Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alttan da etti üstten de etti göremiyorum çok ortada kese değilmi anlayamıyorum dedialttan muayene etmedi mi ? siz mi istemediniz ?
bu beta degeri ile vajinal ultrasonda görünürdü ? karından biraz daha beta lazım en az 5bin.
cihaz eski olabilir siz sık takibe gidip baktısın hayırlı haberlerle gelirsiniz insallah.alttan da etti üstten de etti göremiyorum çok ortada kese değilmi anlayamıyorum dedi
yarın gel dedi gidicem işte korktum biraz üzüldümdeDüzenli artmış aslında değeriniz hemen kötü düşünmeyin 2 gün sonra bi daha gidin
amin canım inşallah yerine tutunmuşturcihaz eski olabilir siz sık takibe gidip baktısın hayırlı haberlerle gelirsiniz insallah.
Sizin beta hCG değeriniz güzel bir artış göstermiş benim 17 Kasım’da 335 19 Kasım’da 1211 21 Kasım’da 2493 ve 24 Kasım’da yeterli artış olmayıp 3351 çıktı . 24 Kasım’da 4 günde %30 artmıştı ve kese görünmemişti şimdi de değerim 3000’e düşmüş.kızlar selam kasım 24 de 704 ile gebeliğimi öğrendim 26 sı betam 1780 27 si yani bugün betam 3345 ama doktor keseyi görmedi ve bana dış gebelik olabilir dedi ağrım yok kanamamda yok dış gebelik olabilirmi gerçekten yoksa daha küçük olduğu için mi göremedi
ama neden öyle dedi doktor o zamanSizin beta hCG değeriniz güzel bir artış göstermiş benim 17 Kasım’da 335 19 Kasım’da 1211 21 Kasım’da 2493 ve 24 Kasım’da yeterli artış olmayıp 3351 çıktı . 24 Kasım’da 4 günde %30 artmıştı ve kese görünmemişti şimdi de değerim 3000’e düşmüş.(( kendinizi üzmeyin Sizde şu an olumsuz bir tablo yok bence… bu benim 2. Kaybım hemde 1 ay ara ile