gebelik kesesi etrafında kanama:(((((((

Canim icini ferah tut. Kendi doktoruna git bir an once.. sanmiyorum kanama agri vs olurdu.

Denascim dusuk yapmisim yarin kurtaj olucam cok uzgunum verende alanda allah yapicak hic biseyim yok

Denascim dusuk yapmisim yarin kurtaj olucam cok uzgunum verende alanda allah yapicak hic biseyim yok
Canim benim ya cok uzuldum.. hayirlisi degilmis demekki saglikli gebelik degilmis. Uzulme olur mu Allah yar ve yardimcin olsun..gene olur inşallah. Moralini yüksek tut yarin icin♥

Bende 9+2 günlük hamileyim ve gittiğim doktor bana hastanede yatış verdi kabul etmedim guvenemedim. Başka doktora gittikten sonra karar verecegim. Ama bende çok korktum ve hala korkuyorum bişey olursa diye.

Bende 9+2 günlük hamileyim ve gittiğim doktor bana hastanede yatış verdi kabul etmedim guvenemedim. Başka doktora gittikten sonra karar verecegim. Ama bende çok korktum ve hala korkuyorum bişey olursa diye.
Bana da aynı şeyi söyledi doktor evde yatacaksın ağır iş yapmaycaksın yolculuk yasak vs. 16. Haftaya girdim iki hafta sonra kontrol bakalım ne diyecek. Sağlıkla kucağımza alalım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…