gebelik kesesi görünmedi:(((

muffin09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
279
168
103
kızlar pazartesi bhcg 336 ydı 1 hafta sonra gel keseye bakalım dedı bugun gitiim belli belirsiz bişey var ama daha büyük olması gerekiyordu dedı doktor
çok üzüldüm tekrar tahlil istedi bhcg onun çıkmasını bekliyorum acba böyle olupta sonradan keseyi gören var mı aranızda allah aşkına yardım:(((((

benım de gittigimde görünmedi canım ilk başta doktor gebelik vaadedıyor gibi ama tam goremiyorum dedı bi hafta sonra cagırdı vajinal ultrasonla gorundu kesemiz. ınsALLAH sizinde görünür .

Olabilir canım daha çok minik zaten.. Karnından baktıysa da minik görmüştür..
Ben 5+2 de görmüştüm keseyi.. O da minnacık bişiydi...
Bhcg değerimi sorma benim benimki acaip bişiydi doktor bile şaşkındı
Adet günü 2779 du düşün : )

Olabilir canım daha çok minik zaten.. Karnından baktıysa da minik görmüştür..
Ben 5+2 de görmüştüm keseyi.. O da minnacık bişiydi...
Bhcg değerimi sorma benim benimki acaip bişiydi doktor bile şaşkındı
Adet günü 2779 du düşün : )
ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı çok korkuyorum :(((( doktora gör bhcg 2000-3000 lerde olmalıydı ve görmeliydik:(((

ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı çok korkuyorum :KK43:((( doktora gör bhcg 2000-3000 lerde olmalıydı ve görmeliydik:KK43:((

Daha sonucun çıkmadı canım panik yapma.. Benim de ilk bebeğim kürtaj oldu... Bilirim o korkuları.. İnşallah öyle bişi olmayacak.. Düşün ki ben gittim adet günümde 2779 du kese görünmedi.. İki gün sonra gittik 6789 muydu neydi yine göremedi gibi bişi.. Minnacık bi siyah nokta var muhtemelen orda oluşacak demişti doktorum.. Başta mol gebelikten şüphelendi çok yüksek değerlerin diye ama şükür öyle çıkmadı... Bekle inşallah bhcg değerlerin normal artmışsa Allah'ın izniyle bi hafta sonra yine gidersin olmazsa

amiiin inşllah perikanadi eşimle gittik onunda morali bozuldu:( şimdi bhcg sonucu bekliyoruz inşallah değerler yüksektir:(

Hanimlar merhaba oncelikle. Bende hesaplarima gore 4 hafta 6gunluk hamileyim. Dun kan tahlili yaptirdim. Beta hcg 886 cikti. Henuz doktora gitmedim. Sizce hemen doktora gorunmedim sizce hemen gitmelimiyim kese simdiden gorunurmu bilgilerinizi paylasir mısınız benimle.

Geç döllenme olabilir canım hemen panik yapma... benim geç döllenme oldu sat a göre daha büyük olması gerekiyordu ama ultrasona göre 5 hafta 4 günlüktü ve kese göründü inşallah senin de hayırlısıyla gönlündeki gibi olur :)

Back
X