Gebelik kesesi küçük olanlar

Yok canım hiç belirti yoktu. Hatta kalp atışını iki kere dinledik ve ikisinde de gümbür gümbürdü. Hiçbir belirtim yoktu. O yüzden hiç sorun var diye düşünmemiştim. Rutin test vermeye gittiğimde 9+6 iken öğrendim. Meğersem 6 gün olmuş duralı. Ne kanama, ne ağrı vs hiçbir şey yoktu. Hatta alet bozuk sandım. Acaba bozuk mu dedim ben de hiç belirti yok dedim. Uyuz doktor ne yani belirti olana kadar ölü bebekle mi dolaşacaksın demiştiinanmayıp başka doktora gittim ve sonuç malesef değişmedi kürtaj oldum. Ama her hamilelik başkadır. Benim yaşadığımı yaşayacaksın diye bir kural yok. Hem kendin için hem bebek için güçlü ol olur mu. Olumsuzluğu kafandan at.

Yaa çok üzüldüm kafama takmamaya çalışıyorum ama hiç aklımdan çıkmıyor kese küçük olup normal sağlıklı doğuran birine de rastlamadım hiç bende düşük yapacakmisim gibi hissediyorum kese çok küçük farkı kapatmasi çok zor bizde kalp atışlarını iki kez dinledik çok iyi geliyordu ama bakalım nolacak

Var var tatlım benim arkadaşımın öyleydi. Hatta son haftalarda daha ilerdeydi düşün doğuma yakın normale döndü. Doktor bana ne sen önemlisin ne eşin ne de herhangi bir şey önemli sadece karnındaki önemli. Eşin gitmek mi istiyor kavga mı ettin ceketini alsın gitsin umrumda olmasın demişti. Yoga yap kendini rahatlattır.seni mutlu edecek şeyler yap. Çok zor durum bunları yazarken emin ol kolaylıkla yazmıyorum yaşadım biliyorum. Sadece sakin olmaya çalış. Şunu da deyim sana annelere malum olur. Benim belirtim yoktu ama kalbinin durduğu gün rüya gördüm. Kar yağmış ama erimiş ve sadece ağacın dallarında vardı. Güneş ışığı gözlerimi alıyordu. 10 yaşlarında bir erkek çocuğun elinden tutmuş birlikte yürüyorduk huzurlu ve mutlu bir şekilde. Bu belki de bana vedasıydı. O rüyayı hatırladıkça içimin acısı diniyor. Evet gitti benden ama o mutlu ve huzurlu diyorum...

Yaaa tüylerim diken diken oldu bence de o mutlu sende üzülme sakın İnş normale döner kese boyutum bilmiyorm hayırlısı olsun haftaya kontrole gidecem paylaşırım son durumu

Yaaa tüylerim diken diken oldu bence de o mutlu sende üzülme sakın İnş normale döner kese boyutum bilmiyorm hayırlısı olsun haftaya kontrole gidecem paylaşırım son durumu
Eskisi gibi değilim ağlama krizlerim durdu hayırlısı canım güzel sonuç alacaksın eminim güzel haberini kutlayacağız

Simdi doktordan geldim kizlar.Kesem rahim agzina gelmis dusuk yapiorum.Muayneden sonra baya basladi kanama.Arabaya bindigimde sancim kanamam artmisti.Eve geldim az once hayirlisi buymus.Sonraki insallah saglikli gebelik olur.

Canım bende 5+6 veya 6+0 da gitmiştim doktora ve 6mm ydi kese yaklaşık bende 7 haftanın sonlarında veya 8 haftanın başlarında gittiğimde de 13 mm ydi sanırım ve doktorum bana hiç olumsuz konuşmadı o haftalarda ben bebeğimi de göremedim vajinal ultrasyonda gördüm ancak ama hiç olumsuz konuşmadı ve tekrar 9. Haftamda gittim bebeğim de gayet iyiydi kesemde o yüzden kötü düşünmeyin doktorunuzun kalbi fesatmış biraz bence bu kadar olumsuz konuşmak hoş değil

Simdi doktordan geldim kizlar.Kesem rahim agzina gelmis dusuk yapiorum.Muayneden sonra baya basladi kanama.Arabaya bindigimde sancim kanamam artmisti.Eve geldim az once hayirlisi buymus.Sonraki insallah saglikli gebelik olur.
Canm bende şimdi Dr dan geldi kesem yine büyümemiş bebek büyümemiş benmde kanamam arttı Dr da her an düşük yapabilirsin dedi hayırlısı napalm

Canım çok geçmiş olsun. Hayırlısı buymuş demek ki.. İnşallah sende bir an evvel sağlığına kavuşursun ve sonra ki bebeğini sağlıkla sıhatle kucağına alırsın...

Doktordan geldim hiç gelişmemiş büyümemiş düşecek yani büyük ihtimalle hayırlısı olsun

Paresilaaa amin canim.Rabbim hepimize saglikli gebelikler versin insallah. G Gulderin canim cok gecmis olsun.Benim kesem de gelismedi.Bebek de gorundu ama kesede gelisim olmadi.Sen kurtaj olmicak misin.Benim muayneden sonra kanamam basladi adet agrisi gibi agrim var.Arabada oldu kanama eve geldim kesildi.Rabbim bi dahakine saglikli gebelik nasip etsin insallah kuzum.

Ya adet görür gibi kanaman olursa bil ki düşük yapıyorsun dedi ağrın da çok olur zaten dedi o şekilde gidecem hastaneye ama haftaya kontrolüm var kalbi durmuş sa zaten kürtaj olacam sana da çok geçmiş olsun canm bidaki sefere isteyen herkesin sağlıklı Bi bebeği olur inşallah napalm bekliyorm şuan kanamam yok öğlen baya oldu beklicem yani

Canm sen napacaksin beklicek misin yoksa kürtaj mi

Bana da aynisini soledi doktorum.Adet kanamasi gibi kanaman olur,sancin olur korkma daha kucuk zaten dedi.Ben kurtaj istemiorum beklicem kendi dussun.Haftasi kucuk sanci cekiorum ama mudahale de istemiorum.Sen korunmayi dusunuo musun sonrasinda canim.Ben henuz karar veremedim.

Bana da aynisini soledi doktorum.Adet kanamasi gibi kanaman olur,sancin olur korkma daha kucuk zaten dedi.Sen korunmayi dusunuo musun sonrasinda canim.Ben henuz karar veremedim.
Ya ben o kısmını Dr sorcam 3 ay korunulmasi gerekiyor diye biliyorum hem birazda yıprandım bu süreçte beklemek gerekiyorsa bile 1 ay en azından kafamı dinlicem ben

B8de canm senin bebeğin de kalbi atiyo mu hala benmki atiyo ama düzensizlesmis artk gelişmiyor zaten

Ya ben o kısmını Dr sorcam 3 ay korunulmasi gerekiyor diye biliyorum hem birazda yıprandım bu süreçte beklemek gerekiyorsa bile 1 ay en azından kafamı dinlicem ben
Al benden de o kadar.Cok yiprandim ben de.Bi yanim ara ver 4 5 ay dio diger yanim zaman gecio dio.Doktorumla konustum rezervin guzel ara vermek aleyhine olmaz istersen biraz ara ver moralin duzelsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…