- 14 Eylül 2014
- 192
- 130
- 83
- 40
- Konu Sahibi purple3512
-
5inci hafta yada 5inci haftadan sonra kese görülebilir..genelde karından muayenede daha gec görülebilir alttan muayenede de erken teşhis edilebilirgebelik kesesi ne zaman görülmesi normaldir ?
bekleyeceğiz daha yani5inci hafta yada 5inci haftadan sonra kese görülebilir..genelde karından muayenede daha gec görülebilir alttan muayenede de erken teşhis edilebilir
benim kesem 4+4 te gozuktu. beta hcg 2900 lerdeydi. doktor gorunur bakalım dedıigercektende gorundu.bekleyeceğiz daha yani
peki adet gecikmesinin 3. gününde 197 değer normal miBetahcg 1500 u gecmeden vajinal, 3000 i gecmeden de karindan usg ile kese gorulmez. Bu da yaklasik 5. Haftaya denk gelir.
Cokkkkk normal cnm. Diger topigine de yazmistim senin. Korkmapeki adet gecikmesinin 3. gününde 197 değer normal mi
yarın test tekrarlanacak zaten burdan yazarım yineCokkkkk normal cnm. Diger topigine de yazmistim senin. Korkma
Mukemmel cnm. Masallah.değerim 768 e çıkmış doktor haftaya çağırdı keseyi görmek için
Muhtemelen daha cok kucuk oldugu icin gorulmemistir. Insallah sorun yasamazsiniz. Vajinal ultrasonla daha rahat gorurdu. Eger o sekilde bile bakip goremediyse, cok miniktir henuz yada dr.un ultrason cihazi bozuktur. Ayrica yine beta bakmaliydi bu durumda size.Kizlar merhaba benimde en son regl tarihin 20 eylül günüm geçince idrar testi yaptim birkaç kez negatif sonra gecen perşembe Dr gittim söktürücü yazar diye muayene etti birşey yok sokturucuden önce beta yapalim dedi değerin 25 cikti ya var dedi yada düşük yapıyorsun değerin artisina bakalim dedi p tesi 343 cikti iyi dedi bu perşembe 1500 su ama protestan kullanmama rağmen kanaman oldu biraz yorgun bir gün geçirdim bugün Dr gittim kese gözükmedi ultrasonla ya diş gebelik ya düşük yapıyorsun yada çok yeni dedi net birşey yok kafayi yiycem bana bir akil verin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?