- 6 Ağustos 2019
- 226
- 127
- 18
- 39
Pazartesi lekelenme sikayetiyle gittim bebek gorundu ama doktor kalp atisina falan bakmadi canim.Direk kese cok yavas gelisio dusuk olacak dedi.Bugun yani lekelenmenin 3.gunu kanamam basladi oglen.Simdi durdu hic de dusuk yapmadim ki.Bilmiorum oglenki kanamada gitti mi yoksa daha gidicek mi.Oyle cok da bi kanama degildi oglenki.Hala sancim da devam edio.B8de canm senin bebeğin de kalbi atiyo mu hala benmki atiyo ama düzensizlesmis artk gelişmiyor zaten
Korkma canm o düşük değil düşük yaptığın zaman sancin çok olur dedi Dr emin ol dedi fsrkedersin kanamanda adet olur gibi ur dedi yani uzun sürer biraz zaten öyle bisy olursa Dr gideriz direkPazartesi lekelenme sikayetiyle gittim bebek gorundu ama doktor kalp atisina falan bakmadi canim.Direk kese cok yavas gelisio dusuk olacak dedi.Bugun yani lekelenmenin 3.gunu kanamam basladi oglen.Simdi durdu hic de dusuk yapmadim ki.Bilmiorum oglenki kanamada gitti mi yoksa daha gidicek mi.Oyle cok da bi kanama degildi oglenki.Hala sancim da devam edio.
Benm de 5 gündr lekelenmem hafif kanamam var ona rağmen düşük başlamamış hala bekliyorm kendiliğinden düşsün diyePazartesi lekelenme sikayetiyle gittim bebek gorundu ama doktor kalp atisina falan bakmadi canim.Direk kese cok yavas gelisio dusuk olacak dedi.Bugun yani lekelenmenin 3.gunu kanamam basladi oglen.Simdi durdu hic de dusuk yapmadim ki.Bilmiorum oglenki kanamada gitti mi yoksa daha gidicek mi.Oyle cok da bi kanama degildi oglenki.Hala sancim da devam edio.
Haberleselim canim.Durumlarimiz ayni.Allah kurtarsin bizi tez vakitte.Aynen canm korkma bekle düşük olursa ağrımizda kanamamiz da çok olacak bekleyelim bakalm olmazsa da kontrole gidince görürüz kalbi atmamış olursa zaten kürtaj yaparlar o zamanda sakın Korkma uyutuyorlar işlem sadece 5 dk bebeklerim çok fazla kucuk olduğu için çok kolay olacak sadece hayırlısı bekleyelim bakalm
Amin canm benm dua edecem sanaHaberleselim canim.Durumlarimiz ayni.Allah kurtarsin bizi tez vakitte.
Ayy çok geçmiş olsun yaa benm hiç ağrım sancim yok ama kanamam az az da olsa devam ediyo ben de bekliyorm şuan ya haftaya çarşamba kontrolüm o güne kadar düşük yapmazsam eğerG Gulderin canim gunaydin.Nasilsin durumun nasil.Ben sabaha kadar sancidan agridan dort dondum.Cok buyuk bi kanamam olmadi az az devam edio.Ama sancim azaldi.Belime,bacaklarima vuruodu sanci bi de mide bulantisi,bas donmesi oldu butun gece.Doktorum sabah arayip gel bi gorim dedi ama benim araba kullanicak halim dermanim yok.O kadar yorgun dustum ki sancidan yataktan kalkamiorum ki doktora gideyim.Esim de yurt disinda.Yarin daha iyi hissedersem gidicem.
Bende 7+3 günlük hamileyim dr dün gittim dünde sabah lekelerim oldu dr bişey yok dedi ama hiç kese boyunu falan söylemedi söylemesi lazım mı yoksa normal olduğu için mi bişey demedi ultrason kağıdını verdi orda yazar mıHerkese merhabalar lütfen benim durumumda olanlar yazsin 7+2 günlük hamileyim 3 gün önce dr gittim gebelik kesem 12 mm çıktı ve Dr kesesin küçük olduğunu söyledi 3 hafta içinde ya düşer ya da kesesini büyütür dedi. Benim durumumda olup düzelen var mı 3 gundur kahverengi lekelenmeler oluyo Dr normal dedi lütfen bu durumda olanlar sonucunu yazabilir mi bebeğimi ve kalp atışlarını duyduk
Olsa derdi canım doktorlar patavatsızca senin duygularını düşünmeden pat diye söylüyorlar malesef....Bende 7+3 günlük hamileyim dr dün gittim dünde sabah lekelerim oldu dr bişey yok dedi ama hiç kese boyunu falan söylemedi söylemesi lazım mı yoksa normal olduğu için mi bişey demedi ultrason kağıdını verdi orda yazar mı
Teşekkür ederim canımOlsa derdi canım doktorlar patavatsızca senin duygularını düşünmeden pat diye söylüyorlar malesef....
Kızlar cok yakın zamanda sizinle ayni haftalarda olup kurtaj olan birisi olarak doktor onerdigi surece kurtaj olmanizi tavsiye ediyorum size herhangi bir kalıcı zarari yok duzgun bir elde yapildigi surece.rahimin toparlamasi acisindan fark yok tam tersi daha cabuk olur, evde kendiniz dusurseniz yine de kurtaj gerekebiliyor
Sancim dune gore azaldi ama tamamen bitmedi canim.Ben buyuk bi kanama parca dusmesi falan bekliodum bu kadar sanciya ama bekledigim gibi bi kanamam olmadi.Belki de kesem 5 haftalik kaldigi icindir.Ama o sanci baya yoruo vucudu canim.Basladiginda korkma beline,bacaklarina vurabilir,soguk soguk terleyebilirsin,bulantin,bas agrin olabilir,sancin girip cikabilir sonra hic kesintisiz devam edebilir.Doktorum bunlarin hepsi normal sakin korkma dedi bana o yuzden rahattim.Ama dedigim gibi yorgun dusuosun.Sen kacinci haftandasin canim.Ben 7.haftadaydim ama kese 5 haftalikti.Nasıl oldun canm bende kahverengi leke geliyo bugün kan gelmedi daha bekliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?