Sende sonucunu paylaşır mısın ne zaman gideceksin birdahaHerkese merhabalar lütfen benim durumumda olanlar yazsin 7+2 günlük hamileyim 3 gün önce dr gittim gebelik kesem 12 mm çıktı ve Dr kesesin küçük olduğunu söyledi 3 hafta içinde ya düşer ya da kesesini büyütür dedi. Benim durumumda olup düzelen var mı 3 gundur kahverengi lekelenmeler oluyo Dr normal dedi lütfen bu durumda olanlar sonucunu yazabilir mi bebeğimi ve kalp atışlarını duyduk
Haftaya senin durumunda mi ayniSende sonucunu paylaşır mısın ne zaman gideceksin birdaha
Evet canım üste yazdım bende 8 haftalık hamileyim bebeğin kalp atışları var ama bebeğe göre kese küçük doktor umutsuz konuştu Perşembe gideceğimHaftaya senin durumunda mi ayni
Evet canım üste yazdım bende 8 haftalık hamileyim bebeğin kalp atışları var ama bebeğe göre kese küçük doktor umutsuz konuştu Perşembe gideceğim
Kesen kaç mm peki benm 6+5 12mm diEvet canım üste yazdım bende 8 haftalık hamileyim bebeğin kalp atışları var ama bebeğe göre kese küçük doktor umutsuz konuştu Perşembe gideceğim
Kese boyunu söylemedi ultrasonda da yazmıyor bebeğinki 0.93 cm kesenin tamamını dolduruyorKesen kaç mm peki benm 6+5 12mm di
Sende sonucu mutlaka söyle merak ediyorum ya kafama takılan aslında şu kese hep küçük devam ederse bebek sağlıksız mi doğar bu çok korkutuyor beniKese boyunu söylemedi ultrasonda da yazmıyor bebeğinki 0.93 cm kesenin tamamını dolduruyor
Kese küçük devam ederse zaten bana bebeğin kalbinin duracağını söyledi doktorSende sonucu mutlaka söyle merak ediyorum ya kafama takılan aslında şu kese hep küçük devam ederse bebek sağlıksız mi doğar bu çok korkutuyor beni
Hayırlısı olsun hakkımızdaKese küçük devam ederse zaten bana bebeğin kalbinin duracağını söyledi doktor
Öyle senin ultrason resim var mı? Bi karşılaştırsak mı?Hayırlısı olsun hakkımızda
Ya Bi bakim vardida o an ki üzüntüyle nereye koydum bilmiyorum kese buyumezse kesin düşecek mi diyo senin Dr un ben yavaş yavaş büyüyüp sağlıksız olmalarından çok korkuyormÖyle senin ultrason resim var mı? Bi karşılaştırsak mı?
Evet kese büyümezse düşükle sonuçlanır dedi. Ama gelişip sağlıklı doğum yapan da var dedi bekleyeyim göreceğiz dedi herhangi bi ilaç takviyesi verdi mi sana ne dedi doktorunYa Bi bakim vardida o an ki üzüntüyle nereye koydum bilmiyorum kese buyumezse kesin düşecek mi diyo senin Dr un ben yavaş yavaş büyüyüp sağlıksız olmalarından çok korkuyorm
Bana da gelişip sağlıklı olabilir kese buyumezse de düşer dedi dekavit verdi bide progestanEvet kese büyümezse düşükle sonuçlanır dedi. Ama gelişip sağlıklı doğum yapan da var dedi bekleyeyim göreceğiz dedi herhangi bi ilaç takviyesi verdi mi sana ne dedi doktorun
Canm 7 haftalıkken falan kese boyutunu hatırlıyorsan yazabilir misin lütfen Dr da zaten 8_9. Haftalarda düşebilir dediBen kötü örneğim. benim de kesem küçüktü ve yaklaşık bir ay önce 9 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim. Ama bu demek değil ki sizlerde aynısını yaşayacaksınız. Umudunuzu hiç kaybetmeyin. Kesesi gelişen ve sağlıklı doğum yapan çok kişi var. Sağlıkla sıhatle gelişsin bebişler. Evrene hep pozitif enerji verin
Keseyi boyut olarak demedi sadece 2 hafta geriden geliyordu. 6 haftalık hamileyken, kese 4 haftalık görünüyordu.Canm 7 haftalıkken falan kese boyutunu hatırlıyorsan yazabilir misin lütfen Dr da zaten 8_9. Haftalarda düşebilir dedi
9. Haftaya girer girmezde düşük yaptın dmi ya bide bende bel ağrısı falan vardı dünden beri kesildi site de okuduğum kadarıyla belirtiler aniden kesildikten sonra düşük yapmışlar sende de öyle oldu muKeseyi boyut olarak demedi sadece 2 hafta geriden geliyordu. 6 haftalık hamileyken, kese 4 haftalık görünüyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?