullan Allahin izniyle birsey olmaz. Sonradan temizleniyor icersi benim o kadar kanama alanim vardi 18 haftalarda tamamen temizlenmisti vücut onu emermis...
Allah yardimcin olsun stres yapma bol bol dinlen. Yemene icmene dikkat et ilaclarini aksatma.

kızlar dün bende doktora gittim kontrole kese dışında üst tarafta çok küçük bir kanama alanı olduğunu ama bunun bulantımdan dolayı midemi sıktığım için oluşmuş olabileceğini söyledi şu an önemsiz geçer bu bişey olmaz dedi ama aklıma takıldı

Denas14 cok tesekkur ederim cok rahatladim benim asiri bi kanamam olmadi bir kac gunde bi bes alti damla seklindeydi suanda kahverengi lekelenmem oluyor zaman zaman insallah gecmistir yatiyorum surekli 3 yasindada bi oglum var cok yormuyor beni sukurler olsun tekrar tesekkur ederim

Buselt onemsiz deyip gecme onlemini almazsan canim o alan genisleyebilir benimde cok buyuk bi yer degil kanama alanim ama onu ordan temizlemezsek kesenin etrafini kaplar ve kesenin buyumesini engeller dedi doktorum bunun icin o ilaclarI kullaniyoruz zaten sen baska bi doktora daha git bence canim en ufak biseyde dusuk tehdidi gorup progestan baslatiyolar hersey gonlunce olsunn

benimki lekelenmeymiş ama bu lekelerin normalde hiç olmamasını isteriz dedi ama ilaç vermedi midemi sıkmamamı söyledi sadece

Denas14 canim ya benim bugun 2 damla lekelenmem oldu yine kese disinda kanama vardi demistim kac gundur kahve leke geliyodu peceteye silince dun ignemi oldum bugun leke geldi ne zaman igne olsam ertesi gun leke geliyor temizledigi icinmi o bolgeye bole leke gelir acaba ultrosona girmeye korkuyorumm

Canim rengi ne ? Koyu kahve mi?

A Arya1713
Canim kirmizi kan olmadigi surece problem yok merak etme...
Kahverengi,koyu kahverengi bunlar igne ve ilacin etkisiyle icerinin temizlenmesi sonucu oluyor. Icerdeki kanama alani temizlenirken kendini disari atiyor. Benim de oyle temizlendi. 5 gunde 1 igne olurdum her gun de ilac icerdim. Kahverengi gelirdi. Sonra kesildi. Kanama alani da temizlenmisti.

Canim ben ilk kontrole gittigimde kirmizi lekelerim geliyodu zaten kese disinda kanama var dedi doktor bebegin kalp atislari var iyiydi ilaclarimi kullaniyorum bir kac gundur yoktu kan oda bir iki damla gelip geciyor arkasi kahverengi leke ile devam ediyor bugunde bir iki damla kirmizi geldi sonra kesildi bebegime bisi olmasindan korkuyorum

Birde nezaman igne vurulsam ertesi gun kirmizi leke geliyor bi kac damla acaba dedigin gibI icerisimi temizleniyor doktora gidicem aksam ekimin besini bekleyemicemm

Birazda arastirdim cogu hamisler agir kanamali gecirmis hastanede yatmislar ama sukur bebeklerine bisI olmamis benim sukur allahima agir bi kanamamda yok bir kac damla o kadar cokmu stres yapip kafam a takiyorum bilmiyorum kii

Birazda arastirdim cogu hamisler agir kanamali gecirmis hastanede yatmislar ama sukur bebeklerine bisI olmamis benim sukur allahima agir bi kanamamda yok bir kac damla o kadar cokmu stres yapip kafam a takiyorum bilmiyorum kii
Evet fazla streslisin canim. Rahatla once ilaclar cok etkili. Guzelce dinlen soluna yat yedigine ictigine dikkat et oyle 1-2 damlayla bisi olmaz ben sabah uyandim suyum patlamis gibi kanamayla. Adim attigim her yer batmisti. Oyle kaldirildim hastaneye. Bebek gayet iyiydi ben düştü sanmistim.. ilac igneye basladik zamanla kanama da iceriside temizlendi. Ama stres yapmadim hersey Allahtan dedik veren de o alan da o dedik.. simdi tekmeliyor :)
Stres yapma ilac ozellikle igne cok etkili . Birsey olmaz Allahin izniyle.

Cok tesekkur ederim insallah bisi olmamistir cok uzuluyorum biraz sonra doktora gidicem kalp atimlarini gormek istiyorumm

Denas canim gittim doktora kafayimi yemis bu kadin delircem benim doktorum bebegi kal atislarini gosterdi bana suan 8+5 haftalik gebeyim ama bu doktor 5+2 haftaliksin yolk saci gordum ama bebek yok diyorr bu nedemek anlAmiyorum hala damla damla kanamamda geliyo ve bi kanama alani olmadigini soledi adet tarihini yanlis biliyosun diyor 29 temmuz adim gibi eminim bebegim yasiyormu ne oluyo yaaa

En son ne zaman gordun bebegi kacinci haftada? Keske kendi doktoruna gitseydin canim..:/

Gecen hafta gordum daha canim yarin kebdi doktoruma gidicem kadin bana hic guven vermedi sacmaladi durdu gordum ben bebegi simdi ise yokk

Canim dusuk yapmis olabilirmiyim ole bisi olsa kese duzgundu yolk sacda vardi onlar bozulmazmiydi ben anlayamadim nasil bole sacma bisi olur cok gazin var hicbisi goremiyorum dedi ikinciye tekrar girdik idrara sıkistim 5 haftalik gebesin diyor ben bebegimi kalp atislarini gordum belku doktorunun cihaxi daha iyi olabilir diyor birde cok saskinim gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…