Bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Öncelikle geçmiş olsun , bakalım umarım benimki nasıl olacak boş gebelik oldugu kanısına kaçıncı haftada varabildiniz bir de düştü mü yoksa kürtaj mı oldunCanım hcg değerlerin biraz yavaş aynen bu durumu yaşadım boş gebelikle sonuçlandı. Kesem falan görünmüştü 6. Haftamda doktor 4 haftalık demişti . Nasip kısmet . Çok araştırmıştım bende sağlıklı ilerleyenide gördüm sağlıksızınıda umarım şeninde sağlıkla ilerler rahat ol♥
Bakalım umarım bizimkisi de öyle olmaz ☹ haftaya yasaktan sonra tekrar kontrole girmeyi düşünüyoruz7. hafta bitince anlaşıldı kese bozuldu 7+4 te kanamam başladı 15 gün sürdü kürtaj olmadım kendiliğinden düştü o süre zarfındada beta tamamen sıfırlandı.
Umarım çok teşekkür ederimaynısını yaşadım.
kesem yuvarlak değildi ve gelişimi haftasıyla tutmuyordu. Şekli giderek bozuldu büzüştü. betam da 2 kat artmıyodu. 9.haftada 6 haftalık kadar olabilmişti . Kalp atışı hiç olmadı negatif fka denilerek 9 . haftada kürtaj yapıldı
umarım sizin güzel sonuçlanır
İnşallah dediğin gibi olurBenım kese de bozuktu ama hgc 55000 olmuştu kanama alanı vardı cok sukur hıc bir şey olmadı inşallah sizinde bebegınız sağlıklı olur tutunur
Bu güzel haber işte artış normal olmuş canım senin için dua ediyorum inşallah sağlıkla ilerlerBugün tekrardan beta hcg yaptırdık 23 saat geçmişti 2354 den 3182 e yükselmiş
Sence gerçekten normal mi herkes 2 kat çıkmalı vs demiş öyle yazılar vardı su serptin suan kalbimizeBu güzel haber işte artış normal olmuş canım senin için dua ediyorum inşallah sağlıkla ilerler ♥
Özür dilerim hatalı yazmışım 47 saat yani 2 gün oluyordu 1 saat önce yaptırdık testi sadece48 saatte iki katı artışı normal diyorlar seninki 24 saatte öyleyse normal oluyor yani . Çok iyi bi gelişme inşallah böyle devam eder
Düzeltme 47 saat sonra*Bugün tekrardan beta hcg yaptırdık 23 saat geçmişti 2354 den 3182 e yükselmiş
Olsun canim dua et . Bende o korkukari yasarken doktorum gayet olumluydu bu isler hic belli olmaz diyordu. Allahin mucizeleri bitmez.ona siginmaktan ve sukretmekten baska caremiz Yok.Özür dilerim hatalı yazmışım 47 saat yani 2 gün oluyordu 1 saat önce yaptırdık testi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?