Gebelik Kesesi Şekil Bozukluğu ve Bhcg

Umut777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2020
10
2
1
30
Merhabalar arkadaşlar beta hcg değerim hep 1.55 oranında sabit artıyor 6. Haftadayım dün vajinal ulttasın ile gebelik kesesini gördük boyutu 5.9 mm ama doktor şekli yuvarlak değil diye sorun olabilir hcgleri takip edelim dedi ilk ölçümüm 646 2 gün sonra 988 ve 4 gün sonra yani dün ise 2354 bu durumu yaşayan var mı , Umudum var mı

Lütfen arkadaşlar çok ensişeleniyoeum konu hakkında bilgisi veya tecrübesi olan var mıdır olumlu olumsuz desteğinize ihtiyacım var

Canım hcg değerlerin biraz yavaş aynen bu durumu yaşadım boş gebelikle sonuçlandı. Kesem falan görünmüştü 6. Haftamda doktor 4 haftalık demişti . Nasip kısmet . Çok araştırmıştım bende sağlıklı ilerleyenide gördüm sağlıksızınıda umarım şeninde sağlıkla ilerler rahat ol♥️

Canım hcg değerlerin biraz yavaş aynen bu durumu yaşadım boş gebelikle sonuçlandı. Kesem falan görünmüştü 6. Haftamda doktor 4 haftalık demişti . Nasip kısmet . Çok araştırmıştım bende sağlıklı ilerleyenide gördüm sağlıksızınıda umarım şeninde sağlıkla ilerler rahat ol♥
Bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Öncelikle geçmiş olsun , bakalım umarım benimki nasıl olacak boş gebelik oldugu kanısına kaçıncı haftada varabildiniz bir de düştü mü yoksa kürtaj mı oldun

7. hafta bitince anlaşıldı kese bozuldu 7+4 te kanamam başladı 15 gün sürdü kürtaj olmadım kendiliğinden düştü o süre zarfındada beta tamamen sıfırlandı.

aynısını yaşadım.
kesem yuvarlak değildi ve gelişimi haftasıyla tutmuyordu. Şekli giderek bozuldu büzüştü. betam da 2 kat artmıyodu. 9.haftada 6 haftalık kadar olabilmişti . Kalp atışı hiç olmadı negatif fka denilerek 9 . haftada kürtaj yapıldı
umarım sizin güzel sonuçlanır:KK200:

Benım kese de bozuktu ama hgc 55000 olmuştu kanama alanı vardı cok sukur hıc bir şey olmadı inşallah sizinde bebegınız sağlıklı olur tutunur

7. hafta bitince anlaşıldı kese bozuldu 7+4 te kanamam başladı 15 gün sürdü kürtaj olmadım kendiliğinden düştü o süre zarfındada beta tamamen sıfırlandı.
Bakalım umarım bizimkisi de öyle olmaz ☹ haftaya yasaktan sonra tekrar kontrole girmeyi düşünüyoruz

aynısını yaşadım.
kesem yuvarlak değildi ve gelişimi haftasıyla tutmuyordu. Şekli giderek bozuldu büzüştü. betam da 2 kat artmıyodu. 9.haftada 6 haftalık kadar olabilmişti . Kalp atışı hiç olmadı negatif fka denilerek 9 . haftada kürtaj yapıldı
umarım sizin güzel sonuçlanır:KK200:
Umarım çok teşekkür ederim 🙏

48 saatte iki katı artışı normal diyorlar seninki 24 saatte öyleyse normal oluyor yani . Çok iyi bi gelişme inşallah böyle devam eder

48 saatte iki katı artışı normal diyorlar seninki 24 saatte öyleyse normal oluyor yani . Çok iyi bi gelişme inşallah böyle devam eder
Özür dilerim hatalı yazmışım 47 saat yani 2 gün oluyordu 1 saat önce yaptırdık testi sadece

Özür dilerim hatalı yazmışım 47 saat yani 2 gün oluyordu 1 saat önce yaptırdık testi sadece
Olsun canim dua et . Bende o korkukari yasarken doktorum gayet olumluydu bu isler hic belli olmaz diyordu. Allahin mucizeleri bitmez.ona siginmaktan ve sukretmekten baska caremiz Yok.♥️

Back
X