gebelik kesesi neden görülmedi :(

Ultrason cihazi cok önemli ben kendi doktoruma gidemedim ilk bakan ne bebek gördü ne de kese. Kendi doktorum hem bebek gördü hem kese hem de kalp atısı ustelik karından baktı. Kesinlikle devam etme bu doktora.
canim bende doktoru değistirdim sonra gördü dogru düzgün aciklama yapti

çok şükür bugün başka doktora gittim keseyi gördü 4 haftalik dedi :)
Canım benim çok sevindim yaa bi sorun olursa bAna yazabilirsin her zaman elimden geldiğince yardımcı olurum Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı da nasip etsin hepimize

çok teşekkür ederim canım hamilelik çok güzel ve telasli bir duygu su zamanlar nasil gececek diyorum 4 haftalikmis iki hafta nasil gececekte kalp atisini duyacam diye sabirsizlaniyorum :110::KK46:

çok teşekkür ederim canım hamilelik çok güzel ve telasli bir duygu su zamanlar nasil gececek diyorum 4 haftalikmis iki hafta nasil gececekte kalp atisini duyacam diye sabirsizlaniyorum :110::KK46:
Geecmiyo gibi geliyo daha dündü sanki hamile olduğumu öğrendiğim gün şimdi cinsiyetini öğrendik çok şükür bi bakmışsın geçicek sen şimdiden yemene icmene dikkat etmeye başla

insallah o günleri görürüm dünyalar benim olur simdide çok sükür mutluyum tabi telaslida oluyor insan kesenin arkasinda kanama alani varmis doktor bu sorun olmaz dedi ama bilmiyorum

Sen doktorunu dinle kendine dikkat et çok yorma kendini yukarı uzanma çok fazla bi de merdivenlerde dikkat et ağır kaldırma

insallah o günleri görürüm dünyalar benim olur simdide çok sükür mutluyum tabi telaslida oluyor insan kesenin arkasinda kanama alani varmis doktor bu sorun olmaz dedi ama bilmiyorum
canım merhana bende doktora gtcem ama vajınal bakmak ıstemıorum sen dr a gttınde hcg n kaçdı ve son adet tarıhın hangı gun senın

9 ekim son adet tarihi .bir iki hafta sonra 1070 ken karindan bakti göremedi zaten o degerde göremez tabi ben bir hafta sonra baska doktora gittim karindan gördü sizin kan degeriniz kaç .yükseliyorsa sabirla bekleyin problem yok benimki gec döllenme olmustu sanirim gec gördü

bu arada dün ve bugün acık kahve akinti oldu :KK43: çokta değil bir kac saatte birkac damla ama ben çok korkuyorum yarin doktora gidicem insallah sağlikla ilerler

9 ekim son adet tarihi .bir iki hafta sonra 1070 ken karindan bakti göremedi zaten o degerde göremez tabi ben bir hafta sonra baska doktora gittim karindan gördü sizin kan degeriniz kaç .yükseliyorsa sabirla bekleyin problem yok benimki gec döllenme olmustu sanirim gec gördü
aynıyız 9 ekımdı bnmde son adet tarıhım bnmkıde geç dollenme hatta bayaı geç sanırım dün ölçtürdüm 623 daha 7 aralıkda doktora gtmeı planlıorum ıkı gunde bır duzenlı artıo.... 7 aralıga kadar 5000 fılan olur dıye düşünüyorum hayırlsıı :) 5000 dede gorunur heralde karından ultrasonla :anneadayı:

evet canim görülür insallah.benimde kafam karisti adet günü 9 ekimde kan degerim 66 yani gec döllenmeyse nasil adet günü öğrenirdim kendimi anlamadim :) bende bi terslik var aslinda sizin gibi gec öğrenmeliydim hamile oldugumdan beri bir rahat nefes almadim hep birseyler cikiyor yarin doktora gidicem bakalim ne diyecek.

evet canim görülür insallah.benimde kafam karisti adet günü 9 ekimde kan degerim 66 yani gec döllenmeyse nasil adet günü öğrenirdim kendimi anlamadim :) bende bi terslik var aslinda sizin gibi gec öğrenmeliydim hamile oldugumdan beri bir rahat nefes almadim hep birseyler cikiyor yarin doktora gidicem bakalim ne diyecek.
ah keşke geç öğrensem bnmkı çok garıp ılk adet gunum 9 ekım dı 24 kasımda hcg ölçtüm bn 43 çıktı .... sonra 26 kasım 123... 30 kasım 623 die gdıo bayaı bayaı geç öğrendım adet gununden ama geç döllenme yınedem :) düzenli artıo ama hcg... 7 aralıkda doktora gtcem 5000 olursa sanırım hem kese hem kalp atışı duyarım dıe temennı edıorum tabı b ı hayal :):):)

Kizlar benim bhcg deg6erim 5276 ama doktorum alttan bakmazsak goremeyiz dedi, o yuzden bir h7afta bekleme karari aldim haftaya carsamba 82.000lerdeyken gidecegim. Bence alttan muayene olmak istemiyorsaniz siz de bekleyin biraz. Saglikla goruruz duyariz hissederiz insallahbiz de bebislerimizi :)

kızlar meraba. bi kaç ay önce yazanların şu an keseleri ve bebekleri var mı merak ediyorum. bende yeni gebeyim. bugün doktor moralimi bozdu. sıkıntı yok ama kesen büyürmü büyümezmi bilmiyorum dedi. betahcg 2 gün önce 3200 dü. bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

Back
X