• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik kesesi

muzeyyen1

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2024
52
15
8
29
kızlar selam kasım 24 de 704 ile gebeliğimi öğrendim 26 sı betam 1780 27 si yani bugün betam 3345 ama doktor keseyi görmedi ve bana dış gebelik olabilir dedi ağrım yok kanamamda yok dış gebelik olabilirmi gerçekten yoksa daha küçük olduğu için mi göremedi

alttan muayene etmedi mi ? siz mi istemediniz ?
bu beta degeri ile vajinal ultrasonda görünürdü ? karından biraz daha beta lazım en az 5bin.

kızlar selam kasım 24 de 704 ile gebeliğimi öğrendim 26 sı betam 1780 27 si yani bugün betam 3345 ama doktor keseyi görmedi ve bana dış gebelik olabilir dedi ağrım yok kanamamda yok dış gebelik olabilirmi gerçekten yoksa daha küçük olduğu için mi göremedi
Sizin beta hCG değeriniz güzel bir artış göstermiş benim 17 Kasım’da 335 19 Kasım’da 1211 21 Kasım’da 2493 ve 24 Kasım’da yeterli artış olmayıp 3351 çıktı . 24 Kasım’da 4 günde %30 artmıştı ve kese görünmemişti şimdi de değerim 3000’e düşmüş. :((( kendinizi üzmeyin Sizde şu an olumsuz bir tablo yok bence… bu benim 2. Kaybım hemde 1 ay ara ile

Merhaba son adet tarihim 14 ekim
25 26 ekim ovülasyon testim pikti ve ilişki oldu
Dayanamadım 9 kasımda kaset test yaptım ve çift çizgi çıktı. 9 kasım da Kan verdim 48.85 çıktı. 13 kasım da 169 çıktı sonra hcg vermedim ve doktora gittim 18 kasımda keseyi gördük ama adetimle uyumlu değil 1 2 gün oynama vardı. Bugün 27 kasım tekrar gittim doktor bebeği göremedi vajinal ultrason da oldum orda da göremedi adetime göre 6+2yim ama keseye göre 5+4. Haftaya tekrar randevu verdi ve aç gelmemi söyledi eğer göremezse kürtaja alıcakmış. Ultasonda yolk sac gözüküyor sadece bebek yok. Moral olarak çok çöktüm çünkü planlıydı ve çok istemiştim. Böyle bi durum yaşayan var mı

Sizin beta hCG değeriniz güzel bir artış göstermiş benim 17 Kasım’da 335 19 Kasım’da 1211 21 Kasım’da 2493 ve 24 Kasım’da yeterli artış olmayıp 3351 çıktı . 24 Kasım’da 4 günde %30 artmıştı ve kese görünmemişti şimdi de değerim 3000’e düşmüş. :((( kendinizi üzmeyin Sizde şu an olumsuz bir tablo yok bence… bu benim 2. Kaybım hemde 1 ay ara ile
ama neden öyle dedi doktor o zaman:(

Merhaba, aynı süreçten geçtim. 2 günde bir sağlıklı olarak 2 kat artan betahcg değerim olmasına rağmen benim de gebeliğimin sol tüpte geliştiğini öğrendim. Lütfen değerleriniz güzel artıyor diye dış gebelik ihtimalini ertelemeyin. 3500’lü değerlerde kese illa ki rahimde veya tüplerde gözükecektir. Doktor göremiyorsa aynı gün başka doktora gidin ama ihmal etmeyin.

Back
X